Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyun katkısı ile skor katkısı ters oranda devam eden oyuncu. Tabi ki bize şuanda skor lazım. Ancak bir fazlası yani oyun lazım olduğunda çok daha üzerine koyması gerekecek.

Attığı her gol için iki kat seviniyoruz. İyi ki geri geldi Kuzeyin Kralı!..

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak Yılmaz alkollü araç kullanacak kadar bilinçsiz biri değil (öyle olduğunu umuyorum), iki tane el bebek gül bebek kızı var, muhtemelen altındaki arabanın gazına gelip istanbulda biraz zibidilik yaptı, seni sevenleri ve sevdiklerini unutma kral, geçmiş olsun..
      Büyükdere Caddesi, hız yapılacak bir yer değil. Eğer gaza gelip de pedala yüklendiyse bu kaza normal.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Kaza yaptigin yeri olumcul bir durumun suursuzluk halin vb. Ciddi bir durumun yoksa terk edemezsin , ediyorsanda kacmis olursun. Tamam adam bizim adamimizda el insaf yahu. Oyle yorumlar var ki saka gibi.

Sirf kaza yerini terkettigi icin milletin agzinda sakiz oldu bu olay, sirf kaza yerini terk etti diye 3 milyon fatura odeyecek ve sirf gittigi icin birileri bunu isitip isitip dillendirecek. Dogru tektir arkadaslar hepimizde o dogruyu biliyoruz pollyannacilik oynamak hem gereksiz hem komik duruyor.

Bu olayda tek avuntumuz kendi canina ve baska canlara zarar gelmemis olmasi. Diger durumda hakettiyse kanuni olarak ve kulup olarak gereken ceza veya uyarilar yapilmalidir.

Yorum

• adam gibi hukuk devleti olsak, sırf kaza yerinden kaçtığı için alkollü araç kullanmış muamelesi görüp gerekirse hapis cezası almalıydı.
          ama "GEÇMİŞ OSSUN GRAALLL" yalakalığı ile geçiştiriliyor görüldüğü üzere. çarptığı araçta insanlar da olabilirdi.
          o zaman da "NAZAR ÇIQTI YEAAA" yılışıklığı mı yapılacaktı acaba?

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olabilir olmaya da bilir ama bu tarz bir arabayla salağa bağlarsın salak demedim salağa bağlar dedim çünkü bu arabalar normal değil böyle bir ihtimal de var.bu arabalar standart değil onu demek istedim ve şehir trafiğine uygun arabalar değil sen ayık kafayla da kaza yapabilirsin bunu demek istedim oluyor bunlar https://www.theguardian.com/football...chester-united misal
            anladım doğru söylüyosun

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adam gibi hukuk devleti olsak, sırf kaza yerinden kaçtığı için alkollü araç kullanmış muamelesi görüp gerekirse hapis cezası almalıydı.
              ama "GEÇMİŞ OSSUN GRAALLL" yalakalığı ile geçiştiriliyor görüldüğü üzere. çarptığı araçta insanlar da olabilirdi.
              o zaman da "NAZAR ÇIQTI YEAAA" yılışıklığı mı yapılacaktı acaba?
              hangi hukuk ülkesinde bu yapiliyor

avrupada aynisi olsa kan testi sadece yapilir

bir insani otomatik bir suca hükm etmek mi hukuk ülkesi oluyor?

carptigi aracta insan olsa bunun cezasini cekecekti, olmadigi icin maddi hasari cekecek

hukuk budur, ne olabilirdi degil.

ne oldu!!!
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• güclülerin hukuku mu, hukukun gücü mü....üzüntü verici....
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hangi hukuk ülkesinde bu yapiliyor

avrupada aynisi olsa kan testi sadece yapilir

bir insani otomatik bir suca hükm etmek mi hukuk ülkesi oluyor?

carptigi aracta insan olsa bunun cezasini cekecekti, olmadigi icin maddi hasari cekecek

hukuk budur, ne olabilirdi degil.

ne oldu!!!
                  kan testinden kaçtığı için kan testinin olası en kötü sonucuna göre işlem yapılması lazım.
                  bırak ölümlü kazayı, maddi hasarlı kaza yapsa hatta kaza yapmasa dahi alkollü araç kullanmanın 2 yıla kadar hapis cezası var:

Alkollü araç kullanma cezası ile trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçu ile ölüme veya yaralanmaya neden olma hakkında bilgiler.

Yorum

• Büyük ihtimal gece 4'e kadar içti, kaza yapıncada teste girmemek için kaçtı.Aklıma Emrah Serbes geldi.Neyse ki can kaybı yaşanmamış.Diğer arkadaşların dediği gibi burda geçmiş ossun gral yazıp diğer başlıklarda ahlak dersi vermek gerçekten komik oluyor.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kan testinden kaçtığı için kan testinin olası en kötü sonucuna göre işlem yapılması lazım.
                      bırak ölümlü kazayı, maddi hasarlı kaza yapsa hatta kaza yapmasa dahi alkollü araç kullanmanın 2 yıla kadar hapis cezası var:

https://www.atamer.av.tr/alkollu-ara...nma-ve-cezasi/
                      kan testinden kacsa ne yazar, 2 saatte kanindan alkol yok olmuyor ya

saatte max 0.1 promil vucut yakiyor

gercekten alkollusa bunu 10 saatte yok edemezsin

sacmalamayin

adam sonra ifadeye gittiginde kan testi olmusdur
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 14:57.

Ünal Karaman

Yorum

• Burak Yılmaz

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kan testinden kacsa ne yazar, 2 saatte kanindan alkol yok olmuyor ya

saatte max 0.1 promil vucut yakiyor

gercekten alkollusa bunu 10 saatte yok edemezsin

sacmalamayin

adam sonra ifadeye gittiginde kan testi olmusdur
                        2 saatte yaklaşık 20 promil düşer. Kan testinde kullanılan ilacın kılavuzunda yazar bu. Kişiye göre değişir. Ayrıca kan testi ile ilgili adli tıpında %20 civarında düştüğüne dair yazısı var.

Kaza yerinden kaçan çok kişi gördüm. Ya ehliyetsiz veya alkolden dolayıdır.
                        [MENTION=15249]OrkHun[/MENTION] bey, sabahki ölçüme göre ( nefes veya kan) alkolsüz ise hiç bir işlem yapamazsınız. Fakat kaza yerinden ayrıldığı için belki ceza (Tr yasalarını tam bilmiyorum) kesilebilir.

Bu koşullar altında en fazla sigorta aracının masrafını karşılamayabilir. Karşılamamalıdır.

Ayrıca hukuk felan.. komik olmayın. Memlekette ergenekoncu, balyozcu, şikeci, rüşvetçiler AKlandı. Halının altına süpürüldü. Herhalde halı üzerinde yürünmeyecek hale gelene kadar devam edecek ..
                        En son omondoles tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 15:15.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 saatte yaklaşık 20 promil düşer. Kan testinde kullanılan ilacın kılavuzunda yazar bu. Kişiye göre değişir. Ayrıca kan testi ile ilgili adli tıpında %20 civarında düştüğüne dair yazısı var.

Kaza yerinden kaçan çok kişi gördüm. Ya ehliyetsiz veya alkolden dolayıdır.
                          @OrkHun bey, sabahki ölçüme göre ( nefes veya kan) alkolsüz ise hiç bir işlem yapamazsınız. Fakat kaza yerinden ayrıldığı için belki ceza (Tr yasalarını tam bilmiyorum) kesilebilir.

Bu koşullar altında en fazla sigorta aracının masrafını karşılamayabilir. Karşılamamalıdır.

Ayrıca hukuk felan.. komik olmayın. Memlekette ergenekoncu, balyozcu, şikeci, rüşvetçiler AKlandı. Halının altına süpürüldü. Herhalde halı üzerinde yürünmeyecek hale gelene kadar devam edecek ..
                          2 promilde standart bir insan ölür

20 promil nasil olacak

yazdiginizdan bihabersiniz

Ünal Karaman

Yorum

• Burak Yılmaz

2 promilde standart bir insan ölür

20 promil nasil olacak

yazdiginizdan bihabersiniz
                            Promil veya miligram. Teknik olarak mg/dL etanol geçiyor.

Bahsettiğim rakam polisin nefes alkol cihazındaki rakamdır.

Nereden biliyorum? Bununla ilgili mahkemeye dosya hazırladım.
                            En son omondoles tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 15:29.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Promil veya miligram. Teknik olarak mg/dL etanol geçiyor.

Bahsettiğim rakam polisin nefes alkol cihazındaki rakamdır.

Nereden biliyorum? Bununla ilgili mahkemeye dosya hazırladım.
                              10 insani öldürecek bir doz yazdin mi fark eder

Ünal Karaman

Yorum

• Burak Yılmaz

10 insani öldürecek bir doz yazdin mi fark eder
                                Doğrusu “mlgr” Halk arasında promil geçiyor diye yazdım.

Ayrıca konumuz bu değil. Ne demek istediğimi anlamışsanız bence sorun yok.
                                En son omondoles tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 15:39.

Yorum

Yükleniyor...
                                X