Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak için Akbaş hazırlanırken kulübeye gelip Uğur'u oyuna sokturduğu söyleniyor.

Liderlik falan ok de bunu yaptıysa kadro dışı bırakılıp gönderilmeli.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 19:49.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak için Akbaş hazırlanırken kulübeye gelip Uğur'u oyuna sokturduğu söyleniyor.

La etma yav direk yollayalim boyle bir sey olabilir mi ya boyle harika bir kulupte.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk yarıda son dönemde gördüğüm en etkisiz performansını ortaya koydu. Ne pas verebildi, ne top kontrol edebildi ne de depar atabildi. İkinci yarı çok basit bir gol kaçırsa da sonradan attığı gollerle bir nebze görevini yaptı. Taraftar haklı olarak bazı davranışlarından dolayı kendisine sempati beslemiyor fakat takım içerisinde bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Oyle olsaydı herkes deli gibi Burak'a sarılmazdı...
        İstanbul zibidilerinin dibinden ayrılmayan bu Burağın takımı bu şekilde elinde tutması hoşuma gitmiyor. Samimi gelmiyor bana bu herif, kim ne derse desin.

Hele Abdulkadiri kafasını aynı şekilde kazımış halde kucağında görünce iyice sinir oldum.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ofsaytın ne olduğunu hemcinslerim bile öğrendi sayın Burak YILMAZ bir öğrenemedi!

Yorum

Burak için Akbaş hazırlanırken kulübeye gelip Uğur'u oyuna sokturduğu söyleniyor.

buna inanmam, ama dogruysa bile Trabzonspora yapilmis bisey degil, rizanin ne oldugunu gösteren bir olaydir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buna inanmam, ama dogruysa bile Trabzonspora yapilmis bisey degil, rizanin ne oldugunu gösteren bir olaydir
              Abi kulübe de köy muhtarı dahi olsa herkes yerini bilmeli.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzonspor Kariyeri 115 Maç 80 gol
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• santrafor dediğin zaman adebayor demba ba gomis zamanında fatih tekke gibi çok yönlü oyuncular olmalı.

sadece defansın arkasına sarkmaya çalışmak ve onuda ofsayta düşüp becerememek enteresan.eski tarz beleşci golcü tarzı.

günümüz futbol yeteneksiz oyuncuyu kaldırmıyor hocam.güzel oyun pas oyunu için yetenek artı oyunun içinde olman lazım.bakın luis suareze.orta sahaya gelip pas alıyor asist yapıyor.bize çok yönlü santrafor lazım
                  TEKKEBALL

Yorum

• Adam ‘golcü’.

Buldu mu atıyor, yapacak bi şey yok.

30’u bulur gibi geliyor bana.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Oyun stilini ofsaytlara düşüşünü hele hele eli belinde artist artist yürümesini gördükçe cantona nin taraftara yaptiği gibi uçan tekme atasım geliyor ama adam gol atıyor işte, abdüş attığında ne kadar seviniyorsam bu attığında o kadar üzülüyorum ayrıca tüm takımın burak a çalışması amatörlük.
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

Abi kulübe de köy muhtarı dahi olsa herkes yerini bilmeli.
                        dedigim gibi öyle bisey olduguna inanmiyorum
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Adam oyun stili gereği ofsayta düşüyor, zaten düşmediğinde kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Neden gol atan santrafor eleştiriliyor anlamıyorum.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yav adam 22 maçta 22 gol atmış hala eleştiriliyor adamın ıyun şekli savunma arkasına koşu burda ofsayta çok düşmesinin tek sebebi burak yılmaz değil burak koşu yaparken pasın zamanında atılmasıda önemli

Yorum

• futbolculuğu ve fiziği ile ilgili yorum yapmaya gerek yok, çok kötü bence.
                              ama atıyor, ne yapıyor ediyor, atıyor. çok ilginç. 22 maç 22 gol 3 asist.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cok normal

adam lider, adam winner, adam golcu

takim ici böyle birini sevmemek imkansiz

bizim taraftar kücük emrah gibi tiplere hasta, ndoye, henrique gibi...
                                liderlik, winnerlık, golcülük hımmm

liderimiz, menajer piyasasına oldukça hakim genç oyuncularımızı menajerlerin kucağına atmaya çalışır. liderimiz, kötü arkadaş çevresine genç oyuncularımızı sokar. liderimiz aynı zamanda arkadaşlarına karşı vefalıdır onların menfaatini takımın menfaatinin üstünde görür. liderimiz takım arkadaşlarını sevdimi tam sever kötü bile olsa onun oynamasını sağlar trabzonspor iyiymiş kötüymüş ne yapalım şimdi liderimizin arkadaşı oynamasın mı?

winnerımız, üstümüzde bulunan rakiplerimiz başakşehir-gs maçlarında kanının son damlasına kadar mücadele etti çünkü

golcümüz öyle bir golcü ki topu verirsin geri dönmez, sürekli kendine oynar golcü çünkü. arkadaşları da sever kendisini onun dışında kimseye pas atmazlar. defans arkasına yaptığı koşularla takımın oyun kalitesini düşürür takımın.(ki zaten çoğu koşusunu defansın arkasındayken yapıyorda neyse.)

haa bu arada küçük emrah istemiyorum ben, üstte yazdıklarımı hiç istemiyorum ama.
                                En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 03:44.

Yorum

Çalışıyor...
                                X