Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi

Okuyorsan bu yazdiklarim "sna..."

Psikoloji üstüne egitim almadim...Psikolog da degilim...20 yil,hayat tecrübesi edinmekiçin,çok uzun bir zaman da degil...Ama 20 yillik hayatim boyunca,insanlar hakkinda emin oldugum tek sey var: Psikolojiye etki eden en önemli unsurlardan biridir "çevre"...Üniversite sinavina girerken,ikinci yilimda,ilk yilima göre 27 puan fazla çekmemi baska biseyle açilayamiyorum ben...Belki vardi o potansiyel bende,ama gerekli çever kosullari eksikligi belki de,performansimi engelledi..Okuyorsan eger,"Ne alaka?" diyeceksin belki.Söyle açiklayayaim: "Gol atma beceresi olmayan bir insan,hiç bir takimda gol atamaz..." Sende bu yetenek var,adim gibi eminim bundan...Ama daha sezon basinda damgalanabiliyor iste insan böyle...Ve bu benim öss'm gibi,kendini göstermeni engelliyor...Bir yazi okumustum dergimizde...Hani su,çukura düsen sagir kurbagayla ilgili olan...Belki de "sagir" olmakgerekiyor bazen...Yüregimde yeri doldurulamayacak bosluklar açma...Seni çk seviyorum...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• iste budur...destek zamani....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      HIGHRATLEE EMIRHAN

Yorum

• TS MYilmazi önce FB li Saadettin SARAL dan kiraladi sonra ecel terleri dökerek satin aldi.Üstüne bir jest daha yapti 10 numarayi verdi.Baska Takimda olsa bu kadar kolay vermezler Anlayacginiz adami kazanmak için ne gerekiyorsa yapildi.Ama MYilmaz yedekte kaldi ve hala öyle.bu arada 2 yil daha sözlesme uzatti.Trabzonsporun Fatihin yanindaki golcü ümidi yine MYilmaz oldu, Herhalde bizim göremedigimiz isigi onlar Mehmet Yilmazda gördüler.Bu arada MYilmaz kardesimizin TS den aldigi parayi veren çikmayinca kardesimizin birakin gideyim tavri bitti.Bir adami kazanmak için ancak bunlar yapilabilir.Mehmet Yilmaz inisallah Haminin Formasinin hakkini verir.

Bence büyük riske girildi çünkü TS de en fazla2-3 maç daha sans bulacak olan mehmet bu firsatlarida degerlendiremezse hemde Fatihin gölgesinde kapinin önüne koyulmasi gerekir.Bu sefer alicisida çikmaz ve elimizde kalir.Hazir alicilari varken satsaydik keske yerine yerli birini alirdik hemde gelen adam son sanslarini kullanmazdi.Kim olurdu derseniz Denizliden Ankaraspora giden Ersen Martin, Besiktasli Veysel, FB nin aldigi Zafer Biryol, Rizeli Okan, Ankaragüçlü Umut,ama umutlar Mehmet Yilmaza kaldi.Ne demis sair

Umut

Dünya döndükçe
        Umut, fakirin ekmegi

Ye Mehmet ye
        Ye Mehmet ye!...

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Seytan dürtüyor duramayacan adminler kizmaz umarim

Bu siiriBurada on numaraya uyarlayacam;

On numara

Dünya döndükçe
          on numara, Mehmetin

OnduMehmetondu&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p; oldu Mehmet oldu!...&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p;&nbs p; bak gözlerim doldu!...

Notnmak iyilesmek, hastaliktan sagligina kavusmak anlimindadir.

Umarim Mehmet Yilmaz yakalandigi hastaliktan en kisa zamanda kurtulur.Acil sifalar dilerim.

Yorum

• Smertkan abim,Mehmet yilmazin bu formayi giymek için,futbolu birakmayi göze aldiginii da biliyorsunzdur umarim...

Sükürler olsun bizimlesin Mehmet Yilmaz......Seni çk seviyorumEdited by: 61viya
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• MEHMET YILMAZ trabzonsporlugunu oyun oynayarak yilmayarak pes etmeyerek göstermeli aldigi paranin hakkini vermeli öle klubede oturarak 960 milyar almayla trabzonsporlu olunmaz!!!!!!!
              YAHYA KEMALLI TRABZONSPORLULAR...

Yorum

• ewet trabzonsporda oynuyorsan o formanin hakkini vermelisin !!!!
                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Mehmet Yillik 960bin YTL`den sozlesmesini 2 yil uzatmis. Trabzonspor sartlarinda iyi bir para. Hele de bir kulube oyuncusu icin... Bugun 3 Milyon Euro bonservis bedeli verdigimiz Cek ligi gol Krali Tomas Jun`un yillik ucreti 550bin Euro. Yani M.Yilmaz`dan daha az! Yeni gelen Brezilyalilar`in ve hatta Yattara`nin ucreti de onunkinden daha az. Mehmet ucret olarak Fatih ve Gokdeniz`i kendisine baz aliyor (Huseyin`de oyle yapmisti!), bunu yaparken kendi performansini, kac gol atip ne kadar katki sagladigini bir turlu gormek istemiyor.

Buna ragmen her nasilsa Mehmet her sezon gitmek istedigini aciklar ve transfer ucretini en cok sorun yapan futbolcumuz olur. Geldiginden beri her yil (sozlesme disinda) ozel iyilestirme talep eder. Iyilestirme meselesini Trabzonspor`un literaturune sokan da odur.

Mehmet son birkac haftadir Genclerbirligi, Denizlispor vb. takimlarla gorusmeler yapmaktaydi. Lakin bu kuluplerden hicbiri Trabzonspor`un istedigi 500bin dolarlik bonservis ucretini veremedigi; daha da onemlisi hicbiri Mehmet`e Trabzonspor`un verdigi 960bin YTL yillik ucreti vermedigi ve veremeyecegi icin sozlesmesini uzatmak zorunda kaldi (!) Lutfen bu noktayi asla gozden kacirmayalim... Lafa geldigi zaman hepsi forma askindan bahseder. Burada forma askini gorebiliyor musunuz?

Mehmet artik Trabzonspor`a borcunu odemelidir. Ona en cok ihtiyacimiz oldugu Anarthosis serisinde uzerine duseni yapamadi. Ligde iyi bir Mehmet`e ihtiyacimiz var. En azindan onun ozelliklerine sahip bir golcuye. Lakin Mehmet bunun farkinda degil. Artik bir an once kendisini toparlayip, kusmeden, demoralize olmadan takima katki yapmaya calismasi lazim. Tabi herseyden ote artik birazcik kendini gelistirmesi lazim!
                  "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                  Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Viya61 kardesim Mehmet YILMAZ sevgine saygi duyuyorum.Mehmet Yilmazin Trabzonsporlu oldugundanda süphem yok.Ama gerçekçi olmak lazim bak diger arkadaslar Yillik 960bin YTL için simdiden hesap soruyor. Mehmet yeniden baslayacak ama geçen yillarin yükü yumurtaci küfesi gibi hep sirtinda olacak. Umarim basarir.Çünkü Jun alinmasina karsin TSporun hala bir santrafora ihtiyaci var.Mehmet Yilmaz basarili olursa Mehmet Yilmaz da TS da kazanir. Ama basaramazsa Mehmet YILMAZ da TS da zarar görür.En çok ta Mehmet.

Ve ben dahil hiç bir Trabzonsporlu Trabzonsporun zarar görmesini istemez.Yazdiklarimiz bu nedenledir.

Birde Sana su soruyu sorayim Mehmet Yilmaz Madem o kadar bizde oynamaya kararli ve kendine güveniyor,neden maç basi anlasma yapmiyor?Sergen Yalçin BJK ile yaptigi gibi örnegin.

Sampiyon bir takimin Sampiyon taraftarlari birbirimizi kutlamak üzere1

Yorum

• "Sampiyon bir takimin taraftarlari olarak birbirimizi kutlamak üzere" olarak düzeltiyorum.

Yorum

• Bir santrafor'a ihtiyacimiz oldugu ortada.. Jun ortasahadan hücuma dönük bir oyuncu gibi geliyor bana.. Mehmet'den de patlama bekleyen yoktur heralde.. Hayirli olsun yeni sözlesmesi ne diyelim..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• 3 yil daha mehmetle devam edecez insallah artik kendine gelir ve o formanin hakkini verir

saygilarimla
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Yedek kulübesinde oturma bedeli 960 bin ytl olmamali.

Amabu yönetim neyi dogru yapti ki bunu yapsin.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• Mehmet Yilmaz için bence de yüksek bir rakam. Umarim aldigi paranin hakkini verir, yoksa bu taraftar bir noktadan sonra adamin Trabzonspor sevgisine bakmaz, keser biletini.

Mehmet Yilmaz, Trabzonspor'da BMN.yi izleyen futbolculardan biri de sensin. Bunu biliyoruz. Dolayisiyla bu satirlara biaz kulak ver. Trabzonspor taraftari, futbolu en iyi bilen taraftardir. Biran önce duygusalligi bir kenera birakip, profesyonel ol ve giydigin o kutsal formanin hakkini ver!

Yorum

• Ne kadari maç basi, ne kadari garanti para bilen var mi ?
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim