Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu macta cok iyiydi Allah icin.

Yorum

• Sezonun geriye kalanında da bu performansa devam ederse seneye 1461 Trabzon'a dönmeyi hak edebilir. Aksi halde fındık bahçesine.. Bağlı hayatın pamuk ipliğine futbol fukarası Zeki.
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Bu maçta olduğu gibi geniş alan bulacağımız maçlarda değerlendirilebilir ancak rakibin baskılı olduğu ya da sağlam kapandığı bir maçta yine eski zekiyi izleyeceğimizden şüphem yok...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Zirvede bırakır inşallah, dünki performansı iyiydi bunu asla yadsımam amaa bu takımda oynayabilecek bir oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yoo zeki için yazdım.
            yok alıntı yaptığın kişi soner için yazmış demek istedim.

edit: biraz geç kalmışım, olay çözülmüş.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 19.04.2014, 15:46.

Yorum

• Harika bir mac cikardi tebrikler ama devami gelecek mi bunu görmek lazim.

Ama dün herkesi sasirtti gözlerime inanamadim onu izlerken.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Serdar Bali'nin damadı diye duydum. Ne kadar doğru bilemem.

Yorum

• Önlibero da kendini gösterdi hırslı ama yeterliliğini büyük maçlarda anlarız tolga zengin gibi herkes bir şansı hak eder demiştim destek verilirse her futbolcu iyi yerlere gelir caner mustafa akbaş iyi ve yürekli adamlar
                  Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                  Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                  Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Trabzonspor icin Yeterli olmadığını düşünüyorum ama Yiğidi öldür hakkını ver bu mac cok iyiydi keşke cogu mac böyle olsa
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Yahu attığı gol pası neden bu kadar abartıllıyor arkadaş?
                      Bir futbolcu 15-20 metrelik lik arapası atamıyorsa lisansını yırtsın bence ki ara pası da sadece 1 futbolcudan geçti 3-4 futbolcunun arasından geçmedi.
                      Sonuç olarak Zeki bu takımda yedek bile oynayamaz..

Yorum

• ayağı düzgün zek nin, ama o fizikle ortasahada oynayacaksa çabuk olması gerekir, çabuk reaksiyonlar lazım. zor yani.

Yorum

• Zeki Yavru

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu attığı gol pası neden bu kadar abartıllıyor arkadaş?
                          Bir futbolcu 15-20 metrelik lik arapası atamıyorsa lisansını yırtsın bence ki ara pası da sadece 1 futbolcudan geçti 3-4 futbolcunun arasından geçmedi.
                          Sonuç olarak Zeki bu takımda yedek bile oynayamaz..

Aynen. Mücadele etmesi onu maçta iyi gösterdi, yoksa fazla artısı yine yoktu. Ayrıca asisti de Kayseri çıkarken, yani defansta büyük boşluklar varken yaptı. Neyse gerçek yüzü 1-2 maç içinde belli olur. Dişli ve mücadele eden ortasahalarda 10 pas dahi yapamaz.
                          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 20.04.2014, 17:04.

Yorum

• Zeki'nin paslarını abartma'nın manası yok ama her maç bu tarz 2-3 pas atıp bir asist yapabilirse daha ne olsun mühim olan devamlılık..
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

• Aykut akgünü hatırlattı bana. Bir kaç maç iyi oynadı diye yerli xavi ilan edilmişti.
                              Şimdi rizede dakika alamıyor.

Zeki'nin kadroda olması bile gereksiz. 5 attığımız bir maçta, bizim için rahat olan bir maçta bunları yapması kolay. Aldanmamak gerek.
                              Bu özgüvenle belki bi maç daha iyi oynar ama sonra sönücek.
                              Yaptığı o kadar saçma hataları nasıl bi maçta unutuyolar anlamıyorum.
                              Zeki , kadir ve abdulkadir ptt seviyesinde oyunculardır. Aykuttan kurtulduk (sözleşmesi bitince geri alınmayacağını umuyorum), darısı diğer yeteneksiz özevlatların başına.

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Önümüzdeki 4 maç yatar ligide "aniden çıkış yapan oyuncu" olarak kapatır.
                                Sonra takımın gözdesi olur, bizde sövmeye devam ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim