Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
40 metreden olmayacak yerden topa vurup güzelim atağın içine etmesi yetmiyormuş gibi bir de yanındaki adama kendisine olan sonsuz güvenle kusura bakma demesi , o surat ifadesi, mimikleri insanı kitaptan, dinden, peygamberden çıkarıyor. Ayman'a, Hüseyin'e tahammül ettim ama bu adam çekilecek dert değil.En sonunda telefonu yada kumandayı bir şeyi kırdıracak.
40 metreden olmayacak yerden topa vurup güzelim atağın içine etmesi yetmiyormuş gibi bir de yanındaki adama kendisine olan sonsuz güvenle kusura bakma demesi , o surat ifadesi, mimikleri insanı kitaptan, dinden, peygamberden çıkarıyor. Ayman'a, Hüseyin'e tahammül ettim ama bu adam çekilecek dert değil.En sonunda telefonu yada kumandayı bir şeyi kırdıracak.
Onlar bi boka yarıordu en azından
Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum