Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bal gibi iyi oynadı, hazmedemeyen arkadaşlar soda içsin...

Yorum

• Zirvedeyken bıraksın bence.

Çok iyi oynadı, kabul ama iki senelik performansını bilmesek neyse. Yoksa çok umutlanacak bir şey yok. Daha geçtiğimiz hafta oynadığımız maça bakabiliriz.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zekide ki yetenek takımda kimsede yok derken???

Zeki yetenek fukarası be!!!
        yav soner için yazmıştımmmm yanlış olmuş anlayın sizde ))))
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          soner için yazmış belli ki.
          İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yoo zeki için yazdım.
          İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yav soner için yazmıştımmmm yanlış olmuş anlayın sizde ))))
          ben olayı çok yanlış yere çekmişim

Yorum

• Maçı seyretmedim. Ne kadar iyi oynadığını bilemeyeceğim ama iyi oynama kriterleri işin uzmanına göre, kişilerin futbola bakış açısına ya da ruh haline göre de değişir. Sonuç olarak bilmediğimiz bir oyuncu değil
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• AW: Zeki Yavru

İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zirvedeyken bıraksın bence.

Çok iyi oynadı, kabul ama iki senelik performansını bilmesek neyse. Yoksa çok umutlanacak bir şey yok. Daha geçtiğimiz hafta oynadığımız maça bakabiliriz.
              İki senelik performansının tek suçlusu Şenol Güneştir. Üçüncü ligden yedekte oturtmak için aldığı sezon bitirdi çocuğun kariyerini. En az Yusuf kadar oynaması gerekiyordu alt kategorilerde

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Belki de sağ bekte olmuyordur. Orta sahada böyle oynamaya devam ederse boşuna sağa sola bakınmaya gerek yok. Dünkü maçtaki Zegi bi çok orta sahayı cebinden çıkarır.

Fakat insan temkinli yaklaşıyor haliyle.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Neden şampiyon olamıyoruz? Belki de şıpsevdi olduğumuzdan. Günümüz futbolu bilimle ilerliyor
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oyunu iyiydi tebrikler.

(kapasite yetersizliği nedeniyle gönderilmeli,o ayrı)
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Keşke hep iyi olsan.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• zirvede birak kral ol zeki.bir macla adama methiyeler duzmenin alemi yok.iki dunya bir araya gelse bundan topcu mopcu olmaz.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zirvede birak kral ol zeki.bir macla adama methiyeler duzmenin alemi yok.iki dunya bir araya gelse bundan topcu mopcu olmaz.
                          Zeki bu Zeki, sisirildigi yok, öyle bir futbolcu ki, iki tane düzgün top oynasa ayaa kalkip alkislayacagiz. Birakin da biraz tatini cikaralim
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Valla oynamaya devam ederse aşağı yukarı böyle oyunlar sergilemeye devam eder.Burada yazılanların aksine her zaman güvendim ben Zeki'ye.Vazgeçilmez olur,yıldız olur demiyorum ancak bu kadar yerin dibine sokulmasının sebebini de anlayamıyorum.3m€'luk kazmanın(Aykut Demir) başlığı nedense bu kadar rağbet görmüyor yerin dibine sokma konusunda.

TEKRAR BELİRTİYORUM,MÜTHİŞ YETENEK DEMİYORUM AMA BU TAKIMIN OYUNCUSU OLAMAZ SÖYLEMLERİNE ASLA KATILMIYORUM.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Eğer önümüzde ki maçlarda iyi oynarsa önümüzde ki sezon şans verilebilir..
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• Allah yardımcımız olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim