10'dan fazla transfer yaptık, yine takımda yine takımda, bu işte bir iş var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orta sahada başka bir yerde oynamamalı. Bek oynaması içim edit player'a girmemiz gerekiyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sebeb-i hikmeti şimdi anlaşıldı. Ben de, "Böyle bir azabı hak edecek ne yaptık?" diyordum. Nereden bilelim Sabri'nin Allah'ın sevgili kulu olduğunu?! Tövbe Allah'ım, tövbe!İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Sen misin yıllar boyunca Sabri'ye gülen '' deyip Allah tarafından bize musibet olarak gönderilen bir vaka ile karşı karşıyayız. Milyon Eurolar harcayıp yine Zeki Yavru'yu oynatıyoruz ya ne diyeyim bilemedim. (Oynayacaksa orta sahada kullanılmalı.)
Yorum
-
çok doğru bir tespit...İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazlasıyla gereksiz ama kurtulma şansımız yok adam Trabzonlu !TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Allah razı olsun Zeki. Oynadığın top önemli değil. Yüreğin yeter.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
* Sameti anman maç sonu,sana karşı bakışımı değiştirdi. Helal olsun beTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu takım için yeterli değilsin ama adamsın.
Yorum
-
Hayatta futboldan daha önemli şeyler vardır. Profesyonellikten önce adam olmalı futbolcular. Zeki işte bu adamlığını maç sonu röportajda gösterdi. Helal olsun. Gözümdeki kredisi futbol yeteneğiyle alakalı değil artık ve bu kredisi de bende sonsuz. Allah yardımcısı olsun biz kadar Trabzonsporlu olan bu kardeşimizin. Adamsın.En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 30.08.2014, 04:21.TRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum