Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fabiano Eller dos Santos

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BANADA IYI GIBI GELDI.IYI TOP ÇIKARIYOR DEFANSTAN.RAST GELE VURMUYOR.BENCE ARANAN ADAM.AMA ERDINÇ KONUSU HALA BENI TEDIRGIN EDIYOR.DERHAL ORAYA BIR TRANSFER YAPILMALI.
    N e K ö T ü !

Yorum

erdinçle iyi bir ikili olamaz erdinç onu yadirgiyor sanirimerdinçin yerineyeni bir adam alinmali
      BANA YAGMURDAN BAHSETME YAGDIR

Yorum

tolgayi aratmiyacagi kesin fabianonun. Ama biraz daha isinmasi lazim takima...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

Arkadaslar Eller kimseyi yaniltmasin...Asil sorun Erdinçte...

Bir kafa topunu da bizim oyunculara atsin, iki tane isabetli pas atsin...

Nerdeeeee....[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

IYI OYNADI ÇIPLAK GÖZLE IZLEDIM YANI YERINDE OYNUYOR VE RISKE HIÇ GIRMIYOR TOPLARA RASTGELE VURMUYOR TEHLIKELI POZISYONLARDA ILK MÜDAHELESI ÇOK IYI BUNU TEK BEN DEMEDIM YANIMDA MAÇI SEYREDEN DIGER TARAFTARLAR VE ARKADASLAR DA AYNI SEYLERI SÖYLEDILER
            LazY_61 YandanÇarkli FB

Yorum

aslina bakarsak ben bu elleri bu kadar çabuk takima uyum saglayacagini sanmiyordum... gerçekten bu konuda kendisini tebrik ediyorum.bence eller çok iyi bi giris yapti sezona insallah devami gelir ancak çok yanliz kaliyor erdinç'in bozuk olmasi ister istemez opnuda etkiliyor yakin zamanda erdinç de kendini toparlar ve defans artik kimseye geçit vermez diye düsünüyorum...
              yalan dünyadaki tek gerçek

Yorum

"Sanirim Brezilyada Robinho,Carlos Tevez,Deivid(evet bir zamanlar ilgilendigimiz oyuncu)gibi avrupanin pesinde kostugu süper forvetlere karsigörev yapmis bi oyuncu olarak kalitesi tartisilmamali."

Daha takima yeni yeni alisiyo.7-8 hafta sonra "number one" olur.[img]smileys/smiley20.gif[/img]

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

bence de ilerki haftalarda çikip gol bile atar ins.
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

BENCE ÇOK IYI BIR SOL AYAGI VAR VE HAVA TOPLARINA DA HAKIM ANCAK ÖZGÜR GIBI O DA AÇIK BIRAKIYO DEFANSIN ARKASINI
                    HIGHRATLEE EMIRHAN

Yorum

eller kendini göstermeye basladi. iyi bir oyuncu. müdahaleleri çok yerinde. oyunu iyi takip ediyor. hizli bir oyuncu degil ama bunu iyi yer tutarak oyunu okuyarak kapatiyor. erdinçle uyum saglar (erdinç kendini toparlarsa) daha da iyi olacaktir.
                      :::TS:::

Yorum

Bence de çok iyi bir oyuncu ama daha iyi de olacak.Ama Erdinçle hiç uyusmuyorlar.
                        <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

keske tolganin yerine erdinc gitseydi...eller tolga cok iyi ikili olurdu...

Yorum

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                            tolga gibi olamaz çünkü yerleri bile farkli insallah bu sene tolgayi aramayiz

tolga bizde hangi mevkiide oynuyordu? su anda eller hangi mevkiide oynuyor?

Yorum

besiktastan kovulur gibi uzaklastirilan bonservisi eline bedava verilen ronaldo,sizce de bu ellerle cok guzel bir ikili olmazmiydi?

kalede jefferson onunde eller ve ronaldo,gerci son cikisiyla lee de elinin tersiyle itilecek bir durumda degil,yani kontenjan dolu

Yorum

eller - tolga çok iyi olurdu, erdinç'in kademesine girmekten perisan oldu adam
                                BORDO MAVİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X