Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Eller riskli hareketler yapti diyenler gitsinler kösede bi yerde utanip gelsinlar.Adam bakti bu kazma Hüseyin ve Gökdeniz in bi bok yapacagi yok mecburen ileriye kadar topu götürdü .Gayet de güzel yapti .Tolga nin gönderilmesi yanlis ama Eller'in alinmasi çok iyi oldu
Çok iyi özetlemissin!
Bunu anlayin ondan sonra konusun!
Eller riskli hareketler yapti diyenler gitsinler kösede bi yerde utanip gelsinlar.Adam bakti bu kazma Hüseyin ve Gökdeniz in bi bok yapacagi yok mecburen ileriye kadar topu götürdü .Gayet de güzel yapti .Tolga nin gönderilmesi yanlis ama Eller'in alinmasi çok iyi oldu
KESINLIKLE IYI BIR OYUNCU OLDUGU IZLENIMI BIRAKTI BENDE AMA BIRAZ AGIR GIBI GELDI BANA TOLGA SATILMASAYDI DEFANSIMIZ KESINLIKLE MÜKEMMEL OLURDU TÜRKIYE LIGINDE IYI ISLER YAPICAKMIS GIBI GELIYOR BANA
Kardes sana tamamiyla katiliyorum Trabzonsporun geçen seneki en büyük eksigi defanstan top çikarabilecek baski görünce sogukkanli davranabilecek bir defansti fakat yönetim Tolga'yi satip dagtti burayi ah Tolga olacaktiki bi de kesinlikle defansimiz kusursuz olurdu.
Çok sevgili(!) ön liberomuz Hüseyin beyni alinmis
ördek yavrusu gibi ortalarda gezinirken Fabiano oyun kuruyodu...
Attigi uzun paslarin hemen hepside yerini buldu.Bazilari 2 metre
ötesine pas atamazken.Bu oyuncu hizli olsaydi.Real Madrid'de
oynardi.Gerçi daha 2 maçini izledik.
tolgayla karsilastirma yapmak yanlis olur cunku ikisinin de oyu anlayisi cok farkli!
bir kere eller topu oyuna sokarken bir ortasaha oyuncusu gibi sokuyor. yani top tasiyor sogukkanli ve uzun paslari cok iyi. ileriye cikislari son yillarda turkiye liginde gordugum en guzel defans oyuncusu atraksiyonuydu famagusta macinda.sanirim gelecke uc yil defansta ellerle daha az sorun yasayacagiz ancak erdincin yeirne iyi bir oyuncu bulabilirsek tabiki...
ya kardesim bu adam oynarken 1 gol yedik golleri tayfundan yedik tamam pek iyi futbolcuya benzemio ama daha takimla çiktigi ilk maç dogru dürüst idmani yokerdinçle belliki uyum yakaliyamamislar buna bu kadar yüklenmeye gerek yok yaniii
iste benim ilk maçtan sonraki yorumum kendi adima sewindim diger arkadaslar gibi önyargili davranmadigimaaaaaaaa
lütfen hemen yargilamayip insanlara zaman taniyinnnnnnnnn
SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Brezilyada kumsalda top oynayan rastgele birisi en azindan top ayakla nasil istop edilir onu bilir biz tutmusuz elleri yargiliyoruztakimda daha pas nasil yapilir top nasil kontrol edilir sorunu yasayan bir cok oyuncumuz var onlari halledersek ellerde sorun kalmaz ellerin yaninda hizli bir stoper olmadigina gore kim oynamali? bence lee olabilir bilhassa takim cok adamla hucuma cikarken lee suratiyle geride ellere yardimci olur dun aksamda zaten lee kornerler atilirken son adam pozisyonundaydi
Yorum