Hiç sevmediğim biri inş. maksimum seviyede verim alırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Hoş geldin Burak umarım başarılı ve kalıcı olur, Trabzonsporlu Burak Yılmaz diye anılırsın.
Bunun için çalış.
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun radyospor da dinledim burak in aciklamalarini, ben biran once gelmek istiyordum ama eskisehir devre arasi gelisimi zora sokuyordu ,bu yuzden gelmek icin fedakarlik yapmam gerekiyordu ve bende yaptim . dedi.. ne fedakarlik yaptigini anlayamadim ama fedakarligi sahadaki performansiyla gostermesi kafi.. insallah faydali olur
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şenol Hoca koymuş Selçuk'u yanına hemen.
Bence Selcuk icinde iyi oldu Gökhanla iyi arkadastilar simdi Burakla iyi arkadas olurlar ve Selcuk Buraga cok gol attirir"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İnş. Trabzonsporda etkili olursun. Belkide avrupa kuluplerine gidersin.
fanatikte okuduğum En kötü devre arası transferleri arasına girmezsin inş.
Yorum
-
Burak Yılmaz ilk antrenmanına çıktı
Bu habere 18 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Yeni transferimiz Burak Yılmaz takımımızla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
Takımımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün (pazartesi) saat 16.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncularımız katıldılar. Yeni transferimiz Burak Yılmaz da takımımızla birlikte çalıştı.
Oyuncularımız idmanda ısınma bölümünün ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.
Diğer Fotoğraflar
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Hayırlı olsun tekrardan...
Umarım hem kendi adına hem takım adına güzel günler geçirir...
Hoşgeldin Burak...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
Yorum