yöneticiler lütfen başlığı ''zeki yavru'ya hakaret'' olarak değiştiriniz...!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zeki daha ne yapacak? Ne bekleniyor ? Anlamıyorum gerçekten. Daha önceleri eleştirilecek oyun oynuyordu fakat son üç maçtır ne oynadığını bilen bir Zeki vardı sahada at gözlüklerini çıkarmak gerek bu çocuğa haksızlık ediliyor. Bosingwa oynayabilecek durumda ise zaten yeri garanti fakat yokluğunda Zeki'ye güvenilmeli. Tutturulmuş bir Şener sıradan bir bek oyuncusu Zeki'den bir artısı olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Ağasarlı_61
Yorum
-
Zekin iyi goruntu vermesi diyerlerinin iyi olmamasindan ileride gelebilir? bu kadro kalitesi gecen sezondan daha liyi degil ama takim ruhu ve ekstra disiplinle daha basarli olabilir malesef bosingwa ofansif yonuyle zekiden fazla birsey yapamiyor modern bekimiz (caner gokhan gonul vari) yok iste o tarza zeki ulasmaya calisiyor en azindan niyeti ogle algilaniyorEn son objek tarafından düzenlendi; 25.09.2014, 14:31.
Yorum
-
Kimse senden bahsetmiyor savasçi zeki, saçinla oynadigin kadar o ayaklarinlada oynayabilseydin KESKE
KANSERMISIN MÜBAREKK!En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 27.09.2014, 20:48.
Yorum
-
Trabzonspor taraftarının önyargıları öyle kolay kolay kırılmazİlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki iyi oynuyor. En azından yerden yere vurulacak bir performansı yok.
Mustafa Yumlu'da anladım bunu
Yorum
-
Zeki Yavru
Yedigi calimlarin haddi hesabi yok, Babel madara etti onu ben yanlis mac mi izledim ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Halı saha da oynatmam. Çok da ciddiyim bu konuda.
Futbolculuk dışında karakterinde de çok büyük problem var.
Takım arkadaşlarına emirler yağdırıyor.
Hakemlere çok fazla itiraz ediyor.
Her olaylı pozisyonda soluğu hakemin yanında alıyor.
Rakibe sürekli el kol yapıyor.
Rakip oyuncularıyla sürekli tartışma halinde.
Ve daha sayısız saçmalık...
Futbolcu olması büyük mucize ve insanlıktan da nasibini almamış.
İnşAllah bu takımdan gönderilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum