adami 2 günde yerin altina sokan arkadaslara bu maç ders olsun 2 günde kimsenin bu kadar elestirilmemesi gerektigiiiiiiiiiiiiiiiiii[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fabiano Eller dos Santos
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiçok agir adam arti pas da doru dürüst atamiyor..... tolgayi satan yönetim bunu mu alarak bizi bastirdin!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
Trt sporvizyon programina katilan lemi zaten baklayi agzindan kacirdi elleri tolgayla iyi bir ikili olusturur diye aldik dedi ama tolga gideli cok oldu!
Yorum
-
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
birakin simdi... adamlar bir tek kalemize sut çekti yahu! suraya yaziyorum bu sene trabzonda deplasmanda yedigimiz gollerden daha çok gol yeriz.. ve hepsi de kontradan... erdinç-eller ikilisi akillara ziyan agir ikili... tolga nin gönderilip eller in alinmasi da fiyaskodur!
sezonun ortasinda bu laflari dedigin için üzüleceksin...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
Ne yaptigini bilerek oynadi. Bence basariliydi. Takimin geneline hakim olan panik havasina kapilmadan oynadi. Ilerleyen zamanlarda uyum sorununu da atlatirsa takima faydali olacaktir."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
ya durun Allah askina ya. Bence adam super oynadi. Biraz alissin daha iyi olacak. Ha bu arada dunyadaki en iyi defans oyuncularini dusunun, bunlarin hangisi oyle cok suratli??? Benim aklima stam geliyo suratli degil bence. Maldini geliyo oda suratli degil(en azindan simdi). Bence defansta oynayan futbolcunun hizdan ziyade nerde durmasi gerektigini bilmesine ihtiyaci var. Cunku hiz sorununu boylece kapatmis olur.Vazgec gonlum sen bu asktan...
Yorum
-
Guests
dünde görüldükü defanstaki sorun ellerde degil erdinçte. dün bence çok basariliyidi. iyide paslar atti.
Yorum
-
İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildiçok agir adam arti pas da doru dürüst atamiyor..... tolgayi satan yönetim bunu mu alarak bizi bastirdin!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
Kardes sen maçi izlemedin galiba adam tek basina oyunu kuruyordu be .O kazma Hüseyin hala kagni gibi gezmeye devam ederken"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
Yorum