Trabzonspor'a geldiğin güne yazıklar olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yazık be kıymayın Bossingwa'ya!İlk olarak hasancebi81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni Bosingwa'nın masörü, top toplayıcısı, kramponunun bağcığını bağlayıcısı ilan ediyorum. Gör bak bir sağbek nasıl olur. Öğren ve feyz al. Sonra git 3. ligde top oyna. Çünkü nekadar bakarsan bak senden olmaaaaz.
Yorum
-
Ynt: Zeki Yavru
İşin en acı tarafıda buİlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 numara hiç bu kadar zedelenmemişti.
Yorum
-
Trabzonspor un topcusu degil ama gercek bir Trabzonsporlu.Gerek Vefat eden uyemize bassagligi dilemesi,gerek Elazig macindan sonra aglamasi gerekse tavirlarindan takimin taraftari oldugu belli oluyor.61 numarayi isteyip sahiplenmesinden bile belli bu durum.Bizim gibi taraftarlarin bu adamin ustune bu kadar gitmemesi gerekiyor.Ozveriyle oynadigini dusunuyordum.Hakaret derecesinde laflar ediliyor.Bunu hakedecek bi insan degil ama hic bir zaman Trabzonspor un topcusu da degil.Soner yedekte bekleyecegine gecen sezon onu kesen Zekiyi beklet.Sagbek oynatarak adami taraftarin onune atip,futbol hayatini da bitirdiler.Gercekten yazikArda Yavuz / YTÜ
Yorum
-
Trabzonspor kadrosundaki bir futbolcu için gerçek Trabzonsporlu olmanın ölçüsü nedir?
Hangi aletle ölçülüyor, hangi birimle hesaplanıyorsa biz de bilelim. Belki Bossingwa'nın klon Trabzonsporlu, Onur'un gerçek Fenerli olduğunu falan tespit ederiz.
Yorum
-
Özveriyle oynayan adam rakip takım atak yaparken kramponunu bağlamaz.İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor un topcusu degil ama gercek bir Trabzonsporlu.Gerek Vefat eden uyemize bassagligi dilemesi,gerek Elazig macindan sonra aglamasi gerekse tavirlarindan takimin taraftari oldugu belli oluyor.61 numarayi isteyip sahiplenmesinden bile belli bu durum.Bizim gibi taraftarlarin bu adamin ustune bu kadar gitmemesi gerekiyor.Ozveriyle oynadigini dusunuyordum.Hakaret derecesinde laflar ediliyor.Bunu hakedecek bi insan degil ama hic bir zaman Trabzonspor un topcusu da degil.Soner yedekte bekleyecegine gecen sezon onu kesen Zekiyi beklet.Sagbek oynatarak adami taraftarin onune atip,futbol hayatini da bitirdiler.Gercekten yazik
Yorum
-
Bir oyuncunun Trabzonspor'da oynamasinin tek kistasi Trabzon dogumlu olup,Trabzonspor'u sevmesi degildir,mantik boyle olursa isin icinden cikilmaz.
Bu mantikla bu forumda Trabzonspor formasi giymesi gereken 500 tane insan var.Trabzonspor oyuncusu yeteneklli olucak,sorumluluktan kacmiyacak,diger oyunculara ornek olucak vs.
Ben zeki 'de bu ozelliklerin hic birini suan icin goremiyorum ustelik kendi mevkisinin 1.adamida Bosingwa,hicbir sey ogrenememis adamdan.
Yorum
-
Zeki Yavru,Baris Memis,Tayfun Cora vb gibiler,Trabzonspor bu arkadaslara para verdi,itibar verdi,toplum sayginligi verdi hep verdi bu arkadaslar ne verdi koca bir 0.
Ozellikle iclerinden bir tanesi bu arkadaslarin,dunyanin en buyuk kluplerinden bir tanesinde yillarca oynamis,sampiyonlar liginden tutunda butun prestijli turnuvalarda oynamis oyuncu icin o kaptan degil ben olucam kaprisi yapip takimi sabote etmistir,oyle boyle Trabzonspor'ludur kendisi.
Ben bu kaptanlik isyanini gecen sene gelenden gidenden 4 yerken bu arkadaslarin yuzunde hic gormedim goren varsa beri gelsin.En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 10:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum