Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fabiano Eller dos Santos

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• way way way brazilyanin en iyi defans oyuncusu!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
      <T>
      <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
      <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Sandiklarim sandiklarim
      Açilsin sandiklarim..
      Hayvandan da beter çikti..
      Insandir sandiklarim</TD></TR>
      <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
      <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
      <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
      Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

Bu oyuncu hakkinda geleli beri yorum yapmamistim.. izlememistim çünkü... hem 6 ay boyu brezilyada kamp kuran koca koca adamlar 6 ay sonunda bunu alip gelmislerse vardir bir bildikleri! demistim.. bugün izledim.. tek maçla da yorum yapamam zira uyum sorunu olabilir... ama bir kiyas yapabilirim sadece...

Tank gibi agir diyerek tekme tokat kovdugumuz Thijsi bu adamin yaninda kosarken görsem vay be bizim Orhan Çikrikçi saçlarini kizila mi boyatmis derdim herhalde..
        #7 King of Kings

Yorum

ya kardesim bu adam oynarken 1 gol yedik golleri tayfundan yedik tamam pek iyi futbolcuya benzemio ama daha takimla çiktigi ilk maç dogru dürüst idmani yokerdinçle belliki uyum yakaliyamamislar buna bu kadar yüklenmeye gerek yok yaniii
          SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

bencede yüklenmege gerek yok, daha ilk maci durun bakalim hemen ne oldu. Zamanlan görecegiz ne oldugunu
            TRABZONSPOR

Yorum

Fabiano Eller kabahat sende degil seni daha ilk macinda boyle onemli bir maca ilk onbirde cikaranda..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              warning TRAP-ZONE...

Yorum

özgür - erdinç 2. maç için en mantikli stoper 2lisidir..
                BORDO MAVİ

Yorum

Suç oyuncunun degil...Onu buraya getirenin...

Yorum

Ya kardes benim merak ettigim bu adam sahada parasini kaybeden insanlar gibi ne ariyosun çok merak ettim de????
                    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

yeni transferler konusunda acele etmemek lazim daha yeni geldiler takima,suç bu adamlari bu takima geç getirenlerde

61/16

Yorum

bence eller okadar hatali bisey yapmadi sadece uyum sorunu yasiyor erdinc´le erdincle anlasirlarsa sorun kalmaz gibi dusunuyorum ayrica iki golude tayfunun yuzunden yedik
                        SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

Bak arkadasim bunun uyumla alakasi yok diyorum ki adam topu tutmak yerine uzaklastiriyo bunun sonucundada gol yiyoruz bu senaryoyu biz petkoviçte kaç sene yasadik...
                          [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi
                            Bak arkadasim bunun uyumla alakasi yok diyorum ki adam topu tutmak yerine uzaklastiriyo bunun sonucundada gol yiyoruz bu senaryoyu biz petkoviçte kaç sene yasadik...

iyi bir de topu tutsaydi bari[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi

iyi bir de topu tutsaydi bari[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ellerse penalti olur[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

zaman taniyalim durun hele bir .....daha bismillah..
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X