Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu göbeği nasıl eritemiyor çıldıracam arkadaş. Sporcusun ya, Ronaldo Luís Nazário de Lima olsan neyse.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gidigi bile var adamin okadar kilodan boyle birsey olabilirmi ? o

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Atar yaptın yedin sarı kartı.Neyse hiç şaşırmadım.

Bide madem iyi kötü oynuyosun şu formuna dikkat et.Batuhanla yarışma.

Yorum

• http://61spor.net/Haber/zeki-yi-aglattilar.html

futbolun içinde sevgide var küfürde var, olabilir tepki yiyebilirsin ama sen futbolcusun, tamam TS liliğinden şüphemiz yokta altında Q7 olan adamsın(forumdan bir arkadaş yazdı, net bilgim yok yani lüks araca sahip zekimiz) o formayı giymek 80 yaşındaki adamın bile hayalidir.

bak iyi kötü parada kazanıyorsun TS de oynuyorsun, tekrarlıyorum futbolcusun sen. bu kadar kolay salya sümük koyverme kendini, sabri taksa kafaya bu tip şeyleri adam heralde 50 defa intihar ederdi, yada umut işte...

bunlar ağlamıyor, sende ağlama. top oyna sadece, yeteneğin kısıtlı olabilir ama paranı sen bu sektörden çıkaracaksın, iyide para kazanıyorsunki altında Q7 var. bu gidişle seni takımdan yollarlar, süper ligde kendine bir kulüp bulursun sen yine paranı kazanırsın ama şu hırsını futbolunu geliştirmek için kullan, duygusal ceylan moduna girip bizim taraftarıda milletin önüne atma adımız çıktı iyice yaw...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Futbol enkazı naber heee ?
            .

Yorum

• Bu ağlama da moda oldu artık. Zırt pırt her yerde ağlayan futbolcuların samimiyetine hiç inanmıyorum.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ne futbol zekası, ne fiziği, ne de tekniği Trabzonspor'da oynamaya yeterli değil. Şu durumuyla 1461 haricinde başka bir takımda oynayamaz. En kısa zamanda def edilmesi gereken oyunculardan biridir. Trabzonsporda oynamaya başladığından beri hiçbir gelişim yok. Yaymış göbeği oturuyor herhalde.

Yorum

• Geçelim o işleri geçelim

Geçen sezon A takıma alındı.Takımdan soğudum.1 maç idare oynadı.Ortalık yıkıldı.Efsane kadrolara yazıldı. ' Geleceğimiz ' denildi.

1 orta yaptı ' Serkan Balcı'nın 5 yılda yapamadığı ortayı 1 maçta yaptı ' denildi.Geçen sezon da kötü oynamasına rağmen hep iyi oldu

1 maç ağladı. ' Trabzon'un Ruhu ' oldu. Nedense bu sezon herkes sallıyor.Anlamadığım şey geçen sezon da böyle oynuyordu.Geçen sezon niye herkes savunuyordu ?

Futbolu izlemek değil bilmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gidigi bile var adamin okadar kilodan boyle birsey olabilirmi ? o
                    saka bir yana gidisi gercekten yakisiyor
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• daha önceden okul önlerinde psikopatlık yapmış,kendinden küçük çocuklardan haraç almış,mahallede kızlara laf atacak,lüks arabasıyla fakir mahallesinden geçip gaz basacak,şimdi bile ortamlarda mafya bari hareketler yapacak,kendini kabadayı zanneden,paradan dolayı arkasını sağlama almış,adam diye geçinen ,ama olamayan,aslında bi üflsen düşecek tip,,,

sanırım ALLAH ım seni sıvıyor zeki,,yaptıklarının ceremesini çekiyorsun,,,yaradanım seni cennete almış,ama o cennetin içinde sana cehennem ızdırabı çektiriyor...zeki,,,
                      sen kimsinde o topu taraftara atıyorsun,,,
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine çok kolay harcıyoruz. Kim iyi oynadı ki.zeki iyi oynasın.

fırtına ihtilal efsane
                        yılanı baştan ezeceksinki,ileride tayfun gibi 10 sene musallat olmasın bize kardeşim
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zeki,,,
                          sen kimsinde o topu taraftara atıyorsun,,,
                          Olayın içinde taraftarlara top atma var mı gerçekten, maçı izlemediğimden soruyorum...

"Yuhalama" sonucu böyle bir tepki veriyorsa kadro dışı bırakılsın, böyle saçmalık mı olur arkadaş, kendini ne sanıyor !

Eğere olayın içinde "küfür" varsa; bizim taraftara da diyecek birşey bulamıyorum düşürsünler artık ağızlarından şu küfürü
                          .

Yorum

• Zeki futbolcu falan değil bana kalırsa torpil ile takım da kalıyor bir kere sağbek hiç değil yukarıda ki arkadaşın yazdığı karakterde ki bir adam kolay kolay ağlamaz
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Burda mı, face de mi hatırlamıyorum ama birisi Zeki'nin çocukken milletin parasını zorla aldığını falan yazmıştı. Zamanında çok ağlatmış demek ki.

Şaka bir yana da hiçbir oyuncuya küfür edilmesini tasvip etmiyorum, ne Volkan'a ne de zerre kadar sevmediğim ve birilerinin torpili sayesinde bu takımda olduğunu düşündüğüm Zeki'ye.

Bence küfür değil tepki gösterilecek birileri varsa bu çocuğu hâlâ Trabzonlu diye takımda tutanlardır, bunlara ve bu arkadaşları oynatanlara tepki verelim, bizi sıradanlaştırmak isteyenlere tepki gösterelim.

Yorum

• yeteneksiz olduğun kaç zaman öncesinden belliydi zaten.

İsmin Zeki ama kafan basmıyor futbol oyununa.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim