İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vahidin defans kurgusunu kalecinin hemen önünde kurdugu bir takimda bildigin basarisiz, rezil olan 2 futbolcu, her maca hücum futbolu odakli ciktigimiz su günlerde ne yapar??? yada ne yapmaz???No one wins. One side just loses more slowly.
-
Forumu uzun süredir dışarıdan takip ediyordum ama artık bazı oyuncular hakkında yazılanlardan gına geldi.
Maça çıkmadan kimin ne yapacağını kahin gibi bilenler dolu forum. Şimdi takım çok mükemmelmiş gibi Mustafa veya Zeki gelirse takımın batacağını düşünüyor bazıları.
Zeki bu seneye iyi başlayan bir oyuncuydu. İlk maçlardan sonra taraftar neler yazmış azıcık geri gidin okuyun. Kendisini bariz geliştirmiş görünüyordu. Çoğu kişi Zeki'nin ilk maçlarda iyi oynadığını kabul ederken bazı takıntılı insanlar adama hakaret etmeye devam etti. Zeki bu nasıl olur da iyi oynar demi? Yine bakıyorum aynı kişiler yine aynı nefretle yorumlar yazıyorlar. Bu adamın bu takım için yeterli olmadığı çok açık bir gerçek ama eleştireceksek de adam gibi eleştirelim. Mesela bu sezon Karabük maçında ve Gaziantep maçında kötüydü fakat bunun sebebi Vahid Hocaydı. Sen adamı daha önce hiç oynatmadığı bir mevkiide oynatırsan bu adam batırır tabii.
Bir de Zeki'den bek olmayacağı çok açık. O bölgede Zeki kritik hata yapmaya çok müsait. Zaten asıl mevkiisi bek değil diye biliyorum. Keşke Hami Hocanın oynattığı gibi orta sahada denenseydi bu sene belki iyi bir oyuncu kazanırdık hiç olmadı bu berbat ortasahayı bu senelik idare edebilirdi. Salih, Fatih, Constant, Soner, Medjani gibi adamlar o bölgede çok mu iyi oynuyorlar sanki? Biraz da hatayı teknik direktörlerde aramak lazım. Zeki'nin kapasitesi bu kadar. Bir oyuncudan maksimum verimi almak teknik direktörün işidir. Zeki'den sen gidipte sağ kanadı otoban yapmasını istersen saçma olur. Basit görevler vereceksin. Bence Zeki en iyi ortasahada oynar. Kadro dışı bırakmak yerine Ersun Hoca'nın eline verilseydi iyi bir şekilde değerlendirebilirdi Zeki'yi.
Yorum
-
Zeki sensin dime ?İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumu uzun süredir dışarıdan takip ediyordum ama artık bazı oyuncular hakkında yazılanlardan gına geldi.
Maça çıkmadan kimin ne yapacağını kahin gibi bilenler dolu forum. Şimdi takım çok mükemmelmiş gibi Mustafa veya Zeki gelirse takımın batacağını düşünüyor bazıları.
Zeki bu seneye iyi başlayan bir oyuncuydu. İlk maçlardan sonra taraftar neler yazmış azıcık geri gidin okuyun. Kendisini bariz geliştirmiş görünüyordu. Çoğu kişi Zeki'nin ilk maçlarda iyi oynadığını kabul ederken bazı takıntılı insanlar adama hakaret etmeye devam etti. Zeki bu nasıl olur da iyi oynar demi? Yine bakıyorum aynı kişiler yine aynı nefretle yorumlar yazıyorlar. Bu adamın bu takım için yeterli olmadığı çok açık bir gerçek ama eleştireceksek de adam gibi eleştirelim. Mesela bu sezon Karabük maçında ve Gaziantep maçında kötüydü fakat bunun sebebi Vahid Hocaydı. Sen adamı daha önce hiç oynatmadığı bir mevkiide oynatırsan bu adam batırır tabii.
