Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fabiano Eller dos Santos

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
    Eller riskli hareketler yapti diyenler gitsinler kösede bi yerde utanip gelsinlar.Adam bakti bu kazma Hüseyin ve Gökdeniz in bi bok yapacagi yok mecburen ileriye kadar topu götürdü .Gayet de güzel yapti .Tolga nin gönderilmesi yanlis ama Eller'in alinmasi çok iyi oldu

Çok iyi özetlemissin!

Bunu anlayin ondan sonra konusun!

FATIH SULTAN TEKKE
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
      Eller riskli hareketler yapti diyenler gitsinler kösede bi yerde utanip gelsinlar.Adam bakti bu kazma Hüseyin ve Gökdeniz in bi bok yapacagi yok mecburen ileriye kadar topu götürdü .Gayet de güzel yapti .Tolga nin gönderilmesi yanlis ama Eller'in alinmasi çok iyi oldu

Çok iyi özetlemissin!

Bunu anlayin ondan sonra konusun!

FATIH SULTAN TEKKE

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Yattaradan baska kanat adamimiz yok...

Bireysel yenenekleri o kadar azki oyuncularimiz önlerine rakip geldigi zaman artik refleks olmus direk geri dönüyorlar...

Yahu sen Trabzonspor oyuncususun bas çalimi geç...Bir iki 3.de atarsin artik bu kadar da amatör olunmaz ki...

Yorum

eller süper bir topçu biraz daha alissin takima harikalr yaratacak
          61/16

Yorum

İlk olarak Visitor tarafından gönderildi
            eller süper bir topçu biraz daha alissin takima harikalr yaratacak

evt alismali... Ligin ilk 5 macini kaybedelim ondan sonra iyi oynasin..bakarsiniz Sampiyon oluruz..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Tolgayi arayacagiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

KESINLIKLE IYI BIR OYUNCU OLDUGU IZLENIMI BIRAKTI BENDE AMA BIRAZ AGIR GIBI GELDI BANA TOLGA SATILMASAYDI DEFANSIMIZ KESINLIKLE MÜKEMMEL OLURDU TÜRKIYE LIGINDE IYI ISLER YAPICAKMIS GIBI GELIYOR BANA

Yorum

Kardes sana tamamiyla katiliyorum Trabzonsporun geçen seneki en büyük eksigi defanstan top çikarabilecek baski görünce sogukkanli davranabilecek bir defansti fakat yönetim Tolga'yi satip dagtti burayi ah Tolga olacaktiki bi de kesinlikle defansimiz kusursuz olurdu.

Yorum

• unutmayin tolgayi yönetim satmadi kendi cok israrci oldu ve gitti!eller dünkü macta sahanin en iyi 2futbolcusundan biriydi
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

Eller Tolga'nin yerini doldurur mu bilemem. Bu pek zor. Ama asla kötü bir oyuncu degil. Hatta teknigi oldukça iyi. Biraz yavas olmasi eksisi.

Ilk maçta Eller çikti iki gol yedik. Unutmayalim.
                    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

İlk olarak laz_kopat_61 tarafından gönderildi
                      Çok sevgili(!) ön liberomuz Hüseyin beyni alinmis
                      ördek yavrusu gibi ortalarda gezinirken Fabiano oyun kuruyodu...

Attigi uzun paslarin hemen hepside yerini buldu.Bazilari 2 metre
                      ötesine pas atamazken.Bu oyuncu hizli olsaydi.Real Madrid'de
                      oynardi.Gerçi daha 2 maçini izledik.

Yorum

iyi adam alisinca daha ii olur

Yorum

cok yerinde bir transfer...

tolgayla karsilastirma yapmak yanlis olur cunku ikisinin de oyu anlayisi cok farkli!

bir kere eller topu oyuna sokarken bir ortasaha oyuncusu gibi sokuyor. yani top tasiyor sogukkanli ve uzun paslari cok iyi. ileriye cikislari son yillarda turkiye liginde gordugum en guzel defans oyuncusu atraksiyonuydu famagusta macinda.sanirim gelecke uc yil defansta ellerle daha az sorun yasayacagiz ancak erdincin yeirne iyi bir oyuncu bulabilirsek tabiki...

Yorum

oyuna geriden cok iyi katiliyor,bence formasi garanti erdincindurumu kritik esas,

bu adami bence cok konusabiliriz

Yorum

İlk olarak uygar_trb tarafından gönderildi
                              ya kardesim bu adam oynarken 1 gol yedik golleri tayfundan yedik tamam pek iyi futbolcuya benzemio ama daha takimla çiktigi ilk maç dogru dürüst idmani yokerdinçle belliki uyum yakaliyamamislar buna bu kadar yüklenmeye gerek yok yaniii

iste benim ilk maçtan sonraki yorumum kendi adima sewindim diger arkadaslar gibi önyargili davranmadigimaaaaaaaa

lütfen hemen yargilamayip insanlara zaman taniyinnnnnnnnn
                              SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

Brezilyada kumsalda top oynayan rastgele birisi en azindan top ayakla nasil istop edilir onu bilir biz tutmusuz elleri yargiliyoruztakimda daha pas nasil yapilir top nasil kontrol edilir sorunu yasayan bir cok oyuncumuz var onlari halledersek ellerde sorun kalmaz ellerin yaninda hizli bir stoper olmadigina gore kim oynamali? bence lee olabilir bilhassa takim cok adamla hucuma cikarken lee suratiyle geride ellere yardimci olur dun aksamda zaten lee kornerler atilirken son adam pozisyonundaydi

Yorum

Çalışıyor...
                                X