Bal gibi iyi oynadı, hazmedemeyen arkadaşlar soda içsin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yav soner için yazmıştımmmm yanlış olmuş anlayın sizdeİlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekide ki yetenek takımda kimsede yok derken???
Zeki yetenek fukarası be!!!
))))
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoner için yazmış belli ki.İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoo zeki için yazdım.ben olayı çok yanlış yere çekmişimİlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav soner için yazmıştımmmm yanlış olmuş anlayın sizde
))))
Yorum
-
Maçı seyretmedim. Ne kadar iyi oynadığını bilemeyeceğim ama iyi oynama kriterleri işin uzmanına göre, kişilerin futbola bakış açısına ya da ruh haline göre de değişir. Sonuç olarak bilmediğimiz bir oyuncu değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
AW: Zeki Yavru
İki senelik performansının tek suçlusu Şenol Güneştir. Üçüncü ligden yedekte oturtmak için aldığı sezon bitirdi çocuğun kariyerini. En az Yusuf kadar oynaması gerekiyordu alt kategorilerdeİlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZirvedeyken bıraksın bence.
Çok iyi oynadı, kabul ama iki senelik performansını bilmesek neyse. Yoksa çok umutlanacak bir şey yok. Daha geçtiğimiz hafta oynadığımız maça bakabiliriz.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Neden şampiyon olamıyoruz? Belki de şıpsevdi olduğumuzdan. Günümüz futbolu bilimle ilerliyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Zeki bu Zeki, sisirildigi yok, öyle bir futbolcu ki, iki tane düzgün top oynasa ayaa kalkip alkislayacagiz. Birakin da biraz tatini cikaralimİlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezirvede birak kral ol zeki.bir macla adama methiyeler duzmenin alemi yok.iki dunya bir araya gelse bundan topcu mopcu olmaz.
Yorum
-
Valla oynamaya devam ederse aşağı yukarı böyle oyunlar sergilemeye devam eder.Burada yazılanların aksine her zaman güvendim ben Zeki'ye.Vazgeçilmez olur,yıldız olur demiyorum ancak bu kadar yerin dibine sokulmasının sebebini de anlayamıyorum.3m€'luk kazmanın(Aykut Demir) başlığı nedense bu kadar rağbet görmüyor yerin dibine sokma konusunda.
TEKRAR BELİRTİYORUM,MÜTHİŞ YETENEK DEMİYORUM AMA BU TAKIMIN OYUNCUSU OLAMAZ SÖYLEMLERİNE ASLA KATILMIYORUM."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
Allah yardımcımız olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum