yetenekli biri senol hoca da birseyler verdi mi tamamdir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Necmi Perekli gibi bir insanin,dergimizle yaptigi röpörtaj da Mehmetle ilgili yeteri kadar sey söyledigine inaniyorum.Tam olarak hatirlamasam da,özü Mehmet Yilmazin türkiyedeki en iyi forvetlerden biri olduguydu.Dedigi gibi ve zaten Mehmet Yilmazin da bildigi gibi,daha çk çalismak ve kendisine olan güveni görmek yeterli bence...Atip tutan insanlara biseyleri anlatti sanirim bu maçla...Memleket gözlüm,ii ki bizimlesin...
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
mehmet'in iyi bir forvet oldugu kesin ama maalesef O'na sahip çikan yok! herhalde O'na bu forumda en çok sahip çikanlardan biriyim!(trabzon dogumlu olanlara duyurulur!)
Elestire elestire adam da özgüven birakmiyorlarki .Hiç bi futbolcumuzun bu kadar çok elestirildigini sanmiyorum.Nedir bu ya sanki adam bu takimin oyuncusu degil .Üstelik öz ve öz Trabzon dogumlu .Anlayamiyorum Gireswun dogumlu Gökdeniz bile kötü oynadigi dönemlerde bu kadar elestirilmedi.Kendi degerlerimize sahip çikalim lütfen!!!!!
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
[QUOTE=worldmaster]
Elestire elestire adam da özgüven birakmiyorlarki .Hiç bi futbolcumuzun bu kadar çok elestirildigini sanmiyorum.Nedir bu ya sanki adam bu takimin oyuncusu degil .
Aynen katiliyorum.Metin yani oflee61 demisti ki bir ara,adam takimini seviyor,sorun bu...Maalesef dogrularcasina yorumlar okuyorum bu hipotezi...Bikaç güne kadar en azindan...Tutturulmus bir son vuruslari eksik agzi...Tamam olabilir,fakat bunlar olmazsa tuhaf olan seyler bence...O da kapatmak için debeleniyor eksiklerini ve insallah daha güzel olacak hersey...Ama noolur,takimina,o kutsal renklere böylesine yürekten bagli birine,bu kadar haksizlik etmeyin........"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
mehmet yilmaz böyle oynarsa çok gol atar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum