bu simdik futbolcu dimi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
küfür yiyince ağlayan kişilerden sahada dik durmasını beeklemek saçmalık
kimse hayrına bu işi yapmıyor
eşşek yükü para alırken iyi ama o paranın karşılığını vermeyince ağla.
hadi naş anam
bu millet sürekli birilerinin ağlamasından bıktı
ulan her iyi yere gelen ağlamak zorudna mı ya
biraz erkek olun erkek
kötü oynadıysan çıkar özür dilersin
delikanlı adam hak etmediği parayı almaz
madem o kadar duygusalsın ay başlarında atm ye koşarak gitme bakalım
1 aylık maaşını kulübe bağışla bakalım
bırakın bu ayakları
oynadığın futbolda beş para etmez
bi sürü gencin önünü kesiyorsun
koşmaya halin bile yok
ama ühüüü
çok üzüldüm
bende çok üzüldüm napıcaz şimdi?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu göbeği nasıl eritemiyor çıldıracam arkadaş. Sporcusun ya, Ronaldo Luís Nazário de Lima olsan neyse.İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidigi bile var adamin okadar kilodan boyle birsey olabilirmi ? oİlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol enkazı naber heee ?İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ağlama da moda oldu artık. Zırt pırt her yerde ağlayan futbolcuların samimiyetine hiç inanmıyorum.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılanı baştan ezeceksinki,ileride tayfun gibi 10 sene musallat olmasın bize kardeşim
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki futbolcu falan değil bana kalırsa torpil ile takım da kalıyor bir kere sağbek hiç değil yukarıda ki arkadaşın yazdığı karakterde ki bir adam kolay kolay ağlamazİlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeteneksiz olduğun kaç zaman öncesinden belliydi zaten.
İsmin Zeki ama kafan basmıyor futbol oyununa.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kimsinde Taraftara top atiyorsun? Sen degil kimsenin böyle birsey yapmaya hakki yok. Yaptigin isin zorluklarina katlanamiyorsan birak git.
..İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun'dan bile kötü.İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki'ye küfretmişler, ağlamış, zerre kadar umrumda değil.
Ağlamak istemiyorsa çeksin gitsin bu takımdan.
Ha ama bu demekte olmuyor ki küfürü tasvip ediyorum.Ama milletinde bi sabır sınırı var.Bunu da göz önünde bulunduralım.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezalet. Baska birsey demek istemiyorum.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Yahu sırf Trabzonlusunuz diye oynuyorsunuz hala afra tafra. Ben senin yerinde olsam hiç ağlamam sürekli gülerim bu yeteneksizlikle hem Trabzonsporda oynuyorsun hem para alıyorsun...İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu simdik futbolcu dimi ?İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen senin yerinde olsam bırakır takımı giderdim..İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki ağlamışmış . Peki ya yıllardır ağlayan taraftarın hesabını kim verecek . Allah Zeki ve türevlerine uzak tutsun.

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Her maç kulübede oturur.Sakız çiğner.Kavga falan çıkarsa diğer Zeki ile ayırmaya gider.Kazanılan maçlarda primi alır.Keyfine bakar.Şu ana kadar işi bu.Zaten bunun için takıma alındı.İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene is yaparsin sen kardes?
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene is yaparsin sen kardes?
Kulübede kaybolmayan sakız reklamı yapıyor abi.
Gelen teknik direktör buna yol vermezse Trabzonspor kariyerine 10-0 geride başlar.En son Murat' tarafından düzenlendi; 14.02.2014, 15:52.
Yorum
-
DEEP BLUE
Bir de kamplarda okeye 4. olur... Ki, bu da birşeydir...İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç kulübede oturur.Sakız çiğner.Kavga falan çıkarsa diğer Zeki ile ayırmaya gider.Kazanılan maçlarda primi alır.Keyfine bakar.Şu ana kadar işi bu.Zaten bunun için takıma alındı.
Yorum
-
AW: Zeki Yavru
Ilk sayfadan bi yorumİlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi topçu..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum