Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yapıyor limon mu satıyor artık bu arkadaş .
    Olur mu canım ne limonu Q7'si var ya ona biniyordur nasıl olsa Trabzonspor parası demiz yemeyen keriz.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olur mu canım ne limonu Q7'si var ya ona biniyordur nasıl olsa Trabzonspor parası demiz yemeyen keriz.
      Orta kesmeyi bilmeyen Sabri lamborghini'ye binerse, 10 metreye isabetli pas atamayan Zeki'nin Q7'ye binmesi doğaldır Türkiyede .

Sözleşmesini fesh etmek lazım, para yemesin keko oturduğu yerden .
      .

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karabükte bize attığı goldeki vuruş çok teknikti.Bir de yediğimiz diğer goldeki ayakkabı bağlama tekniği çok iyiydi.
        Anlatmaya çalıştığım şey herifin zeka seviyesinin düşük olduğu. Bakın, önyargılarınızdan kurtulup Zeki'ye bir daha bakın. Hiçbir futbolcudan fizik, hız ve yetenek eksiği yok. Sorun aklı ile ilgili. 13-14 yaşında alamadığı eğitimle ilgili.
        Burada kulübün profesyonelliği sorguya fazlası ile açık. Zira alttan gelen oyuncuların tümünde bu mevcut. Bu anlamda profesyonel destek almak oldukça basit. Bu sorunu saptayıp kulübün halletmesi gerekiyor-du.

Yorum

• geliyor yine tipini si.....

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geliyor yine tipini si.....

Koltuktan düştüm lan....

Yorum

• Yumlu neyse de bu adam kadroda olunca ben sinir oluyorum, sadece yedek kalacağını bilsem tamam, ama onbire falan koyuyorlar olmuyor...
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• @HAMZAMISIR
                Trabzonspor'da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru affedildi
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @HAMZAMISIR
                  Trabzonspor'da Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru affedildi
                  varmi böyle bisey
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hami hoca ile gayet başarılı idi ön liberoda.. Ben Zeki'ye hep inandım, hala da inanıyorum.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Sokak kedisine sahip çıkıp evine alan bi arkadaşım vardı. Aldı, bakımını yaptı, yedirdi, içirdi ama kedinin ruhu vahşi ya... Her türlü haylazlığı yapıyor tabii. Arkadaş bunu alıp sokağa attı, hayvan kapıya dayandı. Bizimki yeniden sahip çıktı ama değişen bir şey olmadı tabi. Bu kez alıp 15 kilometre uzakta bir yere bıraktı. Üç gün sonra yine kapıda peydahlandı hayvan.. Zeki dönecek denince, birden aklıma geldi nedense...

Yorum

• Abi "dehşetü'l-vahşet" bir gol oldu.
                        Bir cisim yaklaşıyor.
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 14:15.

Yorum

• elimizdeki en iyi ön libero. lampard zeki. öz evlatlara sahip çıkmalıyız.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Zeki Yavru

Haydaa inşallah yalandır

Yorum

• Yılın son şakası galiba

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yılın son şakası galiba
                                Şaka mı kabul edersiniz bilmiyorum, ama yerel basında Bursa maçı sonrası bol miktarda "Mustafa ve Zeki'nin eksikliği hissedildi." "Gözlerimi Zeki ve Mustafa'yı aradı.", "Gel de Zeki ve Mustafa'yı arama!" ifadesi vardı. Ben şahsen aramamıştım ama...
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 17:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim