Üstüne koymaya çalışan bir Zeki izliyor son maçlarda. Akşamki hatalarına kızamayacağım şimdi. Goldeki inanılmaz bağırışı ve sevinci gözümün önünde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yediğimiz gol dışında hatası yoktu.
Aslında orada boy dezavantajının kurbanı oldu.
Ama hava topunda topa değmese bile vücut teması yaratıp topla oynamasını profesyonelce bozabilirdi.
Bu tersten gelen ortalara dikkat etmeli.
Onun dışında ataklara yaptığı bindirmeleri, çıkışları çok beğendim.
Yeterli olmadığını düşünmekle birlikte.
Taraftar bazında kötü futbolcu algısı yaratılıyor bu eleştirileri haksız buluyorum.
Oyun olarak Musa Nizam'dan farkı yok.
Yorum
-
erciyes maçında yedirtemedi, nasip metalisteymiş.
bizim sol kanadımızdan yapılan her uzun ortayı gerilim filmi izler gibi izliyorum sayesinde.
bir de bu özgüven nereden geliyor, kim fişekliyor bunları merak ediyorum.
biri kendini komando sanar, sahada karate yapar..
biri messi sanar vs..
Yorum
-
AW: Zeki Yavru
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediğimiz gol dışında hatası yoktu.
Aslında orada boy dezavantajının kurbanı oldu.
Ama hava topunda topa değmese bile vücut teması yaratıp topla oynamasını profesyonelce bozabilirdi.
Bu tersten gelen ortalara dikkat etmeli.
Onun dışında ataklara yaptığı bindirmeleri, çıkışları çok beğendim.
Yeterli olmadığını düşünmekle birlikte.
Taraftar bazında kötü futbolcu algısı yaratılıyor bu eleştirileri haksız buluyorum.
Oyun olarak Musa Nizam'dan farkı yok.
Seviyorum böyle yorumları.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca cok iyi basladi ikinci devre herkes gibi zekide vasatti
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yoruma o golü ekledim sonra sildimİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Gönül Hırvatistan maçında aynı şekilde gol yedirmişti...
Zor pozisyon.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Zeki aslinda basit oynasa , kendini bilerek oynasa gercekten fazla siritmiyor hatta gayet de iyi oynuyor...Ama ne zaman haddini asiyor ozaman basliyor hatalar..Methalist macinda oldugu gibi, yenilen gol de tersve zor pozisyondu gercekten Bosi de olsa adam o kafayi vurabilirdi.Ama orjinal olmayan bir sagbeke gore gayet basarili
gs nin sagbeki Veysel bjk nin sagbeki Necip ten iyi
Israr ediyorum asil yeri ortasaha
Yorum
-
Vahid hoca ne babasinin nede dedesinin torpiline bakar. Zeki kendini gelistirdi. Bir Bosingwa degil ama iyi bir alternatif.İlk olarak Niki Lauda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabasının torpiliyle takımda.
3.sezonu takıma bir şey verdiği yok.Oynadığı maçların %80'inde takıma zarar verdi.Sayesinde minimum 10 puan kaybettik.O da minimum yani.Dün sağolsun 2 puanı da verecektik.Hâlâ savunanlar var.Keşke futbolu bilenler konuşsa."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum