Küfürü kesinlikle tasvip etmiyorum ama Zeki'nin performansı da taraftara küfür gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Sen kimsinde Taraftara top atiyorsun? Sen degil kimsenin böyle birsey yapmaya hakki yok. Yaptigin isin zorluklarina katlanamiyorsan birak git.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Şu 61 numarayı hiçbir futbolcu giymesin lütfen, hele Trabzonlular hiç.
Gökdeniz'den başka o numaranın hakkını veren çıkmadı. 61 Numara taraftarın forması olsun. O numara özel, ağır herkes kaldıramıyor o numarayı.
Zeki'ye kızmıyorum, yeteneği o kadar olabilir, başka mevkide yetenekli ama o gün kötü olabilir. Kendini ispat etmek için psikolojik bir savaş veriyor da olabilir. Hiçbir futbolcuya o gün kötü oynadı diye küfür etmeye kimsenin hakkı yok.
Açık kanalda herkesin televizyonda izlediği bir maçta, daha önce yaptıklarını bile bile onu sahaya sürmek, hem Zeki'ye, hem bize, hem hocanın kendisine yazık etmesidir. Üstelik bile bile.
Emre'nin oyundan alınması kadar saçma bir olay Zeki'nin dün sahada olması.
Kampta çocuğu hazırla, eksiklerini gider, gerekirse 1461'e yolla kendini göstersin, ama canlı yayınlanan bir maçta bu form durumundayken, yapma bunu hocam bize.
Yazık oluyor göz göre göre herkese.
Yorum
-
Küfür edilecek bir şey yok. Adam kendini silah zoruyla oynatmıyor. Oynatma bak sorun kalacak mı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zeki çok yetenkli olsa dahi sahada bu yeteneklerini sergileyip maça ağırlığını koymadığı müddetçe kendini kanıtlayamaz.O akşamki halleri kariyerinde zirve yapmış,kendini bir şey zanneden futbolcu halleriydi.Taraftarın da kızdığı nokta bu bence,kendini önemli biriymiş gibi hissetmesi.Ama aynı şeyi biz taraftarlar olarak düşünmüyoruz.Abdulkadir le birlikte bu takımda yeri yok.KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
zeki aglamis cokta tin bunlari her hafta sahada futbolunu görüp ruhsuzca mücadele etmelerine agliyor taraftar ona ne denmeli taraftar bunlari seyretmek icin para veriyor agliyor bunlar ise para alarak agliyor.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Zeki meselesinde konuya yanlış bakılıyor.
Küfür edilmeli edilmemeli tartışılır, ama işin bir de realite kısmı var. Nedir? Trabzon'da ve tüm diğer kulüplerde kötü oynayan oyuncuya küfredilir, hakaret edilir. İlk defa Zeki'ye küfür edilmiyor ki. Bunun Trabzon'lulukla da alakası yok. Daha yeni Volkan Şen olayı. Ondan önce bu tribünler Engin'e Burak'a ve Fatih Tekke gibi isimlere de çok küfür etti. Ya bizim taraftar Ogün'ü gitti dövdü, ne çabuk unuttuk. Dayak olayını bir kenara bırakırsak, küfür bu işin doğasında var bir defa futbolcu bunu kabul edecek.
Bakın arkadaşlar futbol sadece teknik kondisyon taktik işi değildir. Futbol biraz da mentalite işidir. Kafada oynanır. 20bin seyircinin önünde ayaklarının titrememesini antreman yaparak engelleyemezsin, güçlü bir karakterle bunun üzerinden gelebilirsin. Manchester'da Eric Cantona gibi taraftara uçan tekme at demiyoruz tabi ama karakter çok güçlü olunca öyle oluyor işte.
Mesele şurada.. Belki Zeki de okuyordur bunu bilemem. Mesele, o küfürü yedikten sonra verdiğin tepkidir. Ağlama tepkisini verebilirsin. Volkan Şen gibi çıkıp gidebilirsin. Eric Cantona gibi uçan tekme atabilirsin. Ya da Burak gibi daha hırslanıp, güvenini daha da arttırıp aynı şutları daha yüksek güvenle denersin. Kaleci ile karşı karşıya kaldığında ayakların titremez. Omuz omuza girdiğinde sen daha güçlü itersin. Topu kaptırdığında daha da hırslanıp hemen geri kazanırsın.