Bir de Zeki'den bek olmayacağı çok açık. O bölgede Zeki kritik hata yapmaya çok müsait. Zaten asıl mevkiisi bek değil diye biliyorum. Keşke Hami Hocanın oynattığı gibi orta sahada denenseydi bu sene belki iyi bir oyuncu kazanırdık hiç olmadı bu berbat ortasahayı bu senelik idare edebilirdi. Salih, Fatih, Constant, Soner, Medjani gibi adamlar o bölgede çok mu iyi oynuyorlar sanki? Biraz da hatayı teknik direktörlerde aramak lazım. Zeki'nin kapasitesi bu kadar. Bir oyuncudan maksimum verimi almak teknik direktörün işidir. Zeki'den sen gidipte sağ kanadı otoban yapmasını istersen saçma olur. Basit görevler vereceksin. Bence Zeki en iyi ortasahada oynar. Kadro dışı bırakmak yerine Ersun Hoca'nın eline verilseydi iyi bir şekilde değerlendirebilirdi Zeki'yi.
Keşke ilk mesajını buraya yazmasaydın, belki farketmezdik :-)
Ortasaha da Salih'in, Medjani'nin verdiği katkıdan daha iyisini verebileceğini biliyorum.
Yorum
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumu uzun süredir dışarıdan takip ediyordum ama artık bazı oyuncular hakkında yazılanlardan gına geldi.
Yorum
-
DEEP BLUE
Hoşgeldin Zegi kardeş. İdmanlara devam mı?İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumu uzun süredir dışarıdan takip ediyordum ama artık bazı oyuncular hakkında yazılanlardan gına geldi.
Yorum
-
Korkuyorum bir gün Zeki, Mustafa, H. Üçüncü gibiler - Allah geçinden versin- vefat ettiklerinde öz evliya falan olacaklar. Forma şansı bulamayan futbolcular, kısmeti çıkmayan kızlar türbelerini ziyaret edip dilek tutacaklar.
Yorum
-
İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda acayip bir linç kültürü var, hem oyunculara karşı hem de farklı düşünenlere karşı.
Öyledir renkdaş, birde aralarında paslaşırlar.Takma sen.Hele Trabzonluysa futbolcu anında doluşurlar.
Yusufa neler dediler.Şuan iyi oynuyor ama pusuda bekliyorlar onuda yemek için
Birazcık tökezlesin hazır kıtalar.
Bende Zeki yi beğenmem ama bu ona haksızlık yapıldığını görmeyeceğim manasına gelmez.Yönetimin terbiyesizliğidir kadro dışı bırakılması.Almazsın beğenmiyorsan ilk 18 e olur biter.Kendi bölgesi olmayan yerlerde oynat.Sonra istediğin verimi alamayınca sanki bilerek oynamıyormuş gibi cezalandır.Böyle çirkin bir yaklaşım bir tek burada alkışlanır.En son sason tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 03:25.
Yorum
-
O maçı lanetle anıyorum :dİlk olarak zivaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük maçındaki ayakkabı bağlayışını kendi kalene attığın o güzel golü özledik
Yorum
-
Zekiyi begenmeyebilirsiniz. Saygi duyarim. Ancak; zeki bu kentin cocugudur. takim yenildigi zaman uzulur, bunu hisseder. Sizin methiyeler duzdugunuz yabancılar ise, gülerek instagrama poz verir , diskoya gider. Yabancı topçu düşmanı degilim. Ama bu topraklar, cidden futbola yetenekli insanlar yetistiriyor. Biraz onlar icin emek verelim. Hatalarinda biraz daha insaflı, olalim.
Yorum
-
Özevlatlarımıza karşı insaflı ve sabırlı olalım, hatta altyapıdan yeni gençler yetişsin ve yıllarca takımımızda oynasın ama bu uşağa yeterince, hatta fazlasıyla şans verilmedi mi? Bu şansları nasıl kullandı? Takımdan ayrılması için daha kaç maç 11 oynatılması ve kendisine sabredilmesi gerekiyor ? Trabzonspor'dan ayrılsa hangi takımda 11 oynar, yılda kaç para alır acaba?İlk olarak alexturka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekiyi begenmeyebilirsiniz. Saygi duyarim. Ancak; zeki bu kentin cocugudur. takim yenildigi zaman uzulur, bunu hisseder. Sizin methiyeler duzdugunuz yabancılar ise, gülerek instagrama poz verir , diskoya gider. Yabancı topçu düşmanı degilim. Ama bu topraklar, cidden futbola yetenekli insanlar yetistiriyor. Biraz onlar icin emek verelim. Hatalarinda biraz daha insaflı, olalim.
"Bu topraklar,cidden futbola yetenekli insanlar yetiştiriyor" demişsiniz. Ama bu onlardan değil...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum