her nekadr elestirilsede mehmet yilmazin yeri ayri maclara girdigi zaman takimi ayri bir hava katiyor.ayrica cok sempatik bayiliyorum ya cok seviyorum mehmet yilmazi ya umarim bu takimda kalir cünkü mehmt yilmaza cok ihtiyacimiz olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kullanis yanlisligindan dolayi adam hiç bir sey yapamiyor üzlüyorum ona.Özellikle ZIYA DOGAN döneminde fatih ve gökdenizle birlikte oynatilirdi.O dönemde zaten kanatlari hiç kullanmazdik .M.Yilmaz tam bir yan top oyuncusu.Dikkat edin attigi gollerin hemen hemen tümüne Yattara asist yapmis .Bu herhalde bir tesadüf degil.Zaten bu takimda M.Yilmazdan anlayan tek isim var o da Yattara.Bir de çogu maçta yenik duruma düstükten sonra oyuna alinir.Rakip 11 kisiyle savunma yaptigi vakit M.Yilmazin etkili olmasini beklemek biraz da ona acimasizlik olmazmi.Artik bu adami Yattarasiz oynatmayalim Senol hoca .Sende bunu göremezsen kimse göremez"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
o istiyo olacak diye birsey yok ama kalmali kesinlikle arada bulsurlar..İlk olarak sametaydin tarafından gönderildizarar gelmez de 1.5 trilyon istiyomus. yedek oturck bi futbolcu için çok yüksek para bence . ama en iyisini senol hocamiz ve yönetim bilir.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
mehmet y?lmaz TRABZONSPORUMA YAKI?ACAK KAL?TEDE B?R FUTBOLCU DE??L. TOP KAFASINA çarp?cak aya??na çarp?cakta gole giricek. Valla biz istanbuldaki trabzonsporlular ( Herkezi kasdetmiyorum sadece kendi tan?d?klar?m? ) Mehmet y?lmaz ?n att??? golleri saym?yoruz
verin ziya do?ana gitsin yaa....EN BÜYÜK SEVDAMIZ TEK VATAN VE TRABZONDUR.
VATANIMIZ İÇİN ŞEHİT OLUR TRABZONUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ.
ZAMAN MİLLİ DURUŞ ZAMANIDIR.
SURMENELİPİRANALAR
MİLLİDURUŞ
Yorum
-
İlk olarak serkanisp tarafından gönderildi
mehmet y?lmaz TRABZONSPORUMA YAKI?ACAK KAL?TEDE B?R FUTBOLCU DE??L. TOP KAFASINA çarp?cak aya??na çarp?cakta gole giricek. Valla biz istanbuldaki trabzonsporlular ( Herkezi kasdetmiyorum sadece kendi tan?d?klar?m? ) Mehmet y?lmaz ?n att??? golleri saym?yoruz
verin ziya do?ana gitsin yaa....
abi saçmalamay?n eger böyle konu?uyorsdan?z futbol kültüründen cakt?g?n?z yok demektir
mehmet y?lmaz uzun ve trabzonspora gerekli bir oyuncudur
bence herzaman kadroda tutulmal? üstelik forvette tüm yük fatihin omuzlar?ndayken belki bir umut bir patlama yapar ve transfere falanda ihtiyaç kalamaz<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
Yorum
-
İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
Mehmet Yilmaz pres yapan, hava topu alan, kosan, adam eksilten, defansa yardim eden,çapraz kosularla alan bosaltan Avrupai bir forvet. Varsin gol atmasin ama 90 dakika sahada kalsin. Bu tarzda alan bosaltan, Fatih'e ve Gökdeniz'egol yollari açan bir forvet zor bulunur. Çok da gelistirdi kendisini. Yattara'yla da iyi anlasiyor. Yattara bos alanlara deplase olan Mehmet Yilmaz tarzindaki futbolculara çok iyi pas atabiliyor. Iyi ki varsin Memet Yilmaz.
Bu ne tezatl?kt?r[img]smileys/smiley5.gif[/img]keyif adamı ..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum