Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk yarıda koordinasyon temelli bitiricilik sıkıntısı yaşasa da hırslı ve istekliydi. İkinci yarıda ise yorgunluğun etkisiyle eski statik Burak'a geri döndü. Hakem artniyetli olsa ikinci sarıdan oyundan atmıştı...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Başakşehir maçı ile alakası yok şu performansının. O maçta yürümüştü resmen. Attığı golde kaleci hatası yok. Çok gıcık bir şut attı.

Yorum

• İğne deliğinden geçirdi. Benzerini Sivas'a da atmıştı.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tebrikler kral.
          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Tebrikler.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sari karttan sonra costu resmen.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ne kadar kötü desek de 1 gol 1 asist
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kendisine protesto olan her stadyumda ya golü ya asisti var. Bugün de tepki çekmeye başlayınca mutlaka yazacak dedim 1 tane

Aynısını Sivas'ta da yapmıştı. İyi besleniyor bundan.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendisine protesto olan her stadyumda ya golü ya asisti var. Bugün de tepki çekmeye başlayınca mutlaka yazacak dedim 1 tane

Aynısını Sivas'ta da yapmıştı. İyi besleniyor bundan.
                    Kinden beslenen forvet her eve lazım

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kinden beslenen forvet her eve lazım
                      Buraka laf atanlar futboldan hic birsey anlamiyor! Gidin hali sahada devam oynayin! Kahvede yorum yapin! Yok burak böyle yok burak söyle sizi muhammet demirler anca paklar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buraka laf atanlar futboldan hic birsey anlamiyor! Gidin hali sahada devam oynayin! Kahvede yorum yapin! Yok burak böyle yok burak söyle sizi muhammet demirler anca paklar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        Bu atar bana değil inşallah bir şey demedim çünkü

Yorum

• Çok kaçırdı bugün ama uzun bir aradan sonra çok güçlü olduğunu gördüm, son golde adamı dağıttı geçti resmen. Maçın sonuna kadar oyundan düşmedi, kafa toplarını aldı.

Burak’ı tekrardan bu kadar güçlü görmek beni çok memnun etti.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yeterince istekli ve dikkatli olsaydı bjk ve başakşehir maçları öyle olmazdı. artık gs maçına yüksek motivasyon bekliyorum. arkayı bomboş bırakıyorlar zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeterince istekli ve dikkatli olsaydı bjk ve başakşehir maçları öyle olmazdı. artık gs maçına yüksek motivasyon bekliyorum. arkayı bomboş bırakıyorlar zaten.
                              Tabi oynarsa
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben kartın kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Diğer maçlara da bakarsanız adamın hava topuna çıkışı kafadan faul. Hep ellerini arkaya açıp pozisyon almaya çalışıyor. Böyle bir sürü pozisyonu var.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Ya haklısın da insan kendini az kollar be kardeşim. Sınırda bi futbolcu 90 da böyle bi kart görür mü. Amaç ne anlayamıyorum
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X