Gelmesini hiç istemedim ama attığı goller dışında verdiği mücadele içinde helal olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah hafta içi bi bahanesi olmaz Gs maçında sahada olur
bugün cok iydi
sezon basi performansina geri döndü"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ı beğenmeyen arkadaşlar merak ediyorum ne istiyorsunuzNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Hakkını vermek lazım, maçı isteyen ender oyunculardandı. Aynı istek ve hırs Pereira'da da vardı.Abdülkadir'i de unutmamak lazım tabii, adam her maç sonuna kadar mücadele ediyor. Bu 3 oyuncu haricinde herkesin sanki morali bozuk, zorla sahaya çıkarılmış gibiydi. Arkadaş alt tarafı haftada 1 maç yapıyorsunuz ve dünyanın en güzel mesleklerinden biri. Sahada her şeyini vermek bu kadar mı zor... Ben bu profesyonel futbolcuların psikolojisini çözemedim bir türlü. Neyse görmek istediğimiz Burak bu inşallah devam eder bu oyunu.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarpışma pozisyonunda dizi fena döndü, ins sıkıntı olmaz.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam (sadık mı sakıp mı sıddık mı neydi) orada bayağı düşerken burak'ı indirmek için dirsek çıkardı yalnız. hakem kaçırdı, masum bir çarpışma değildi bence
kurallarda kontrolsüz harekete acikca foul tanimlamasi var, hakem orada hangi elementinden carpisma uydurdugunu halen anlamis degilim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum