Seviyorum bu adamı, ne yapayım... Kendini hiç geliştiremediğini düşünsem de seviyorum. Yolu açık olur inşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İyide resmileştimizki yani daha resmi sitemizde çıkmadı haberde ve ben resmi sitede çıkmayan habere pek güvenemiyorumda ..
Mehmet Yılmaz'ı bende severdim ve hep derdim bu adama nolur şans verelim bence güçlü fizikli ..neyse Eğer doğru ise hayırlı olsun . Tekrar TRABZONSPOR umuza dönmen dileği ile YILMAZ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
hep fatihle iyi bir ikili oluşturursunuz diye bekledik, sen ısrarla benden topçu olmaz dedin. kalbin temiz ama ŞAMPİYON TRABZONDA oynayamazsın, sonunda herkes anladı, hemşerimsin, oflusun, yolun açık olsun....OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
oh be kurtulduk bu adamdan..İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON
Yorum
-
bencede dediklerineİlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildiMehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.
Bi kere Türkiye'de fizik gücü en üst düzeyde olan futbolcu. Kafa toplarinda da en iyilerinden biri. Iddia ediyorum Mehmet'i 5 maç üstüste oynatin Bakalim o zaman Fatih mi daha iyi Mehmet mi? (Pivot santtrafor olarak, yanlis anlamayin)Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bencede dediklerine keliesiİlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildiMehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.
Bi kere Türkiye'de fizik gücü en üst düzeyde olan futbolcu. Kafa toplarinda da en iyilerinden biri. Iddia ediyorum Mehmet'i 5 maç üstüste oynatin Bakalim o zaman Fatih mi daha iyi Mehmet mi? (Pivot santtrafor olarak, yanlis anlamayin)Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Yorum
-
bencede dediklerine keliesi kelimesine katılıyorum. ve yeni takımında mehmet e başarılar diliyorum.İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildiMehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.
Yorum
-
Yok abi son vuruşu yok, kusura bakmasın artık. Ben de çok seviyorum Mehmet'i. Hatta Fatih'ten sonra en çok değer verdiğim futbolcu.Koşuyor, rakibin kasaplarıyla cebelleşiyor, aldığı her kuruş helal olsun. Karakterli adam. Mükemmel de bir Trabzonsporlu. Allah yolunu açık etsin. İnşallah çok iyi yerlere gelir.Naber?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum