İlk yarıda koordinasyon temelli bitiricilik sıkıntısı yaşasa da hırslı ve istekliydi. İkinci yarıda ise yorgunluğun etkisiyle eski statik Burak'a geri döndü. Hakem artniyetli olsa ikinci sarıdan oyundan atmıştı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine protesto olan her stadyumda ya golü ya asisti var. Bugün de tepki çekmeye başlayınca mutlaka yazacak dedim 1 tane
Aynısını Sivas'ta da yapmıştı. İyi besleniyor bundan."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKinden beslenen forvet her eve lazım
Gesendet von iPhone mit TapatalkTwitter hesabim: ugurak61
Yorum
-
İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraka laf atanlar futboldan hic birsey anlamiyor! Gidin hali sahada devam oynayin! Kahvede yorum yapin! Yok burak böyle yok burak söyle sizi muhammet demirler anca paklar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeterince istekli ve dikkatli olsaydı bjk ve başakşehir maçları öyle olmazdı. artık gs maçına yüksek motivasyon bekliyorum. arkayı bomboş bırakıyorlar zaten.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kartın kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Diğer maçlara da bakarsanız adamın hava topuna çıkışı kafadan faul. Hep ellerini arkaya açıp pozisyon almaya çalışıyor. Böyle bir sürü pozisyonu var.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
Yorum