Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a geldiğin güne yazıklar olsun

Yorum

• bu aralar hatasiz oynuyor

Yorum

• sat sat diyorsunuzda, buna kim daha para verir
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu aralar takıma çok faydalı
          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Bank asya liginemi nere gidersen git. (alan olursa tabi)

Yorum

• İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seni Bosingwa'nın masörü, top toplayıcısı, kramponunun bağcığını bağlayıcısı ilan ediyorum. Gör bak bir sağbek nasıl olur. Öğren ve feyz al. Sonra git 3. ligde top oyna. Çünkü nekadar bakarsan bak senden olmaaaaz.
              Yazık be kıymayın Bossingwa'ya!

Yorum

• Bu adama lisans veren teknik adamı futboldan men etmek lazım.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Turk kizi gibi..

Yetenegi ne kadar dusukse ozguveni o kadar yuksek.
                  En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 30.11.2014, 12:46.

Yorum

• 61 numara hiç bu kadar zedelenmemişti.

Yorum

İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      61 numara hiç bu kadar zedelenmemişti.
                      İşin en acı tarafıda bu

Yorum

• Trabzonspor un topcusu degil ama gercek bir Trabzonsporlu.Gerek Vefat eden uyemize bassagligi dilemesi,gerek Elazig macindan sonra aglamasi gerekse tavirlarindan takimin taraftari oldugu belli oluyor.61 numarayi isteyip sahiplenmesinden bile belli bu durum.Bizim gibi taraftarlarin bu adamin ustune bu kadar gitmemesi gerekiyor.Ozveriyle oynadigini dusunuyordum.Hakaret derecesinde laflar ediliyor.Bunu hakedecek bi insan degil ama hic bir zaman Trabzonspor un topcusu da degil.Soner yedekte bekleyecegine gecen sezon onu kesen Zekiyi beklet.Sagbek oynatarak adami taraftarin onune atip,futbol hayatini da bitirdiler.Gercekten yazik
                        BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                        Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Trabzonspor kadrosundaki bir futbolcu için gerçek Trabzonsporlu olmanın ölçüsü nedir?
                          Hangi aletle ölçülüyor, hangi birimle hesaplanıyorsa biz de bilelim. Belki Bossingwa'nın klon Trabzonsporlu, Onur'un gerçek Fenerli olduğunu falan tespit ederiz.

Yorum

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor un topcusu degil ama gercek bir Trabzonsporlu.Gerek Vefat eden uyemize bassagligi dilemesi,gerek Elazig macindan sonra aglamasi gerekse tavirlarindan takimin taraftari oldugu belli oluyor.61 numarayi isteyip sahiplenmesinden bile belli bu durum.Bizim gibi taraftarlarin bu adamin ustune bu kadar gitmemesi gerekiyor.Ozveriyle oynadigini dusunuyordum.Hakaret derecesinde laflar ediliyor.Bunu hakedecek bi insan degil ama hic bir zaman Trabzonspor un topcusu da degil.Soner yedekte bekleyecegine gecen sezon onu kesen Zekiyi beklet.Sagbek oynatarak adami taraftarin onune atip,futbol hayatini da bitirdiler.Gercekten yazik
                            Özveriyle oynayan adam rakip takım atak yaparken kramponunu bağlamaz.

Yorum

• Bir oyuncunun Trabzonspor'da oynamasinin tek kistasi Trabzon dogumlu olup,Trabzonspor'u sevmesi degildir,mantik boyle olursa isin icinden cikilmaz.
                              Bu mantikla bu forumda Trabzonspor formasi giymesi gereken 500 tane insan var.Trabzonspor oyuncusu yeteneklli olucak,sorumluluktan kacmiyacak,diger oyunculara ornek olucak vs.
                              Ben zeki 'de bu ozelliklerin hic birini suan icin goremiyorum ustelik kendi mevkisinin 1.adamida Bosingwa,hicbir sey ogrenememis adamdan.

Yorum

• Zeki Yavru,Baris Memis,Tayfun Cora vb gibiler,Trabzonspor bu arkadaslara para verdi,itibar verdi,toplum sayginligi verdi hep verdi bu arkadaslar ne verdi koca bir 0.
                                Ozellikle iclerinden bir tanesi bu arkadaslarin,dunyanin en buyuk kluplerinden bir tanesinde yillarca oynamis,sampiyonlar liginden tutunda butun prestijli turnuvalarda oynamis oyuncu icin o kaptan degil ben olucam kaprisi yapip takimi sabote etmistir,oyle boyle Trabzonspor'ludur kendisi.
                                Ben bu kaptanlik isyanini gecen sene gelenden gidenden 4 yerken bu arkadaslarin yuzunde hic gormedim goren varsa beri gelsin.
                                En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 10:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim