Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyileşme. Madem parayı seçtin kaldın ye parayı rahat rahat çünkü döndüğünde bu takımın başına gelecekleri hepimiz biliyoruz iyi de oynasak da kötü de oynasak da.

Keşke gitseydin de bu hale gelmeseydi durumlar.

Yorum

• Takım da ağalık yaptığın an sosyal ağdan ana avrat düz gidicem sana. Her transfer dönemi senin tribini çekmeyiz anında hesabını soracağım. Ama hırsla inançla oyna bağırıma basarım en çok ben savunurum
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bundan sonra maçlar sıkıştığında,rakibi açamadığımızda ikinci forvet olarak saın 15 dakikalık adamsın,ona göre davran.
        • Memento mori

Yorum

• Bugün 10 kişi kalmış rakibi 80.dakikada bile köpek gibi kovalayan Rodallega'yı örnek alacaksın

Bitti o topa çıkmam o adamı kovalamam armut piş ağzıma düş işleri

Bu takımda adamcılık yapmak da yok

Bu geceki görüntüyü bozamayacaksın

Bütün stat 2 maçtır avaz avaz Hugo diye bagiriyorsa buradaki mesajı alacaksın
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Takımın oynamaya çalıştı oyuna bakıyorum su haliyle mümkün değil oynayamaz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımın oynamaya çalıştı oyuna bakıyorum su haliyle mümkün değil oynayamaz
              Hocam nasıl oynasın
              Hugo 80.dakikada topla çıkan stoperi nasıl kovalıyor.Yeri geliyor orta saha kovalıyor
              Top takımdayken geziniyor,istasyon oluyor
              Kenar toplarına hamle yapıyor,kafa tehdidi yaratıyor
              Her hava topuna çıkıyor
              Rakip stoperleri rahat bıırakmıyor

Şimdi bir de Burak'ı düşünün
              Ya tüm bunlara ya gol atıyor diye cevap verip geçerlerse bu takımın bu geceki oyun şablonunu,mücadelesini göremiyoruz diye de ağlamayacaklar o zaman
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------

Yorum

• Şu takımın ayarını bozma yeter..

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün 10 kişi kalmış rakibi 80.dakikada bile köpek gibi kovalayan Rodallega'yı örnek alacaksın

Bitti o topa çıkmam o adamı kovalamam armut piş ağzıma düş işleri

Bu takımda adamcılık yapmak da yok

Bu geceki görüntüyü bozamayacaksın

Bütün stat 2 maçtır avaz avaz Hugo diye bagiriyorsa buradaki mesajı alacaksın
                  Burak artık devre arasına kadar sakat belki Hugo cezalı falan olursa iyileşir. Yedek beklemek fenasina dokunur.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hugo böyle devam etsin Ziraat kupasında oynarsın şansını iyi değerlendir qral.

Yorum

• hugo reyizin oyununa bakiyorum da, biz gecen yil komple 10 kisi oynamisiz. gs 10 kisi kalinca gotu basi dagitti, biz tum sezon 10 kisi iyi puan toplamisiz yine.

burak 40 gol de atacak olsa, hugo oynamali. hem takimin onde baski kurmasi icin, hem pas oyunu icin. burak 25 ts 50 gol olacagina, hugo 15 ts 65 gol olsun.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hugo reyizin oyununa bakiyorum da, biz gecen yil komple 10 kisi oynamisiz. gs 10 kisi kalinca gotu basi dagitti, biz tum sezon 10 kisi iyi puan toplamisiz yine.

burak 40 gol de atacak olsa, hugo oynamali. hem takimin onde baski kurmasi icin, hem pas oyunu icin. burak 25 ts 50 gol olacagina, hugo 15 ts 65 gol olsun.
                        Renktaş bir taraflarımızı yırtıyoruz ya
                        Çok basit bir denklem
                        Senin forvetin topla çıkan stoperi kovalamazsa
                        Gerektiğinde takım halinde preste takım arkadaşının açığını kovalamazsa
                        Rakip stoperleri bozmazsa diğer oyuncular 90 dakika 1.10 kişilik oynamak zorunda kalıyor

Yorulduk artık
                        Ünal hoca son umudum
                        Mutlaka bunun farkındadır
                        Farkında ki Rodallega bu kadar mutlu istekli

Taraftar da farkına varıyor ki dün maç içerisinde sürekli Hugo diye inledi stat

Ya şu saksakcilardan ricam şunun bir tarafını kaldırmayın
                        Gruplaşma yapıyor
                        Adamcilik yapıyor
                        Yabancıları baskılıyor
                        Saha içinde el kol yapıyor
                        Sosyal medyada çakallık yapıyor

Yarın Hugo gol atamazsın Burak 1 gol atsın yine ağırlığını koyacak takım üzerine
                        Bu mücadeleyi çok arariz
                        En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 11:24.
                        -------------

Yorum

• Hugo'nun arka arkaya 11'de başladığı 2-3 maçta gol bile atamamıştık geçen sezon..o yüzden fazla şey yapmamak lazım inşallah bu formu devam eder Hugo da Burak da bize lazım.

Yorum

• Benim bildiğim Burak bir dahaki ilk 11 oynayacağı maçta sırtı dönük vs kendini yırtar. Geçen sene ilk Konya maçını hatırlayın. Ama bu iş çok güzel oldu. Kendisine mecbur olmadığımız bir maç uzun zamandır görmüyorduk.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Artık bir değil iki rakibi var bunu bilmesi lazım. Ünal hoca Burak kafasının dikine giderse ekubanı oynatır ilk on bir bunu oynatmaz
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim bildiğim Burak bir dahaki ilk 11 oynayacağı maçta sırtı dönük vs kendini yırtar. Geçen sene ilk Konya maçını hatırlayın. Ama bu iş çok güzel oldu. Kendisine mecbur olmadığımız bir maç uzun zamandır görmüyorduk.
                                Aynen. Konya maçında efsaneydi sonra saldı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X