9 giysin işte yeni başlangiç olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 giysin işte yeni başlangiç olsun.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Fazla göze batma Burak,yaptığın terbiyesizliği unutmadık,profesyonel dünya diyorlar buna,istemesek de saygı duyacağız,sanki bizdenmiş,bizim değerlerimize bağlıymışsın gibi tiyatro yapma,saygı duy değerlerimize,onlara uygun davran.
Efendi gibi işine odaklanırsan,başarılı olursun.Hayırlı olsun.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 giysin işte yeni başlangiç olsun.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Maaliyeti aşağı yukarı konuşulanlar gibidir. Fazla diyen arkadaşlar üşenmesin son 5 sene de alınan forvetlerin yaş ortalamasını, maaliyetlerini ve gole direkt katkılarını hesaplasınSonra Burak'ın 5 senelik performansıyla kıyaslasın. 32 dediğiniz adamın Çin performansı bile on numara
Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Gittiğinde kızmaktan çok kırılmıştım..Seni sen yapan yere,yuvana hoş geldin kral.Umarım gollere devam eder,8. şampiyonluğumuzu kaldırmamıza yardımcı olursun..Videoda yüzündeki heyecan ve gülümsemeyi görünce istemsiz gaza geliyor insan.En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 16:14.
Yorum
-
hayat bazen böyle işte burak şuan ki halini kendi gayreti kadar Trabzonspor'a borçlu sonra büyüdü omuzlara aldık gitti küfür ettik şimdi son deminde yeniden geldi bu saatten sonra destek olmak gerekir. bu arada maliyet düşündüğümden daha uygun olmuş.
ben yinede pek hoşnut değilim bu transferden diğer faktörlerden ziyade yaş olayından ama hırsı ve çalışkanlığıyla yaşın getirdiği eksilmeyi kapatır inşallah.
iki tarafta risk aldı hem yönetim hem burak zira kötü bir performansta eski defterler açılır. inşallah öyle bir şey olmaz.
neyse tekrar hoşgeldin kral.sadece aşk bizimkisi
Yorum
Yorum