Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
-
Bundan sonra kadroya girip girememe süreci, gerçekten Trabzonspor'u ne kadar sevdiğine dair bir samimiyet testi de olacak aynı zamanda.
Bakalım sanat sanat için midir, toplum için midir...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra kadroya girip girememe süreci, gerçekten Trabzonspor'u ne kadar sevdiğine dair bir samimiyet testi de olacak aynı zamanda.
Bakalım sanat sanat için midir, toplum için midir...
Bütünlemeye giriyor demek ki
Hayırlısı olsunİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Mühim olan ERDAL HOŞ’un dediği gibi takımın parçası mı olmak için çabalıyacak yolsa beyni olmak için mi?
Eğer parçası olmaya devam ederse başımızın üstünde yeri var yok beyni olmak isteyip trip atıp takım ortamını bozacaksa artık tahammül felan etmez kimse sana
Ayrıca HUGO şuara çok formda oynatılıp oynatılmadığında pürüz yaratıp sıkıntı çıkarırsa yine aynı duruma geliyoruz ,kimsenin sana karşı tahammülü kaldığını ve yaptıklarını görmezden gelebileceğini düşünmüyorum.
Top sizde Burak bey,ister takımın parçası olursunuz ister dışlananı.Tercih senin...
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo'nun arka arkaya 11'de başladığı 2-3 maçta gol bile atamamıştık geçen sezon..o yüzden fazla şey yapmamak lazım inşallah bu formu devam eder Hugo da Burak da bize lazım.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Arkadaşlar yapmayın. Geçen sene Hugo ilk onbir oynadığı kaç maçta pozisyona giremedi. Hugo iyidir hoştur ama Burak golcüdür. Herşeyiyle Hugo'dan gömlek gömlek üstündür. Hugo'yu överken Burak'ı yerin dibine sokmayalım. Veya tam tersi... İkisi de bizim oyuncumuz ve bize çok katkı sağlayacaklar. Hepsine ihtiyaç duyacağımız anlar olacak.*Onur Recep Kıvrak*
Yorum
-
Burak üst düzey bir bitirici, her şeyiyle Hugo'dan üstün olduğunu düşünmüyorum. Hugo defansına yardım eden, pas trafiğine katılan komple forvet. Burak gibi at önüme topu atayım forveti değil. Ama dediğim gibi Burak üst düzey bitirici, belli pozisyonlar var ki "Burak golü bu, %90 atar" diyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf’un pası attığı Hugo’nun çaprazdan vurduğu bir top vardı mesela Muslera’nın aldığı, Burak’ın o pozisyonu gole çevirme ihtimali hayli yüksek.
Dip not: Hugo’nun performansı çok iyi.
Yorum
Yorum