Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Go home.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir sakatlık bu kadar mı başa sardırır? Baş derken, en baş hani futbola başlama..

Yorum dahi yapamıyorum. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor oynadıkça.
      Kafasındaki yetenek noktasına denk gelmiş darbe galiba...

Henüz genç, potansiyelini biliyoruz, belki toparlanır, hemen yerin dibine sokmamak lazım. Süper bir topçu olmayacak belli oldu ama bir Tayfun Cora da olmasın artık...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• tesadüfte olsa asist Zeki Yavrudan
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• allahtan yerine adam alındı yoksa lig bitmezdi bu sene bizim için..bana göre yedek bile olamayacak kapasitede.
          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• buradaki gerçeküstücü yorumları fazla takma iyi çalış ve heyecan yapma
            aslında yedek olman senin için daha iyi en azından kendini ara sıra gösterebilme şansın olur
            tayfun,hüseyin ve mustafa gibi seni de harcamaya çalışanlara diyecek söz yok
            yabancı hayranlığı var bizim yörenin insanında ne yapalım başka trabzon yok

Yorum

• defansif anlamda çok kötü malesef...
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hatalat yumağı yahu...bukadar hata yapılır mı defansta...adamlara yok yere pozisyon veriyor.....Pas hataları inanaılmaz boyutta.....zor toparlar...İnşallah hoca ısrarcı olmaz yoksa çok zorlanırız çokk

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• vOLKAN Şenin yerinde iş yapar...Yedek olarak...Sonradan girerek...Bosingwadan birşeyler öğrenmeli.
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Zeki senden iyi bir sağ açık yedeği olur diye düşünüyorum.Defansif melekelerini yeterince geliştirememişsin,bu saatten sonra da kolay değil.Sağ açıkta değerlendirmek daha faydalı olur diye düşünüyorum çünkü hücuma çıktığında akıllı oynuyor.

Yorum

• eskisehir kupa macinda aldigi kafa darbesi sonrasi bu cocukta verimsizlik var maalesef
                      İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                      BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Yavru olmuyor böyle kafana aldığın darbe sonucu hafıza kaybı yaşanır sen futbol kayıbı yaşamışsın.

Yorum

• Zeki Trabzonsporun oyuncusu olamaz.arkadaş topa kafa vururken şuurunu kaybetmene gerek yokki.her maçta ilk maçını oynuyormuş izlenimi veriyor.bir maçta 1-2 hata kaldırılırda 5-6 hata mümkün değil.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sırf trabzonlu diye oynuyor.........
                            başka sebebi olamaz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana birisi burda Zekinin Göksunun kaptınlıgını yaptıgını bu yüzden de Trabzonsporda olmayı hakettiğini ima eden bir mesaj atmıştı. O kişiyi buraya çağırıyorum şu an
                              Burdayım birader anlatmak istediğim olayı anlayamadığın için fazla dalaşa girmicem,sana zahmet bi 1461'in 2.lig de iken maç özetlerini bulup seyretmen,birde geçen sene'ki göksu'yu seyret,sonra bana bidaha yaz tmm
                              1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• çok kötü ,her pozisyonu onun bölgesinden yiyoruz çok basit çalım yiyor olumlu bi katkısı yok artık bosigwa oynasın
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim