İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ilk defa gözüme girdin.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Burak Yılmaz'da bile hala eksik bulan taraftar profiline oldum olası hayranımdırTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ilk defa gözüme girdin.
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ilk defa gözüme girdin.
abi yanlış anlamada robinson cruose durumları felan mı vardı ? adaya düşme cumayla tanışma yamyamlarla savaşma durumları felan ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Burak Yılmaz'da bile hala eksik bulan taraftar profiline oldum olası hayranımdır
mesela selam verirken el kaşın bittiği yerde olması gerekirken Burak nerdeyse alnının ortasına getirmiş,hadi eleştirme
Baba duruşuna kurban senin,hırsına azmine ve selamdaki maneviyatına kurban,Allah nazardan sakalsın.Vasat a ulaşamayan cevherlerimiz var onlar açılana kadar sazı elinden bırakma ne olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
Yorum