Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güle güle mehmet biz o kadar ii golcüler ve o kadar ii trabzonsporlular ve o kadar çok adam gibi adamlar gördükki

varligin bize bir sey katmadi yoklugunda bir sey götürmez

Yorum

• Gerçekten gitmesi bizim için de kendisii çined iyi olur.
      <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

• ya bu futbolcu her sene sezona firtinayim diye basliyor ..

sonra nasilsa ne oluyosa balon gibi sönüyör...
        Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

• <DIV style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 5px">
          <DIV =subject>M.Yilmaz sikayetçi </DIV>
          26 Agustos 2005 Cuma</DIV>
          <DIV =>?Sahada kalmaliyim?
          Trabzonspor?un golcü oyuncusu Mehmet Yilmaz, bir forvet oyuncusunun sürekli oynamadigi zaman sahadaki rahatligini ve güvenini kaybettigini belirterek, iyi oynamasi için sürekli sahada olmasi gerektigini söyledi. G.Birligi, G.Antep ve Denizlispor gibi birçok takimin transfer listesinde olan Mehmet Yilmaz, yeni sezona daha fazla gol atma hedefiyle basladigini kaydederek, ?Her futbolcu geçtigimiz sezon oynadigi futbolun üstüne daha fazlasini koymak için mücadele eder. Ben de bu sezon daha çok gol atabilmek için oynayacagim.? dedi.

?Fener?i reddettim?
          Forma istegini tekrarlayan Mehmet Yilmaz, ?Iyi oynamam için sürekli sahada olmam lâzim. Oysa zaman geldi, 12 haftalik bir aradan sonra sahaya çiktim. Bir forvet oyuncusu 12 hafta oynamazsa çok sey kaybeder. Top alisverisleri, saha içindeki rahatlik oynadikça gelisir. Bana gol vuruslari eksik elestirisi getirenler Altay, Ç.Dardanel ve Samsunspor?da ne kadar gol attigima baksin? seklinde konustu. Trabzonspor?a gelirken aralarinda F.Bahçe?nin de bulundugu birçok takimin teklifini reddettigini hatirlatan M.Yilmaz, ?Çünkü futbola burada baslamistim, Trabzonlu ve Trabzonsporlu?ydum. Eger buradan ayrilirsam, dönüp gelecegim takim yine Trabzonspor olacaktir? dedi. </DIV>
          <DIV =>
          turkiyegazetesi.com</DIV>
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• "Önemlisin" bnim için...
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Benim için de...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• +

Benim içinde...
                Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• ben bu adami anlamiyoum arkadaslar iyi niyetli arkadas çok da sempatik ve anlayisi ama düsündügünü ve istedigini yapamiyor halbuki iyi bir santrafor olma özelligi de tasiyor . trabzona faydali olmadan baska takimlara gitmesinin taraftari degilim ..... hadi mehmet yilmaz uyan artik!!!!!

Yorum

• TRABZONSPOR APTAL MI?

Burak GAYRETLI
                    : Mehmet Yilmaz ile ilgili ne söyleyeceksiniz?
                    Atay AKTUG : Mehmet Yilmaz da ?gidecegim? diyor. ?Gitme? diyoruz. Santrforumuz yok. 2 tane santrforumuz var. Biri Fatih, biri Jun, bir de gitmek istedigini söyleyen Mehmet Yilmaz. Biz de ona ?Ya sözlesmeni uzat, kiralik git, yahut uzatmiyorsan, satalim git? diyoruz. Ama bize istedigimiz parayi getir. Menajeri ?yok ben o parayi getiremem de, söyle de böyle? diyor. Kulübün kasasindan para mi kullanacaksiniz. Ben imzalamayacagim, 1 sene sonra giderim, ne demektir o. Tolga da ayni seyi yapti. Bir sene sonra bonservisin eline geçecek degil mi? Serbest kalacaksin ve kulüp, alacagi parayi da alamayacak. Ben seni niye oynatayim kardesim. Aptal miyim ben. Trabzonspor aptal mi? Gideceksen benim istedigim parayi getirirsin, hiç olmazsa para kazaniriz. Yahut ben seni oynatmam, senin yerine baska bir adam oynatir, onu yetistiririm.

takagazete.com
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• valla kalsin en iyisi öyle kalsin....
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Okuyorsan bu yazdiklarim "sna..."

Psikoloji üstüne egitim almadim...Psikolog da degilim...20 yil,hayat tecrübesi edinmekiçin,çok uzun bir zaman da degil...Ama 20 yillik hayatim boyunca,insanlar hakkinda emin oldugum tek sey var: Psikolojiye etki eden en önemli unsurlardan biridir "çevre"...Üniversite sinavina girerken,ikinci yilimda,ilk yilima göre 27 puan fazla çekmemi baska biseyle açilayamiyorum ben...Belki vardi o potansiyel bende,ama gerekli çever kosullari eksikligi belki de,performansimi engelledi..Okuyorsan eger,"Ne alaka?" diyeceksin belki.Söyle açiklayayaim: "Gol atma beceresi olmayan bir insan,hiç bir takimda gol atamaz..." Sende bu yetenek var,adim gibi eminim bundan...Ama daha sezon basinda damgalanabiliyor iste insan böyle...Ve bu benim öss'm gibi,kendini göstermeni engelliyor...Bir yazi okumustum dergimizde...Hani su,çukura düsen sagir kurbagayla ilgili olan...Belki de "sagir" olmakgerekiyor bazen...Yüregimde yeri doldurulamayacak bosluklar açma...Seni çk seviyorum...

Edited by: 61viya
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bilki seni seven biri var burda
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bilki Seni Sevmeyende Çok Burda...
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• 3 Sezon önce Hakan Sükür'ün varisi, Ts aradigi golcüyü buldu tarzinda yazilar vardi hakkinda, bize ilk geldiginde ümitliydik ondan, tabi ligin ilk 3 maçi golsüz geçince bu ümitlerde bir kirilma oldu. Özkan Sümer'in Trabzonspor'a Fatih Tekke'yi geri kazandirisiyla birden hersey degisiverdi.. Ve Fatih'in müthis hareketleri, paslari, sutlari, inanilmazhava hakimiyeti, futbol zekasi yaninda Mehmet gözden düsmüstü artik. Daha ilk sezonun ortasinda kupa ve ligde attigi onca gole ragmen Mehmet son vurus eksikligiyle yargilanmaya baslanmisti. O zamanlar 22 yasinda olusuna, tecrübe eksigine baglandi bunlar.. Zaman geçiyor Mehmet ileriye degil geriye gidiyordu, herkesin bekledigi patlama bir türlü gelmiyor, tüm hirsi ve istegine ragmen kapasitesini yükseltemiyordu. Pozisyona girme becerisini bir türlü son vurusa tasiyamiyordu. Ve o noktadan itibaren zaten duygusal bir oyuncu olan Mehmet böyle bir yükün altinda iyice ezilmeye baslaniyordu.. Bu sezon basinda herkes gitmesinden yanaydi ancak kaldi, kampin basarili ismiydi, hazirlik maçlarindagüzel goller atmisti, tekrar ümitlenir gibiydi herkesama famagusta maçinda kaçirdigi 2 net gol onun sonunu hazirlamisti.. Bana sorarsaniz kiralik gitmesinden yanayim, Trabzon disinda bir takimda tekrar kendini ispatlama sansini bulmali Mehmet.. Bulamazsa da sorun degil zaten burada bulamayacagi kesin en azindan denemis olur Mehmet de Ts de..

Saygilar...
                              BORDO MAVİ

Yorum

• satilmasin kiralik verilsin
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X