Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.

Bi kere Türkiye'de fizik gücü en üst düzeyde olan futbolcu. Kafa toplarinda da en iyilerinden biri. Iddia ediyorum Mehmet'i 5 maç üstüste oynatin Bakalim o zaman Fatih mi daha iyi Mehmet mi? (Pivot santtrafor olarak, yanlis anlamayin)
    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Mehmet seni hep kolej çocugu gibi gördüm nedense sahada seni aciz bir sekilde görmekten sikildim.

Fatihin olmadigi bu sezonun basinda 2 maçta inceleyin , arkadasim en çok yandan orta yaptigimiz maçlardirki bunlar, Birine uzun boyu sözde hava hakimiyeti olan Mehmet bi gol atamamistir.Atmayida birak armut pis agzima düs misali ortalara yönelecegine bulundugu konumu muhafaza edercesine yali kazigi misali durmustur.

Bal yapmaz ari mehmet kendinide gelistirmiyor.

Düs artik yakamizdan Mehmet düs.Seni hiç sevemedim sevemiycemde sonucta bizim için mücadele verdin ama bis artik mücadeleden fazlasini bekliyoruz.

Bunlari yazarken bile sana haksizlik ettigimi veya acimasizca konustugumu düsünüyorum ama sen beni hiç mutlu etmedin senin attigin gole bilesevinemiyorum.Gelecek sezon gol krali olacak mehmet deseler,garanti verseler.genede bizde oynamani istemem okadar yani.

61 giyebilecegin bir takimda oyna artik.Yolun açik olsun.
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Çikmadi ki sayisaldan para[img]smileys/smiley19.gif[/img]
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Çikmadi ki sayisaldan para[img]smileys/smiley19.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Abi adami alip kime hibe edecektin? [img]smileys/smiley4.gif[/img]
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• valla trabzona vercem sayisaldan çikacak 1 trilyonu alcam mehmet yilmazi belese satcam 1ine böylese takimim kazanmis olcak m.yilmaz kaçirma makinesi ömer riza nin kardesi
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• adamda bitiricilik yok belki ama ben yine deseviorummehmet yilmazi

Yorum

• bende mehmet yilmaz a gitmeden çok kizdeim ..hatta deli oldum ama ..harbiden o adami bende seviyorumm.insallah seneye yine bizde olur..ne edelim o kaçirdikça biz kizacaz ama olsun
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• ya artk su adamdan kurtulalm ya gecen sene o hallere dusmemzn nedenı oldu adam anorthosıs macında bos kaleye o golu atıp turu gecmemızı saglasaydı kulup o kadar karısmıcaktı adam tam bı kazma yaaa
                  HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ya transfer yapamıyoruz bari elimizdekileri satsak dimi Mehmet Yılmaz

Yorum

• gitse bizim için de Onun içinde iyi olr.

Gidse bizim içinde Onun içinde hayırlı olur.Geçen verdiği röpartajda zaten kafasında Trabzon Spor u bitirdiği anlaşılıyordu.Zaten taraftar da Onu kafasında bitirmiş durumda .EEE O zaman niye duruyor.O da ayrı bir soru. Pardon aldığı yüksek ücreti unutmuşum
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Ona o parayı başka kim verebilirki? Konyasporla anlaştığını duymuştum inşallah gider.

Yorum

• Mehmet bu karoda biraz zor yer bulur.Gitmesi hem onun için hem de takım için daha iyi olur...

Yorum

• bize yaptığı hizmetler için kendisine teşekkürü borç biliriz ancak şu anki kadroda ilk onbir başlaması sadece sakatlıklar durumunda sözkonusu olur.kendiside gitmek istediğini belirtti zaten her iki taraf içinde hayırlısı olsun.özellikle kupa maçında rövaşata ile attığı bir gol var onu unutamıyorum,çok şaşırmıştım ne sevinçti o ya olimpiyatta hey gidi günler hey...
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bizde iş yapamaz artık mehmet gitsin artık
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• bencede.kendini hiç geliştirmedi.eskiden daha iyiydi.
                                Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim