Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yöneticiler lütfen başlığı ''zeki yavru'ya hakaret'' olarak değiştiriniz...!!!

Yorum

• Bu kadar hakareti haketmiyor bence.Millet kafayı birine takmayıversin, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.

Yorum

• Zeki daha ne yapacak? Ne bekleniyor ? Anlamıyorum gerçekten. Daha önceleri eleştirilecek oyun oynuyordu fakat son üç maçtır ne oynadığını bilen bir Zeki vardı sahada at gözlüklerini çıkarmak gerek bu çocuğa haksızlık ediliyor. Bosingwa oynayabilecek durumda ise zaten yeri garanti fakat yokluğunda Zeki'ye güvenilmeli. Tutturulmuş bir Şener sıradan bir bek oyuncusu Zeki'den bir artısı olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
        Ağasarlı_61

Yorum

• Zekin iyi goruntu vermesi diyerlerinin iyi olmamasindan ileride gelebilir? bu kadro kalitesi gecen sezondan daha liyi degil ama takim ruhu ve ekstra disiplinle daha basarli olabilir malesef bosingwa ofansif yonuyle zekiden fazla birsey yapamiyor modern bekimiz (caner gokhan gonul vari) yok iste o tarza zeki ulasmaya calisiyor en azindan niyeti ogle algilaniyor
          En son objek tarafından düzenlendi; 25.09.2014, 14:31.

Yorum

• Ön libero oynasın.Sağ bekte kritik hatalar yapıyor.Orta alanda iyi maçlar çıkarmıştı geçen sene üzerinde durulabilir
            Dallas Mavericks
            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Kimse senden bahsetmiyor savasçi zeki, saçinla oynadigin kadar o ayaklarinlada oynayabilseydin KESKE
              KANSERMISIN MÜBAREKK!
              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 27.09.2014, 20:48.

Yorum

• İyi iyi,beğendim

Yorum

• Zeki iyi oynuyor. En azından yerden yere vurulacak bir performansı yok.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zeki iyi oynuyor. En azından yerden yere vurulacak bir performansı yok.
                    Trabzonspor taraftarının önyargıları öyle kolay kolay kırılmaz

Mustafa Yumlu'da anladım bunu

Yorum

• Gayet iyiydi , yanliz sahada posta koymadigi kimse kalmadi ...

Yorum

• Futboluna diyecek bişe yok tamam yeteneksizde o sahadaki hareketleri beni kanser ediyo avraamla belkaleme taktik vermeye çalışmalar yan topta herkese bağırıp kendi adamını kaçırmalar falan bırak yakamızı zeki

Yorum

• Zeki nin performansı yükseliyor iyiye gidiyor böyle giderse olacak gibi...
                          HAMİ_41

Yorum

• Zeki Yavru

Yedigi calimlarin haddi hesabi yok, Babel madara etti onu ben yanlis mac mi izledim ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Halı saha da oynatmam. Çok da ciddiyim bu konuda.

Futbolculuk dışında karakterinde de çok büyük problem var.

Takım arkadaşlarına emirler yağdırıyor.
                              Hakemlere çok fazla itiraz ediyor.
                              Her olaylı pozisyonda soluğu hakemin yanında alıyor.
                              Rakibe sürekli el kol yapıyor.
                              Rakip oyuncularıyla sürekli tartışma halinde.
                              Ve daha sayısız saçmalık...

Futbolcu olması büyük mucize ve insanlıktan da nasibini almamış.

İnşAllah bu takımdan gönderilirsin.

Yorum

• Artist olmus oscar zeki )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim