İlk olarak Erbay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zeki, sürekli oynadığı alışkın olduğu 1461'de kalsaydı?
Gerisini ben yazmıyorum.
PTT mi Süper Lig mi yoksa 2. Lig mi sonra konuşurduk.
Ha bu Zeki yeterli demek değil. Yetersiz.
Ancak; bir numara yok da bana göre henüz ağır bir yorum.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
10 fırın ekmek yerse sonu Serkan gibi olur. Normal beslenmesini sürdürsün yeter. Her türlü iş yaparİlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'a yetişebilmesi için 10 fırın ekmek yemesi gerekiyor. Bu takım için Serkan yetersiz görülüyorsa Zeki onun boşluğunu şu an asla dolduramaz. İnşallah daha çok çalışıp açıklarını kapatır.
Yorum
-
Top teknigi cok iyi ama mac temposu daha hic yok. Mac icinde taktiksel anlamda bazen kayboluyor, ama bunlar oynamakla cözülecek seyler."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Kendisini çok izlemedim kesin bir yargıya varmam yanlış olabilir. Fakat bana benim kriterlerimde Trabzonspor futbolcusu gibi gelmedi. Klas futbolcu hazır olmasa da, tecrübesiz de olsa kendisini belli eder. Trabzonspor A Takımı futbolcu yetiştirme rehabilite etme merkezi değildir. Çünkü Trabzonspor gibi şampiyonluğu hedefleyen büyük kulüplerde en değerli mevzu zamandır. Tayfun gibi olmasını istemem.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Genclere hata toleransımız var tabii ki. Bizim kimseyi harcadigimiz da yok.
Misal Zeki yanlış bir geri pası verir, kısa kalır, rakip forvet alır gol atar. Buna hiç kızmam. Buna heyacan derim, tecrübesizlik derim.
Ama Zeki kendi bölgesinde topla buluştuğunda yakın orta sahayla ikiye bir yapıp sağdan hiç inemiyorsa olmaz.
7-8 maç diyorum.
Emrah Başsan hata yapmıyor mu? Alper Potuk hata yapmıyor mu? Emre Çolak hata yapmıyor mu?
Veya Salih Uçan yahu. 3 yaş küçük Zeki'den. O da hata yapıyor.
Ama ortaya birşeyler de koyuyorlar.
Zeki'yi koyup kazanalım diye birşey yok arkadaşlar, bunu anlayalım.
Kimse kimseyi 20 maç beklemez şu performansıyla.
Biz neden istemeyelim Zeki formayı yapıştırsın sırtına, 10 yıl bu takımın sağ beki olsun?
Biz tabii ki destekliyoruz. Ama artık birşeyler koysun ortaya.
Salih Uçan'ın koyduğu ışığın yarısını koysun.
Yorum
-
İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenclere hata toleransımız var tabii ki. Bizim kimseyi harcadigimiz da yok.
Misal Zeki yanlış bir geri pası verir, kısa kalır, rakip forvet alır gol atar. Buna hiç kızmam. Buna heyacan derim, tecrübesizlik derim.
Ama Zeki kendi bölgesinde topla buluştuğunda yakın orta sahayla ikiye bir yapıp sağdan hiç inemiyorsa olmaz.
7-8 maç diyorum.
Emrah Başsan hata yapmıyor mu? Alper Potuk hata yapmıyor mu? Emre Çolak hata yapmıyor mu?
Veya Salih Uçan yahu. 3 yaş küçük Zeki'den. O da hata yapıyor.
Ama ortaya birşeyler de koyuyorlar.
Zeki'yi koyup kazanalım diye birşey yok arkadaşlar, bunu anlayalım.
Kimse kimseyi 20 maç beklemez şu performansıyla.
Biz neden istemeyelim Zeki formayı yapıştırsın sırtına, 10 yıl bu takımın sağ beki olsun?
Biz tabii ki destekliyoruz. Ama artık birşeyler koysun ortaya.
Salih Uçan'ın koyduğu ışığın yarısını koysun.
Yahu abi yapma Allahını seversen,Mersin maçında bile dediğin pozisyon oldu,maçın başında hatırla sağ çizgiye inip topu Vitteğe çevirdi.Bu kadar acımasız olmayın.
Yorum
-
Cok gereksiz faulleri var...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İkili mücadeleye çok dengesiz giriyor, kesin faulü alıyor karşı takım. Bi ara Mustafa çok yapıyordu bu gereksiz faulleri bir iki tane gol yemiştik sırf bu yüzden. Ben kendisine genel olarak güveniyorum ama Serkan'dan formayı alabilmesi için çok çalışması lazım.
Yorum
-
Bu ne yazık ki tüm takımda mevcut. Takım defansımız ne kadar iyiyse, kişisel defansımız o kadar kötü!İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkili mücadeleye çok dengesiz giriyor, kesin faulü alıyor karşı takım. Bi ara Mustafa çok yapıyordu bu gereksiz faulleri bir iki tane gol yemiştik sırf bu yüzden. Ben kendisine genel olarak güveniyorum ama Serkan'dan formayı alabilmesi için çok çalışması lazım."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum