Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seviyorum bu adamı, ne yapayım... Kendini hiç geliştiremediğini düşünsem de seviyorum. Yolu açık olur inşallah...

Yorum

• İyide resmileştimizki yani daha resmi sitemizde çıkmadı haberde ve ben resmi sitede çıkmayan habere pek güvenemiyorumda ..
      Mehmet Yılmaz'ı bende severdim ve hep derdim bu adama nolur şans verelim bence güçlü fizikli ..neyse Eğer doğru ise hayırlı olsun . Tekrar TRABZONSPOR umuza dönmen dileği ile YILMAZ.
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzona Ve Kendİsİne Zarar Verİyordu Gİtmesİ İyİ Oldu SenelİĞİ Çok Fazla İdİ Onun AlacaĞi Parayi Hak Etme İmkanida Yok ÇÜnkÜ Senede 3-5 MaÇ Yapabİlİyordu.
        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İnşallah O'nun için hayırlı olur
          Fanatik Pacci

Yorum

• kimisi kiralık gitti diyor kimisi bonservisiyle.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• isteyenle bahse girerim 10 golün üstünde atamaz, ama sezon sonunda konyaspor onun için deli divane olur.

Yorum

• hep fatihle iyi bir ikili oluşturursunuz diye bekledik, sen ısrarla benden topçu olmaz dedin. kalbin temiz ama ŞAMPİYON TRABZONDA oynayamazsın, sonunda herkes anladı, hemşerimsin, oflusun, yolun açık olsun....
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• oh be kurtulduk bu adamdan..
                  İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi
                    Mehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.

Bi kere Türkiye'de fizik gücü en üst düzeyde olan futbolcu. Kafa toplarinda da en iyilerinden biri. Iddia ediyorum Mehmet'i 5 maç üstüste oynatin Bakalim o zaman Fatih mi daha iyi Mehmet mi? (Pivot santtrafor olarak, yanlis anlamayin)
                    bencede dediklerine
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Mehmet hakkinda hep önyargili davraniyorsunuz. Mehmet son 3 sezoda hiç 5 maç üstüste oynamismidir bizde? Ya Fatih sakatlanirsa, ya gökdeniz sakatlanirsa, ya da maç kötü giderse sonradan... Takima tam olarak ayak uydurmasi için ilk maçlardaki kötü formu gözardi edilmelidir. Daha sonra takima monte olursa (Tabi Fatih reis yanina saglam bi gölcüyü oynatmayi kabul ederse) o zaman bakin ansil oynuyor.

Bi kere Türkiye'de fizik gücü en üst düzeyde olan futbolcu. Kafa toplarinda da en iyilerinden biri. Iddia ediyorum Mehmet'i 5 maç üstüste oynatin Bakalim o zaman Fatih mi daha iyi Mehmet mi? (Pivot santtrafor olarak, yanlis anlamayin)
                      bencede dediklerine keliesi

Yorum

bencede dediklerine keliesi kelimesine katılıyorum. ve yeni takımında mehmet e başarılar diliyorum.

Yorum

• Mehmet ilk senesinde iyi oynamıştı o kadar.Diğer yıllarda varlık gösteremedi

Yorum

• Konya da başarılar.keşke kalsaydın.

Yorum

• Yok abi son vuruşu yok, kusura bakmasın artık. Ben de çok seviyorum Mehmet'i. Hatta Fatih'ten sonra en çok değer verdiğim futbolcu.Koşuyor, rakibin kasaplarıyla cebelleşiyor, aldığı her kuruş helal olsun. Karakterli adam. Mükemmel de bir Trabzonsporlu. Allah yolunu açık etsin. İnşallah çok iyi yerlere gelir.
                              Naber?

Yorum

• Hakkinda yorum yapmaya degmeyecek kadar gereksiz bir topcu bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim