İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orta kesmeyi bilmeyen Sabri lamborghini'ye binerse, 10 metreye isabetli pas atamayan Zeki'nin Q7'ye binmesi doğaldır Türkiyede .İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur mu canım ne limonu Q7'si var ya ona biniyordur nasıl olsa Trabzonspor parası demiz yemeyen keriz.
Sözleşmesini fesh etmek lazım, para yemesin keko oturduğu yerden ..
Yorum
-
Anlatmaya çalıştığım şey herifin zeka seviyesinin düşük olduğu. Bakın, önyargılarınızdan kurtulup Zeki'ye bir daha bakın. Hiçbir futbolcudan fizik, hız ve yetenek eksiği yok. Sorun aklı ile ilgili. 13-14 yaşında alamadığı eğitimle ilgili.İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabükte bize attığı goldeki vuruş çok teknikti.Bir de yediğimiz diğer goldeki ayakkabı bağlama tekniği çok iyiydi.
Burada kulübün profesyonelliği sorguya fazlası ile açık. Zira alttan gelen oyuncuların tümünde bu mevcut. Bu anlamda profesyonel destek almak oldukça basit. Bu sorunu saptayıp kulübün halletmesi gerekiyor-du.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeliyor yine tipini si.....

Koltuktan düştüm lan....
Yorum
-
varmi böyle biseyİlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@HAMZAMISIR
Trabzonspor'da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru affedildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
DEEP BLUE
Sokak kedisine sahip çıkıp evine alan bi arkadaşım vardı. Aldı, bakımını yaptı, yedirdi, içirdi ama kedinin ruhu vahşi ya... Her türlü haylazlığı yapıyor tabii. Arkadaş bunu alıp sokağa attı, hayvan kapıya dayandı. Bizimki yeniden sahip çıktı ama değişen bir şey olmadı tabi. Bu kez alıp 15 kilometre uzakta bir yere bıraktı. Üç gün sonra yine kapıda peydahlandı hayvan.. Zeki dönecek denince, birden aklıma geldi nedense...
Yorum
-
Şaka mı kabul edersiniz bilmiyorum, ama yerel basında Bursa maçı sonrası bol miktarda "Mustafa ve Zeki'nin eksikliği hissedildi." "Gözlerimi Zeki ve Mustafa'yı aradı.", "Gel de Zeki ve Mustafa'yı arama!" ifadesi vardı. Ben şahsen aramamıştım ama...İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılın son şakası galibaEn son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 17:23.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum