Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O pozisyonda adama dirsek atmak için çok istekli ama
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O pozisyonda adama dirsek atmak için çok istekli ama
      Bu düpedüz niyet okuma.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Adama bakıyor, hedefliyor yani. Ardından da dirseğini öyle bir kaldırıyor ki öyle bir doğal hareket yok. Yorumcular da aynı fikirde
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] Akın abi yorumcular zaten genel olarak bizim karşımızda bunda şaşırılacak bir şey yok.

Bence kesinlikle defalarca kazanılmak üzere iken kaybedilmiş maçların stresi ile mücadele ederken yapılmış isteksiz bir hareket. Kasıtlı yada ağır bir hareket olduğuna inanmıyorum ben şahsen ki, siz kurguladığını söylemişsiniz. Bu biraz ağır bence.
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Kurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?

Yorum

Kurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?
              Abi bunlar sürekli oluyor. Böyle her pozisyona ceza vermeye kalksak istekli oynayan bir tane topçumuz kalmaz. Çok çok gereksiz ve kasti olmadığı sürece hoşgörülü olmanın daha faydalı olacağına inanıyorum ben.
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bunlar sürekli oluyor. Böyle her pozisyona ceza vermeye kalksak istekli oynayan bir tane topçumuz kalmaz. Çok çok gereksiz ve kasti olmadığı sürece hoşgörülü olmanın daha faydalı olacağına inanıyorum ben.
                Bence disiplin daha önemli Cevat kardeşim, çünkü adaleti de beraberinde getiriyor. Birisi ayağa basar, diğeri dirsek atar, takım zarar görür, disiplin dağılır. Yine istekli olsunlar, bu farklı bir şey. Fikrine saygı duyuyorum

Yorum

• Antrenman yapmayan bir adamın oynamaması için cezalı olmasına,maçı Arda'ya hediye etmek isteyenin defalarca gol pozisyonuna girmesine gerek yok.Sahada gezinir olur biter.
                  12 Numara ruhu her yerde.

Yorum

• Antrenmanlarda niye yok kardeşim bu adam?

Yorum

Kurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?
                      Maçtan sonra bu minvalde bir tweet attım abi. Benim de bir niyet okuma tarzında durumum yok ama şu hareket karşılıksız kalmamalı. Burak iyi futbolcu evet, iyi golcü evet ama kusura bakmasın kimse.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Ceza verilir, verilmez ayrı konu.Ama profosyenel takımda ceza verilse bile kamuoyu ile paylaşılmaz.Futbolcu taraftarın önüne atılmaz.

Belki vermişlerdir.Verdilersede, vermedilersede duyurmayarak iyi yapıyorlar.

Ayrıca kendini takımın üstünde görüyor.Ama buna da kızamıyorum.Bu takımın hali öyleki sadece onun ayağına bakıyorsa o da böyle hisseder.Doğal sonuç.Dünyanın her yerinde böyledir.

Yorum

• Ofsayt rekoru ve takımın Burak'a bağlı oynaması konusunda eleştiriler yersiz ve anlamsız.

10 defa denersin. Ofsayta kalırsın. 11. de geçtiği an golü atarsın. Rakip kırılır, dağılır. Bu büyük bir tehdit.

Son 7 yılda bu kadar akıllanmamış başka bir güruh yoktur. Alın size nandoy rodeyega

Yorum

• Başakşehir maçında trabzonsporu satmıştır. 1 maçta 3-4 tane net pozisyonu atamayan özellikle ikinci yarıda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yere düşüp 5 saniye içinde kalkıp hakeme penaltı yok demesi kendini ele verdi. Senelerdir futbolu takip eden birisi olarak burak yılmaz'ın böyle bir hareket yaptığını ilk defa gördüm. Halbuki her maçta yere düştükten sonra elini kafasına koyar penaltı beklerdi. Benim gözümde bu maçtan sonra düştü seneye teşekkür edip yollanmalıdır.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu düpedüz niyet okuma.
                              Bir insanin istisnasiz her konuda fikri olursa niyette okur, fal da bakar gelecegi de görür, forumda ki 250 basligin icindeki konularla beraber 500 tane konuda da fikri olur mu yahu ?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Geçen yardımcı hocayla kavga etti haberi vardı, hiç bahsedilmemis, yazmadı olmasın, yazayım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X