Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğur dururken ismini kulübede görünce hatırladığımız Akbaş'ın tercih edilmesi zaten anormal olurdu. Rıza'nın Burak'tan emir alması, Burak'ın gelip Uğur'u sok demesi bana çok saçma geldi. Emin miyiz, görüntü kaydı falan yok mu ? Böyle bir şey olsa özellikle İstanbullular tarafından medyaya çarşaf çarşaf servis edilirdi.

Karadeniz, 61 bilmem ne sitesinde birisi haber yaptı diye takım için önemli bir oyuncuyu asla eleştirmem. Avrupa yarışındayız kazasız belasız 5. olup Uefa biletini cebimize koyalım. Yine takımı karıştırmak istiyorlar, dinlemeyin şunları.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimse Uğur'u 3.5 aydır maça çıkmayan Akbaş'a tercih etmez.
      Hamza Mısır falan diyorsa zaten yalandır.
      İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğur dururken ismini kulübede görünce hatırladığımız Akbaş'ın tercih edilmesi zaten anormal olurdu. Rıza'nın Burak'tan emir alması, Burak'ın gelip Uğur'u sok demesi bana çok saçma geldi. Emin miyiz, görüntü kaydı falan yok mu ? Böyle bir şey olsa özellikle İstanbullular tarafından medyaya çarşaf çarşaf servis edilirdi.

Karadeniz, 61 bilmem ne sitesinde birisi haber yaptı diye takım için önemli bir oyuncuyu asla eleştirmem. Avrupa yarışındayız kazasız belasız 5. olup Uefa biletini cebimize koyalım. Yine takımı karıştırmak istiyorlar, dinlemeyin şunları.
      Stattaki bir çok insan va gazeteci doğruladı. Erdal Hoş da geçen akşam bunu dile getirdi.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uğur dururken ismini kulübede görünce hatırladığımız Akbaş'ın tercih edilmesi zaten anormal olurdu. Rıza'nın Burak'tan emir alması, Burak'ın gelip Uğur'u sok demesi bana çok saçma geldi. Emin miyiz, görüntü kaydı falan yok mu ? Böyle bir şey olsa özellikle İstanbullular tarafından medyaya çarşaf çarşaf servis edilirdi.

ist. basini rizayi koruyor, dogru olsa bile kolay kolay yazmazlar

hayalleri bir yil daha riza ile cöpe atmamiz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Olay doğru mudur bilmem ama maç yayını esnasında Mustafa Akbaş'ı kameralar gösterdi. Hazır bi şekilde oturuyordu kenarda. Ben de Akbaş'ın doğru tercih olacağını düşünmüştüm çünkü o dakikaya kadar savunmayı önde kurduk ve takım boyu kısaldı. Uğur oynadığında takım boyu çok uzuyor ve saçma sapan bi futbol anlayışına bürünüyoruz ister istemez.
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Maç sırasında spiker oyuncu değişikliği için seçilen futbolcuyu uzun süre söyleyemedi. Burak da bu sırada kenardaydı maç içinde şüphelendim. Ancak doğru olmasını ben de beklemiyordum.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• olayın inanılabilirliği gerçekten düşük. bunun olduğu yerde hocanın bir saniye orada durmaması lazım. öte yandan bir önceki maçta gayet iyi oynayan uğurun -ki hiç sevmem- girmesi elbette akbaşa kıyasla mantıklı. adam iki ay topa değmemiş elbette uğurun girmesi doğrudur. yalnız bu olay gerçekten doğruysa hocanın burakı oyundan çıkarması hiç mümkün değil demektir
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Burak öyle bir şey yapar,yapmaz diyemez kimse,kafa olarak bunu yapacak cehalet ve çocukluk var ama sanırım bu olayda fizyoterapist Akbaş'ın ağrıları olduğunu söylemiş,öyle bir şeyler olabilir.
                  Bir de Burak doğru yapmış,Uğur varken Akbaş girer mi diye yorum getiren tipler var.
                  Akbaş,Uğur'u top diye oynar yani gerçek ve Trabzonspor'a yakışır futbol oynayacaksak tandem Hubocan ve Akbaş olmalı ama bu işler Rıza Çalımbay'ı ilgilendiren mevzular değil.
                  • Memento mori

Yorum

• 22 maçta 22 gol adamı yerden yere vurmak..

Nerden baksan ahmakça. İnanılır gibi de değil.

En az 10 yıl daha böylesi gelmez. 200-300 milyoncuk daha harcanır.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      22 maçta 22 gol adamı yerden yere vurmak..

Nerden baksan ahmakça. İnanılır gibi de değil.

En az 10 yıl daha böylesi gelmez. 200-300 milyoncuk daha harcanır.
                      Avro artti, yilds 17 milyon TL kazaniyor. 22 Gol atsin birzahmet
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avro artti, yilds 17 milyon TL kazaniyor. 22 Gol atsin birzahmet
                        Para konuşulur. Bu kulübe katkısı paradan fazla. Zaten gerekirse yazanı almaz veya boş sözleşme imzalar. Burak amatör ruhla bağlı bu takıma. Bazıları anlamak istemese de bu böyle.

Gerekirse cebinden başkalarının maaşını öder!

Noldu zorunuza mı gitti cebinde akrep olan Trabzonlu iş adamları!!!

Yorum

• ilk kez rastladim

Ünal Karaman

Yorum

• Mesafeleri daraltmakta sıkıntı çeken bir takım olmamıza rağmen bilmem kaç maçtır 4-5 orta saha ile çıkıyoruz, Abdülkadir dışında seri adam yok üstüne arkadaki 2'li oyun kurmaktan yoksun, hücum organizasyonlarındaki çaresizliğe girmiyorum bile ama Burak bizi yarıştan koparmış. Son cümleye ise katılıyorum.

Yorum

• Arkadaşlar, birbirimizle muhatap olma şeklimizi gözden geçirmemiz gerekiyor sanırım.

Bir yoruma katılmadığınızda yazarına sataşmak ya da hakaret etmek zorunda değilsiniz.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç sırasında spiker oyuncu değişikliği için seçilen futbolcuyu uzun süre söyleyemedi. Burak da bu sırada kenardaydı maç içinde şüphelendim. Ancak doğru olmasını ben de beklemiyordum.
                                hoca kesin bir dille yalanladi

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X