İlk olarak 61viya tarafından gönderildi
Okuyorsan bu yazdiklarim "sna..."
Psikoloji üstüne egitim almadim...Psikolog da degilim...20 yil,hayat tecrübesi edinmekiçin,çok uzun bir zaman da degil...Ama 20 yillik hayatim boyunca,insanlar hakkinda emin oldugum tek sey var: Psikolojiye etki eden en önemli unsurlardan biridir "çevre"...Üniversite sinavina girerken,ikinci yilimda,ilk yilima göre 27 puan fazla çekmemi baska biseyle açilayamiyorum ben...Belki vardi o potansiyel bende,ama gerekli çever kosullari eksikligi belki de,performansimi engelledi..Okuyorsan eger,"Ne alaka?" diyeceksin belki.Söyle açiklayayaim: "Gol atma beceresi olmayan bir insan,hiç bir takimda gol atamaz..." Sende bu yetenek var,adim gibi eminim bundan...Ama daha sezon basinda damgalanabiliyor iste insan böyle...Ve bu benim öss'm gibi,kendini göstermeni engelliyor...Bir yazi okumustum dergimizde...Hani su,çukura düsen sagir kurbagayla ilgili olan...Belki de "sagir" olmakgerekiyor bazen...Yüregimde yeri doldurulamayacak bosluklar açma...Seni çk seviyorum...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

nmak iyilesmek, hastaliktan sagligina kavusmak anlimindadir.
Yorum