Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her nekadr elestirilsede mehmet yilmazin yeri ayri maclara girdigi zaman takimi ayri bir hava katiyor.ayrica cok sempatik bayiliyorum ya cok seviyorum mehmet yilmazi ya umarim bu takimda kalir cünkü mehmt yilmaza cok ihtiyacimiz olacak
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Kullanis yanlisligindan dolayi adam hiç bir sey yapamiyor üzlüyorum ona.Özellikle ZIYA DOGAN döneminde fatih ve gökdenizle birlikte oynatilirdi.O dönemde zaten kanatlari hiç kullanmazdik .M.Yilmaz tam bir yan top oyuncusu.Dikkat edin attigi gollerin hemen hemen tümüne Yattara asist yapmis .Bu herhalde bir tesadüf degil.Zaten bu takimda M.Yilmazdan anlayan tek isim var o da Yattara.Bir de çogu maçta yenik duruma düstükten sonra oyuna alinir.Rakip 11 kisiyle savunma yaptigi vakit M.Yilmazin etkili olmasini beklemek biraz da ona acimasizlik olmazmi.Artik bu adami Yattarasiz oynatmayalim Senol hoca .Sende bunu göremezsen kimse göremez
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• birakin beyler bi forvet daha alsakta mehmet yilmaz dursunen önemlisitrabzonlu hirsli iyide bir alternatif zarar gelmez yani...
        SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• zarar gelmez de 1.5 trilyon istiyomus. yedek oturck bi futbolcu için çok yüksek para bence . ama en iyisini senol hocamiz ve yönetim bilir.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi
            zarar gelmez de 1.5 trilyon istiyomus. yedek oturck bi futbolcu için çok yüksek para bence . ama en iyisini senol hocamiz ve yönetim bilir.
            o istiyo olacak diye birsey yok ama kalmali kesinlikle arada bulsurlar..
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 1,5 trilyon mu ha onu bilmiodum abi o zaman gelebilir iste de senol hoca halleder onu doru diosun
              SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• mehmet y?lmaz TRABZONSPORUMA YAKI?ACAK KAL?TEDE B?R FUTBOLCU DE??L. TOP KAFASINA çarp?cak aya??na çarp?cakta gole giricek. Valla biz istanbuldaki trabzonsporlular ( Herkezi kasdetmiyorum sadece kendi tan?d?klar?m? ) Mehmet y?lmaz ?n att??? golleri saym?yoruz

verin ziya do?ana gitsin yaa....
                EN BÜYÜK SEVDAMIZ TEK VATAN VE TRABZONDUR.
                VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUR TRABZONUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ.
                ZAMAN MİLLİ DURUŞ ZAMANIDIR.
                SURMENELİPİRANALAR
                MİLLİDURUŞ

Yorum

• böyle konu?anlar in?anlah birgün pi?man olursunuz...
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Koca bir sezon boyunca hiçbir katk? yapmadan, y?ll?k ücretini 900 milyar liraya yükseltmeyi ba?arm?? olan futbolcumuzdur kendileri. Bu ba?ar?y? ye?il sahalara da ta??mas?n? diliyorum.

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: Muhalif
                      #7 King of Kings

Yorum

• bence gençler istemi?ken satsayd?k çok daha iyi olurdu. mehmete 900 milyar veriyoruz. ama maç ba??na 30 milyara oynuycak olan güveni be?enmiyoruz.

Yorum

• b?raz art?st ama ?y? topçu[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak serkanisp tarafından gönderildi

mehmet y?lmaz TRABZONSPORUMA YAKI?ACAK KAL?TEDE B?R FUTBOLCU DE??L. TOP KAFASINA çarp?cak aya??na çarp?cakta gole giricek. Valla biz istanbuldaki trabzonsporlular ( Herkezi kasdetmiyorum sadece kendi tan?d?klar?m? ) Mehmet y?lmaz ?n att??? golleri saym?yoruz

verin ziya do?ana gitsin yaa....

abi saçmalamay?n eger böyle konu?uyorsdan?z futbol kültüründen cakt?g?n?z yok demektir

mehmet y?lmaz uzun ve trabzonspora gerekli bir oyuncudur

bence herzaman kadroda tutulmal? üstelik forvette tüm yük fatihin omuzlar?ndayken belki bir umut bir patlama yapar ve transfere falanda ihtiyaç kalamaz
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Koca bir sezon boyunca hiçbir katk? yapmadan, y?ll?k ücretini 900 milyar liraya yükseltmeyi ba?arm?? olan futbolcumuzdur kendileri. Bu ba?ar?y? ye?il sahalara da ta??mas?n? diliyorum.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi

Mehmet Yilmaz pres yapan, hava topu alan, kosan, adam eksilten, defansa yardim eden,çapraz kosularla alan bosaltan Avrupai bir forvet. Varsin gol atmasin ama 90 dakika sahada kalsin. Bu tarzda alan bosaltan, Fatih'e ve Gökdeniz'egol yollari açan bir forvet zor bulunur. Çok da gelistirdi kendisini. Yattara'yla da iyi anlasiyor. Yattara bos alanlara deplase olan Mehmet Yilmaz tarzindaki futbolculara çok iyi pas atabiliyor. Iyi ki varsin Memet Yilmaz.

Bu ne tezatl?kt?r[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim