Go home.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kafasındaki yetenek noktasına denk gelmiş darbe galiba...İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sakatlık bu kadar mı başa sardırır? Baş derken, en baş hani futbola başlama..
Yorum dahi yapamıyorum. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor oynadıkça.
Henüz genç, potansiyelini biliyoruz, belki toparlanır, hemen yerin dibine sokmamak lazım. Süper bir topçu olmayacak belli oldu ama bir Tayfun Cora da olmasın artık...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
buradaki gerçeküstücü yorumları fazla takma iyi çalış ve heyecan yapma
aslında yedek olman senin için daha iyi en azından kendini ara sıra gösterebilme şansın olur
tayfun,hüseyin ve mustafa gibi seni de harcamaya çalışanlara diyecek söz yok
yabancı hayranlığı var bizim yörenin insanında ne yapalım başka trabzon yok
Yorum
-
vOLKAN Şenin yerinde iş yapar...Yedek olarak...Sonradan girerek...Bosingwadan birşeyler öğrenmeli.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Burdayım birader anlatmak istediğim olayı anlayamadığın için fazla dalaşa girmicem,sana zahmet bi 1461'in 2.lig de iken maç özetlerini bulup seyretmen,birde geçen sene'ki göksu'yu seyret,sonra bana bidaha yaz tmmİlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana birisi burda Zekinin Göksunun kaptınlıgını yaptıgını bu yüzden de Trabzonsporda olmayı hakettiğini ima eden bir mesaj atmıştı. O kişiyi buraya çağırıyorum şu an
1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum