Konuşma tarzı pek hoş değil. Tehdit eder gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşma tarzı pek hoş değil. Tehdit eder gibi.
İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol kralligini kaybettim diye takmiyor herhalde
biz daha karabüke oynayacagiz
bu is 1996 ya benzedi....En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.04.2018, 22:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Seneye Beşiktaş'a gideceğini sanıyorum.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar en doğru açıklamasını yaptı. "Belkide doğru olanı ayrılmaktır" evet sevgili burak bencede doğru olanı bu.
Yorum
-
Bugünki kurla yıllık maliyeti 17 milyon liranın üzerinde, yani yaklaşık 1,4 milyon lira.
Başlatılan bağış kampanyasından şu ana kadar toplanan para ise yaklaşık 750 bin lira. Bu kampanya bir ay devam etse meblağın Burak'ın bir aylık parasını bile karşılamayacağı aşikar. Bence durum böyleyken kesinlikle yollar ayrılmalı. Sahadaki performansından dolayı değil, kulübün içinde bulunduğu mali durumdan dolayı gitmeli.
Yorum
-
Burak kalmalidir. Ancak gerekli maddi şartlar sağlayarak kalmalidir. Hiçbir futbolcu TS den büyük degil. Maaşı 2.0 milyondan fazla adamı oynatma lüksümüz olamaz bu artık açık net . Performansını tartışmak saçma verdikleri ortada çünkü. Indirime gider orta yol bulunursa kalmalı yoksa en az zararla yollar ayrilmali. Kulüp uçurumun kenarında bugün Burak sosa kucak illa kalsın diye diretirsek yarın elimizde TS kalmayabilir. TS un varlığı tehlikede bunu hepimiz biliyoruz.
HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son seçuk tarafından düzenlendi; 30.04.2018, 10:46.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşi gönderen zihniyetle aynısınız. hatta 32 yıldır şampiyon olmamanın taraftar profilide senin gibiler
Gerçekleri görebilmek için herhangi bir düşman yaratmama ihtiyacım yok. Ben bir oyuncuyu salt saha içinde yaptıkları ile değerlendirmem. Kaldı ki saha içine baktığımda da Burak'ın gitmesi gerektiğini daha iyi anlıyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım oyununa katkı sağlayan santrafor...
Negredo be
keşke Burak 20 küsür gol atacağına 5 tane atsaydı ama hocası, hücum planı ve kanatları olmayan takımın takım oyununa katkı sağlasaydı
Yorum
Yorum