Defasnsif zaafları ve yaptığı bir kaç acemilik yüzünden ilk oynadığı günden bu yana yerden yere vuruluyor ve yaptığı olumlu işler gözden kaçıyor bu adamın.Benim de beklentilerimin altında kaldı şu sezon başlangıcı itibariyle ama Zeki'nin yaptığı hatalar ve edinemediği defansif özellikler giderilemeyecek ve çözümü olmayan şeyler değil.Onu en iyi tanıyan Mustafa Hoca'dan daha iyi bildiğimizi düşünmüyorum bunu şayet.Sabır dendikçe daha da üstüne gidiliyor bu tip oyuncuların,sonra da alt yapıdan oyuncu niye çıkmıyor diye ahlanıp vahlanıyoruz.Biraz daha yapıcı biraz daha sakin yapmak lazım eleştirileri.(Ayrıca Göksu'nun hızı dışında herhangi bir artısı olduğunu düşünmüyorum Zeki'den)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kimse kusura bakmasin ama Zeki nin Trabzonspor da oynayacak kapasitesi YOK!!!! Feridun Sungur ve Tayfun Cora gibi ancak yedeklerde sürünüp gider.....3 avrupa macina baktim....3ndede kapasitesinin ne oldugu ortaya cikti...BALON!!!!TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
sakin olun, hemen silmeyin onu, biraz oynadikca özgüveni de artacak. Her ufak hata da oyuncu silersek, takimda oyuncu kalmaz ve oynamayan oyuncular hep efsane olur.
Yorum
-
Aynen, kimse gökten sagbek olarak düsmedi. Bosingwa'dan birseyler kapabilirse, ilerde sag bek sorunu cekmeyiz.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıllıysa bosingwadan bişiler kapar..
Benim güvenim tam kendisine...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum