Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki Yavru

Zeki bi git ya, ben bu isi yapamiyorum de, birak Allah Askina nolur.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

İnsan aldığı paradan utanır be Zeki.

Yorum

• İshak varken zekiyi kadroya koyan suçlu..Zeki ne yapsın..Bu kadar yani..

Yorum

• Sağ bekte verimli oynadı. Sol bekte rezaletti.
          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
          (Dozer) Cemil Usta
          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Senin oynaman yer BAL ligi ama kısmet işte.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sorun Zekide değil,Zekiyi taraftarın önüne atıp hep onu hem takımı rezil edende.Anlamadın mı hala olmuyor işte Zeki.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu forma değil 3 beden 10 beden büyük geliyor.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu dünyadaki imtihanımızsın zeki

Yorum

• Seni kadroya alan seni takımda tutanın aklından artık şüphe ediyorum.
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• sana bir sey demiyorum zekicim..allah sana lisans verenlerin,takima kazandiranlarin yetmeyip seni israrla oynatanlarin evlerine atesler salsin,yuvalarini yiksin,birliklerini bozsun,duygularini sinelerinde biraksin,onlerini kessin,bir sey olmaya imkan vermesin..amin.

Yorum

• Artık görmeye dahi tahammül edemiyorum Zeki'yi. Trabzonspor sevgisinden zerre şüphem yok ama olmuyor. Sahada olduğu her saniye Trabzonspor'a zarar.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Çözüm oynatmamakta. Ancak hiçbir hoca vazgeçemiyor adamdan nasıl iş anlamadım...
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk yarı boyunca sürekli yerini boşalttı ve tüm pozisyonları onun yüzünden verdik, topu alıp gidiyor kaptırıyor geri bile koşmuyor.
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Git desekte gönderilmiyosun. O yüzden iyi dileklerde bulunuyorum. Umarim ileri ki maclarda daha iyi olursun.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Kadro dışı bırakılmalı. Ceza almamak için başka bir şey demiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim