Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Yılmaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

Berat kizma yahu[img]smileys/smiley17.gif[/img]yalniz verdigin aykut kocaman örnegi su an issiz olmasi itibariyle harbiden biraz komik durdu[img]smileys/smiley1.gif[/img]aslinda aykut bu demecinden sonra mi kovulmus demeliydim ya geçti[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ona bakarsan su an Fatih Terim de issiz[img]smileys/smiley4.gif[/img]valla konu bu degil ama benim türkiyede en begendigim spor ADAMlarindan biri Aykut Kocamandir, her yönüyle.. 3-4 sene önce Istanbulsporun hiç bi maçini kaçirmazdim[img]smileys/smiley17.gif[/img]

neyse,konu sapti.. Sadece bi teknik direktör görüsü aktardim Mehmet Yilmazla ilgili ve sanirim bu isinize gelmedigi için konuyu Aykut'un issizligine getrerek konuyu saptirdiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ama sunu da belirteyim tabi, yanlis anlasilmaolmasin; bence de Mehmet Yilmaz ilk 11de oynayamaz.. maalesef 3 senedir kendisini hiç gelistiremedi[img]smileys/smiley19.gif[/img]
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• ciddi birseyler demek gerekirse mehmet i basindan beri TS formasi giyecek kadar yetenekli bulmadigimi söyledim hep.. ama mücadele gücü ve azmine laf yok.. asil açmazimiz surada.. mesela mehmet 26 yasina geldi hala umutluyuz forvet olacak diye.. lakin bir hasan kabze var mesela gs de.. genç ama yetenekli.. ya da ne bileyim bir ibrahim akin mesela bjk de.. simdi bunlarin mi kadromuzda olmasini isteriz mehmet in mi? sorun bu.. ben hasan ve ibrahim i tercih ederim.. trabzonlu olma trabzonspor lu ruhu tasimak bir yere kadar.. zaten emrah celo erdinç tolga dörtlüsünü düsünün hangisi trabzonlu? ama hepsi trabzonspor ruhuyla oynuyor ve kaliteli adamlar.. keske mehmet yilmaz gs de hasan kabze bizde olsaydi diye düsünüyorum bu açidan bakinca..
      #7 King of Kings

Yorum

• aykut hoca isi bilmiyo herhalde tutmak zor demis. adami kimse tutmuyoki

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
          aykut hoca isi bilmiyo herhalde tutmak zor demis. adami kimse tutmuyoki
          Tutanda ayip olmasin diye tutyordur zaten.Bu adamin futbolunu hala savunanlar varya ne diyeyim.[img]smileys/smiley11.gif[/img]
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Analyzer tarafından gönderildi
            İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Rakibin defans oyuncusu olsam karsimda Mehmet olsun istemezdim...

Evet yazik oldu Diyarbakirve GS'li defans oyuncularina.Dünyaya geldiklerine pisman oldu adamlar. Vah vah. Çok yazik.

Aaaa, Savas'la ayni konu üzerine farkli seyler düsünüyoruz [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Sevgili Savas, biliyorsun, mutlak dogru yok herseyden önce. 'Mehmet'i postalayalim' diyenlere de çok tepki göstermiyorum, çünkü -mesela- bence Agustine'e hiç sans taninmamaliydi, Yattara 5 haftadir kadroya giremiyordu, vs...

Mehmet kötü oynuyor, dogru. Ama yetenekleri sinirli kismina hayir diyorum. En azindan bu kadar yogun bir biçimde bu dönemde bu konunun gündemde olmasini yanlis buluyorum. (Seni ayiriyorum, her zaman ayni seyi söylüyorsun) En az burdaki çogunluk kadar futboldan anladigimi düsünüyorum. (Fazlasini söylemiyorum, tevazuya sigmaz[img]smileys/smiley9.gif[/img]) Dolayisiyla birçok arkadasin aksine bu görüste bu kadar sasiracak birsey olmadigi kanisindayim.

Mehmet'in sahada bir sey yapmadigi görüsünde olan arkadaslar, zaten takim bu maçlarda kaç pozisyona girdi de Mehmet birsey yapmadi? Bence Fatih Mehmet'ten çok daha etkisizdi mesela. Yattara'yi (kimse kusura bakmasin) konusmaya deger bulmuyorum bile... Hali sahada oynuyor olsaydik maçin ortasinda disardaydi. Kötü oynamak baska, 'sallamamak' baska seyler. Benim de çok sevdigim Szymek gezinmedi mi GS maçinda ? Bu adamlarin hepsi bence de kalbur üstü adamlar ve bu döküldüklerinde kötü futbolcu olduklari anlami tasimiyor, tasimamali... Mental sorunlari olanlar hariç tabi. Ne zaman yakacagi belli olmayan kirma tüfek gibi. Nisan al, ates... Olmadi, bir daha. Nisan al, ates... Olmadi. Ama olsun, illa o tüfegi alalim ava giderken. Niye? Cakali gözüküyor... Bir de ithal !

Futboldan herkes kendi namina birseyler anlayabilir. Benim anlayisimda Mehmet'e her zaman yer var. Son 10 haftadir Yattara Lemi'nin en kötü performans gösterdigi zamankinden bile daha kötü bir sag kanat oyuncusu performansi gösterdigi halde nasil büyük bir çogunluk oynamasi gerektigini düsünüyorsa, ben de Mehmet'in düzenli olarak oynamasi gerektigi görüsündeyim. Dogru gelir, yanlis gelir, beraber tartisiriz... Ama adam 10 maç üstüste oynadi da mi kötü oynadi?

ps: Kimse vazgeçilmez degil elbette. Daha iyisini alirlar, bakarlar ki bu adam artik bizde oynayamaz, gönderirler... ben de sizin gibi Mehmet yerine Zurawski, Fatih yerine Zidane, Szymek yerine Nedved seyretmek isterim.

Yorum

• Perhaps kardes, mehmet yimaz konusunda ayni fikirde degiliz bunu degistiremeyiz ama verdigin yattara ornegine deginmek isterim. En kotu gunlerini geciren yattara 1 asist yapti ve sutu direkte patladi sonra birde rahatca penalti kullandi o topa gelirken gol olacagindan suphem yoktu mehmet gelince okadar iyi biliyordumki kaciracagini fark burda bence kapasite fark.
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Mehmet hiçbirsey yapamiyor kupa maçinda da ne yaptigini gördük ya da ne yapamadigini diyelim hiç kusura bakmayin ama yerine odun koysak daha iyiydi hiç degilse top belki çarparda kaleye girerdi

takimdan ben olsam su isimleri hiç düsünmeden silerim :mehmet yilmaz,volkan,tayfun

bana sans verilmiyo dedi daha kaç kez sans verilecek kendimi gösteremiyorum dedi kendini gösteren 10 dakikada da gösterir ki o 120 dakikada gösterebilmis degil ben daha bise demiyorum yorum sizin...

ölümüne trabzon...
                Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi
                  Perhaps kardes, mehmet yimaz konusunda ayni fikirde degiliz bunu degistiremeyiz ama verdigin yattara ornegine deginmek isterim. En kotu gunlerini geciren yattara 1 asist yapti ve sutu direkte patladi sonra birde rahatca penalti kullandi o topa gelirken gol olacagindan suphem yoktu mehmet gelince okadar iyi biliyordumki kaciracagini fark burda bence kapasite fark.

Zaten amacimiz fikirlerimizi degistirmeye çalismak degil ki. Hepimiz daha iyi bir Trabzonspor için burda zamanimizdan fedakarlik yapiyoruz. Ben 'destekli' yazilmis her karsi görüsü okumaktan büyük keyif aliyor, zaman zaman da 'bak ben bu açidan düsünmemistim hiç' diyorum. Bu anlamda genelde aksi görüste oldugum Analyzer'i çok severim mesela...

Burasi M.Yilmaz basligi oldugu için diger oyuncularla ilgili görüserin ilgili sayfalara yazilmasi gerektigini düsünmekle birlikte, Mehmet'in oyunculuguna güvendigimi, oynamamaktan kaynaklanan bazi sikintilar yasadigini düsünüyorum. Oynadigi koca sezonda bir Besiktas maçi olan Romashenko bile halen birçok kisinin avatarini süslüyor... Yattara'nin yaptiklarindan bahsediyorsun... Adam oynamiyor ki ! Korneri asistten sayarsak evet, yapti. Ve evet, direkten de döndü bir frikigi... Ama ben Turun Turku'yu attigi iki frikik golüyle tek basina eleyen Hami abi'ye ayni maçta 'bu da atar iki frikik, sonra yatar, bir halt yapmaz' laflarini da duydum... Bu açidan baktigimda Yattara'ya bu kadar toleransli bakilmasina bir anlam veremiyorum. Daha dogrusu, tabiki bakilsin... Ama Yattara'ya da, Mehmet'e de. Ben 3 saat sonra maçta olacagim, hatirin için de özellikle Yattara'yi ve hemen arkasindaki Emrah'i seyredecegim. Yanildigimi düsünürsem emin ol gelip özür dilerim...

Basta söyledigim gibi, futbol anlayislari kisilere göre degisebilir, bu da çok normal ! Ben Yattara'nin harikalar yarattigi 2-3 maçta (disardaki Kiev, içerdeki Denizli maçindan baska da aklima birsey gelmiyor) 5 saniyede sol kanattan bizim kaleye inmeleriyle daha çok ilgileniyorum mesela.Bir manav çiragina 5000 USD maas verir mi ? Evet ya da hayir denmez böyle bir soruya. Eger çirak manava30000 USD kazandiriyorsa niye vermesin ? Yattara da oynadigi her maçta 4-5 pozisyonun gol yapilmasinda etkili olsa, tamam, oynasin, sayesinde 2 tane de yiyelim, cani sagolsun... Ama sadece gezindiginde (ki son bilmem kaç haftadir böyle) pozisyon üretilmesine (gol-asist) ciddibir katki saglamadigi gibi onun tarafindan gelen toplardan dünyanin golünü yiyoruz.

Açikçasi, buraya yazis amacim Yattara kötü, Mehmet iyi demek degil. Bence de Mehmet kötü oynuyor ve Yattara daha az rastlanir meziyetlere sahip bir adam. Sadece kendi futbol anlayisima göre -ki yeterliligi elbette tartisilir- Mehmet'in haketmedigi kadar yogun elestirildigini düsünüyorum.

Yorum

• Mehmet'in oyunculuguna güvendigimi, oynamamaktan kaynaklanan bazi sikintilar yasadigini düsünüyorum.

Mehmet'in haketmedigi kadar yogun elestirildigini düsünüyorum.

[/QUOTE]

imza...
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Begüme katiliyorum ancak bu gidisle seneye Zrawski denen adami alirsak kadroya zor girer.Futbol hayatini yedek geçirmesine de gönlüm el vermez bence oynayabilecegi ki su an satmaya kalksak Türkiye ligindeki bütün takimlar almak için siraya girer bi takima satilmali.Mesela gençlere üstüne para verilip Youla alinabilir.

Yorum

• Ya bu adamdan hiç bise olmaz resmen elleriyle maçi verdi yuh ya yuh
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• Gün geçtikçe yok oluyor ne yazik ki!

Yorum

• Çok ilginç bir futbolcu,kendisini hiç gelistiremedi bize geldiginden beri.Gerekirsefazladan çalisip,teknigini olmasa bile,son vuruslarini,zamanlamasini gelistirmeliydi.Sadece güç,kuvvet,kondisyonla olmuyor iste.Forvet oldugu halde son vuruslari Hasan Üçüncü'den daha kötüdür,ama Tolga veya Erdinç'in yoklugunda stoper olarak oynasa D'haene'den çok daha basariliolacagi da kesin...
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• bu adam malesef trabzon için bitmistir artik mehmet ten bisey bekleyen hala daha warsa oo futboldan anlmiyo demektir

Yorum

• bu adam cok iiy mücadele ediyor niye gol attamiyor paslarmi gelmiyormu buna saten fatih yardim lazim adam yoruldu biri gelib yardim etmesi lazim meo bir genen sezonu gibi bir cikis yyabsa ne guzel olur fenerle baslasa iyio olur
                                FIRTINA61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim