Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilsemki kotu oldugunda hic dusunmeden yedege cekileceksin hic umrumda olmazdi bu durum . Cunku kotusun diye seni yedege cekenler iyi oldugundada ilk 11 baslatmasini bilir....
    Ama malesef sende oyle bir karakter varki
    Unal hocayi yollatirsin,
    Gerekirse baskani istifa ettirtirsin yinede yedek kalmazsin .
    61

Yorum

• Yeni yönetim adama sahip çıkmadı. Dahası pazarlamak için çok aşağılık açıklamalar yapıldı. Resmen taraftarın ve medyanın önüne atıldı, yıpratıldı. İstenmeyen adam ilan edildi. Gitmek istemesi çok doğaldı. Buna rağmen kalması hayret verici. Ben çok sevindim. İyi ki kaldı.
      *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Dün geceki rezaletin içinde eğer yönetim varsa sorumlular istifa etmeli , yok eğer Burak başroldeyse ilk 11 yüzü görmemeli 3. Forvet olarak bekletilmeli.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sakatlığı ne durumda acaba kendilerinin ?

(UEFA)

Yorum

• Defolup gidemedi. Dünkü rezilliğin mealini bilmeyenler için kraldı padişah olur şimdi.

Yorum

• bu akşam başarılar diliyorum. kaldıysa başarılar kötü oynarsa eleştiririz. iyi oynarsa lafımız yok.
              hiç oynamayıp 2-3 senedir yüksek maaşlara bu takımda durabilenler varken bu adamın hedefli bir takıma gitmek isteyip kalıp 20 gol atmasına tek söz etmemç
              En son Vkgz tarafından düzenlendi; 01.09.2018, 11:52.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 30 maç kalacak ligde bakalım kaç maç oynayacak. Aldığı maaş da 4.5 m€ yu bulur ıvır zıvırla. 35 milyon tl falan yapıyor. 14 galibiyet primini buna göemecez 14 maç oymayacak mı belli değil.
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Siyah beyazlı ekip, 33 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi için Trabzonspor'la anlaşma sağlamış ve oyuncuyla kontrat görüşmelerine başlamıştı. Fakat Burak, siyah beyazlı ekibe gelmek istemedi. (goal.com)
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyah beyazlı ekip, 33 yaşındaki forvet oyuncusunun transferi için Trabzonspor'la anlaşma sağlamış ve oyuncuyla kontrat görüşmelerine başlamıştı. Fakat Burak, siyah beyazlı ekibe gelmek istemedi. (goal.com)
                    İsim hatırlamıyorum ama burada bir arkadaş "sadece Burak ile görüşüldü, kulüp bazında bir muhatap alınma durumu olmadı." demişti ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İsim hatırlamıyorum ama burada bir arkadaş "sadece Burak ile görüşüldü, kulüp bazında bir muhatap alınma durumu olmadı." demişti ?
                      herkes bir şeyler dedi, kulüp bazında muhatap olmama durumu da imkansız ayrıca
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Türkiye’nin iki büyük kulübünün golcümüzün peşinden koşması, dahası futtbolcunun da Trabzonsporda kalmayı tercih etmesi marka değerimizi arttırır. İstanbul takımlarının en iyilerimizi babasının çiftliği gibi çekip almasından, futbolcunun da kaça kaça İstanbula gitmesinden nefret ediyorum. Teşekkürler Burak Yılmaz...
                        *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye’nin iki büyük kulübünün golcümüzün peşinden koşması, dahası futtbolcunun da Trabzonsporda kalmayı tercih etmesi marka değerimizi arttırır. İstanbul takımlarının en iyilerimizi babasının çiftliği gibi çekip almasından, futbolcunun da kaça kaça İstanbula gitmesinden nefret ediyorum. Teşekkürler Burak Yılmaz...
                          TS'de kazandigi astronomik ücretten dolayi kalmis olmasin sakin ?
                          En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 01.09.2018, 21:56.

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS'de kazandigi astronomik ücretten dolayi kalmis olmasin sakin ?
                            Hiç zannetmiyorum.
                            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Yorum

• Verin parasını kalsın İstanbul'da gelip karıştırmasın takımı.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Çalışıyor...
                                X