DÜN AKSAMKI MAÇTA IKINCI MÜCADELECI ELLER DI...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fabiano Eller dos Santos
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
erdinç hatalarini tolga kapatiyordu ancak simdi tolga yok. eller ise tolgadan agir olduu için ve erdincin sorumluluklarinin kendisinin yapmasini bilen profosyonel olduu için erdinç hep hata yapior..
ellerin bir atakta toplu alip çikmasi güzeldi.. eller bile anladi bu takimin ortasahasinin balon olduunu..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
geronimo_61
orta saha çok kosar defansi rahatlatirsa defansta oynayan teknik oyuncunun rantabilitesi artar bakiniz popescu bakiniz zago ve baKINIZ MALDINI o zaman da defans oyuncusunun mükemmelligi ortay çikar ellerin en büyük sorunu bu bence elleri iyi duruma getirecekl tek adam su an için hüseyin dir derim
Yorum
-
İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildiorta saha çok kosar defansi rahatlatirsa defansta oynayan teknik oyuncunun rantabilitesi artar bakiniz popescu bakiniz zago ve baKINIZ MALDINI o zaman da defans oyuncusunun mükemmelligi ortay çikar ellerin en büyük sorunu bu bence elleri iyi duruma getirecekl tek adam su an için hüseyin dir derim
tesbit yerinde katiliyorum, orta sahada Hüseyin, Szymek ve gökdenizim performanslari defansimizin performansini da etkileyecektir.
Yorum
-
geronimo_61
-
Eller'in su an ki performansi sizi yaniltmasin Kayseriye Ankaragücü'ne verdigi performans benim için önemli degil.Ben de su ana kadar olan kani güçsüz takimlara karsi iyi oynayabilecegi ve hata pek yapmayacagi yönündedir ancak Fenerbahçe Besiktas Galatasaray ve güçlü Anadolu takimlarina karsi Eller hata sayisini artirabilir.Patlamaya hazir bir bomba gibi tetikte duruyor olumsuz anlamda yani.Su ana kadar hizli bir maç oynadik sayilmaz top bi o kalede bi bu kalede hesabi öyle bir maç oynayalim da Eller'i o zaman degerlendiriz.Nitekim Famagusta'nin ilk maçi kismen örnek gösterilebilir.Güçsüz takimlara karsi oynadigimiz maçlarda Eller'den bir tedirginligim yok.keyif adamı ..
Yorum
-
KIM NE DERSE DESIN.YÖNETIMINDE SÖYLEDIGI GIBI 10 NUMARA ADAM ELLER.SAKIN KIMSE TOLGA DAHA IYIYDI FALAN DEMESIN.TOLGA DA PAS ATMA BECERISI 0.OYUNU GERIDEN KURMA BECERISI DE YOKTU.AMA ELLER TOPU ALIP DRIPLING YAPAN BIR OYUNCU.TEKNIGI DE HATIRI SAYILIR DERECEDE IYI.IDDA EDIYORUM ILERLEYEN HAFTALARDA SZYMEK ILE BERABER ORTA ALANDAOYNATACAK SENOL HOCA ELLER I.MİMOZA
Yorum
Yorum