Bilmiyorum futbolcuların psikolojik destek alma durumları nedir. Ama kondisyonları için kondisyoner varsa, kafaları için de psikolog şart. Ve öyle görüyorum ki Barış Memiş'lerden tutun da Fatih Tekke'lere kadar kafası düzgün çalışan adam da çıkmıyor bizim memleketten.. Bence genç ve özellikle Trabzon'lu oyuncuların psikolojik destek de alması gerekir. Küfür karşısında ağlamak veya sahayı terketmek sağlıklı tepkiler değil.
Bir yerde okumuştum. Diyor ki hayatımızının %10'u başımıza gelen şeyler, kalan %90'ı da başımıza gelen şeylere verdiğimiz tepkilerdir. Zeki'nin kariyerinin küçük bir kısmı küfür. Şimdi buna ne tepki verecek, kariyerinin kalan kısmını nasıl şekillendirecek mesele bu.
Tabi şunu da bu yazıya eklememe müsade edin. Ve umarım Zeki de okuyordur. Zeki hiçbir zaman Gökdeniz veya Ünal veya Hami olamaz. Zeki, Hüseyin Cimşir, Serkan Balcı felan da olamaz. Zeki'nin kapasitesi sınırlı. Zeki'nin herşeyden önce bunu anlaması lazım. Ne olduğunu bilirsen, malzemeyi anlarsan onu kullanabilirsin. Şimdi Zeki belki PTT ligi seviyesinin bir topçusu, şimdi kendine soruyor neden bana küfrediyorlar diye. Aksine, küfür ediyorlar ama olsun, PTT ligi seviyesinde olmama rağmen Trabzon'da oynuyorum diye mutlu olmalı, ve kapasitem dahilinde ne yapabilirime uğraşmalı. Olaya öyle bakarsa o küfürler ona koymaz, hırslandırır. Ama ben Gökdeniz gibi topçuyum diye düşünürse o zaman ağlar işte böyle.
Büyüklerimiz anlatırdı, Efsane Trabzonspor kadrosunda kazma da çokmuş. En çok da Turgay Semercioğlu, Bekir, Hüseyin (soyismi Tok zannedersem, yanlış söylemiş olabilirim) isimleri sayarlar. Ama, tabi kadronun da çok güçlü olmasıyla beraber, sınırlı yetenekleri içinde yüksek özgüvenleriyle beraber milli takımlara kadar yükselmişler. Daha güncel örnek vereyim, daha iyi anlaşılması bakımından... Fenerbahçe'de Dirk Kuyt, Egemen, Galatasaray'da Sabri, Semih, Beşiktaş'ta Veli Kavlak bunlara örnek. Bugün Real Madrid'deki Khedira o seviyenin topçusu mudur mesela ? Ya da Trabzon da Orhan Çıkrıkçı'nın, Tolunay'ın futbol zamanlarını hatırlayanlar belki daha iyi anlayacaklar ne demek istediğimiz.
O yüzden Zeki ağlamayı bırakacak bir defa. Kapasitesinin Fethiyespor seviyesi olduğunu da kabul edecek. Bulunduğu konumun, giydiği formanın ve sırtındaki numaranın değerini bilecek. Küfürleri de sineye çekecek, sindirecek güzelce. Gerekirse o küfürlerden güç de alıp, takımın bir parçası olmak için konsantre olacak, odaklanacak ve motive olacak...İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
* Yahu sırf Trabzonlusunuz diye oynuyorsunuz hala afra tafra. Ben senin yerinde olsam hiç ağlamam sürekli gülerim bu yeteneksizlikle hem Trabzonsporda oynuyorsun hem para alıyorsun...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sana küfreden insanlar yerine koy kendini Zeki, hafta boyu yemeyip-içmeyip bilet parası almaya çalışan insanları düşün, bu takımın peşinde şehir şehir gezenleri düşün. Ben ağladım Trabzonspor'lular ağlamamı gördü daha da bana küfretmezler gibi bi şey zannetme sakın. Küfür yemek istemiyorsan; Trabzonspor formasına yakışan şekilde oyna, dik dur.Kalbime kaç kez sorduysam Hep bana ismini heceledi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum