Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelmesini hiç istemedim ama attığı goller dışında verdiği mücadele içinde helal olsun.

Yorum

• İnşallah hafta içi bi bahanesi olmaz Gs maçında sahada olur
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah hafta içi bi bahanesi olmaz Gs maçında sahada olur
        2 hafta iyice dinlenip hazirlanmaya vakti var

bugün cok iydi

sezon basi performansina geri döndü
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Geçen hafta kuvvetliydi ve çok iyi oynadı. Bugün de öyle. Çok top dağıttı, geriye geldi top aldı, %95 pasla oynadı, gol attı, asist yaptı.

Muhteşemdi helal olsun!
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Oyun olarak özellikle ikinci yarı iyiydi. Rakibi bayağı hırpaladı.

Yorum

• Hep böyle ol kral.

Yorum

• .

Yorum

• Çarpışma pozisyonunda dizi fena döndü, ins sıkıntı olmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Burak'ı beğenmeyen arkadaşlar merak ediyorum ne istiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak'ı beğenmeyen arkadaşlar merak ediyorum ne istiyorsunuz
                      Lewandowski
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hakkını vermek lazım, maçı isteyen ender oyunculardandı. Aynı istek ve hırs Pereira'da da vardı.Abdülkadir'i de unutmamak lazım tabii, adam her maç sonuna kadar mücadele ediyor. Bu 3 oyuncu haricinde herkesin sanki morali bozuk, zorla sahaya çıkarılmış gibiydi. Arkadaş alt tarafı haftada 1 maç yapıyorsunuz ve dünyanın en güzel mesleklerinden biri. Sahada her şeyini vermek bu kadar mı zor... Ben bu profesyonel futbolcuların psikolojisini çözemedim bir türlü. Neyse görmek istediğimiz Burak bu inşallah devam eder bu oyunu.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çarpışma pozisyonunda dizi fena döndü, ins sıkıntı olmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          adam (sadık mı sakıp mı sıddık mı neydi) orada bayağı düşerken burak'ı indirmek için dirsek çıkardı yalnız. hakem kaçırdı, masum bir çarpışma değildi bence

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam (sadık mı sakıp mı sıddık mı neydi) orada bayağı düşerken burak'ı indirmek için dirsek çıkardı yalnız. hakem kaçırdı, masum bir çarpışma değildi bence
                            carpisma felan degildi, foul oglu foul ve kirmizi kartti

kurallarda kontrolsüz harekete acikca foul tanimlamasi var, hakem orada hangi elementinden carpisma uydurdugunu halen anlamis degilim
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burakı beğenmeyenler gitsin Burak gittikten sonraki forvetlerimizin toplam gol sayısına baksın.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kral, transfer yasağı aldığımızı biliyorsun. Sen olmadan gol de atamıyoruz. Eğer paramı alamıyorum gideceğim dersen çok zor duruma düşeriz. Bu kulüp seni yok olup gitmekten kurtardı. Biraz fedakarlık beklemek hakkımız. Takımı toparlayıp ayakta tutmak senin elinde

Yorum

Çalışıyor...
                                X