Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuşma tarzı pek hoş değil. Tehdit eder gibi.
    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuşma tarzı pek hoş değil. Tehdit eder gibi.
      yok daha neler

İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gol kralligini kaybettim diye takmiyor herhalde
      4 gol fark var ve o farki karabük macinda yaratti gomis

biz daha karabüke oynayacagiz

bu is 1996 ya benzedi....
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.04.2018, 22:55.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gol kralligini kaybettim diye takmiyor herhalde

Yorum

• Karabük hepten bıraktı ancak bizim hiçbir maç rahat olmuyor o yüzden o maçta 3-4 tane atabileceğine inanmıyorum. Takım olarak bile atamayız.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bugüne kadar en doğru açıklamasını yaptı. "Belkide doğru olanı ayrılmaktır" evet sevgili burak bencede doğru olanı bu.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• Seneye Beşiktaş'a gideceğini sanıyorum.
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• Burak kalsin.

Burak Trabzonspora her acidan katki sagladi. Kariyerinin sonuna dogru geliyor. Bizimle kalmali.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• kral inşallah ipi göğüsler bu yıl dün gomis atmasın dedim atamadı yüz ifadesi çok üzgündü gomisin maç sonu. burak yılmaz bir maçta hattrick yaparsa alır.tek argümanımız bu kaldı elimizde

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugüne kadar en doğru açıklamasını yaptı. "Belkide doğru olanı ayrılmaktır" evet sevgili burak bencede doğru olanı bu.
                    şenol güneşi gönderen zihniyetle aynısınız. hatta 32 yıldır şampiyon olmamanın taraftar profilide senin gibiler

Yorum

• Gönderilmesi taraftarı değilim.
                      Gol yollarında çok sıkıntı çekiyoruz.
                      Hamiş

Yorum

• Bugünki kurla yıllık maliyeti 17 milyon liranın üzerinde, yani yaklaşık 1,4 milyon lira.

Başlatılan bağış kampanyasından şu ana kadar toplanan para ise yaklaşık 750 bin lira. Bu kampanya bir ay devam etse meblağın Burak'ın bir aylık parasını bile karşılamayacağı aşikar. Bence durum böyleyken kesinlikle yollar ayrılmalı. Sahadaki performansından dolayı değil, kulübün içinde bulunduğu mali durumdan dolayı gitmeli.

Yorum

• Takım oyununa katkı sağlayan santrafor...

Negredo be

keşke Burak 20 küsür gol atacağına 5 tane atsaydı ama hocası, hücum planı ve kanatları olmayan takımın takım oyununa katkı sağlasaydı

Yorum

• Burak kalmalidir. Ancak gerekli maddi şartlar sağlayarak kalmalidir. Hiçbir futbolcu TS den büyük degil. Maaşı 2.0 milyondan fazla adamı oynatma lüksümüz olamaz bu artık açık net . Performansını tartışmak saçma verdikleri ortada çünkü. Indirime gider orta yol bulunursa kalmalı yoksa en az zararla yollar ayrilmali. Kulüp uçurumun kenarında bugün Burak sosa kucak illa kalsın diye diretirsek yarın elimizde TS kalmayabilir. TS un varlığı tehlikede bunu hepimiz biliyoruz.

HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son seçuk tarafından düzenlendi; 30.04.2018, 10:46.
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şenol güneşi gönderen zihniyetle aynısınız. hatta 32 yıldır şampiyon olmamanın taraftar profilide senin gibiler
                              Birincisi, yazdığım cümleden Şenol Güneş'i gönderen zihniyete nasıl büründüğümü anlayamadım. İkincisi Trabzonspor 32 değil 7 senedir şampiyon olamıyor bu hatayı düzeltelim. Üçüncüsü, eğer gelmeyen şampiyonlukların sebebi "benim gibi" Trabzonsporlular ise varlığımızı sürdürmeliyiz yoksa yakında forumunda yazı yazacağın bir takım ortada kalmayacak.

Gerçekleri görebilmek için herhangi bir düşman yaratmama ihtiyacım yok. Ben bir oyuncuyu salt saha içinde yaptıkları ile değerlendirmem. Kaldı ki saha içine baktığımda da Burak'ın gitmesi gerektiğini daha iyi anlıyorum.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takım oyununa katkı sağlayan santrafor...

Negredo be

keşke Burak 20 küsür gol atacağına 5 tane atsaydı ama hocası, hücum planı ve kanatları olmayan takımın takım oyununa katkı sağlasaydı
                                negredo burağın sağ bacağı etmez. bjknin şampiyon olamama sebebi negredodur. negredo bizde olsa şuanda çıldırıyodunuz. komşunun tavuğu kaz gözüküyor size. burakın penaltılarında kaçırdığı yok neden kaçırmıyor defalarca izleyin penaltılarını.gomis dün kaçırdı kaçıracağını bağıra bağıra söyledim. burak golcüdür net bunu tartışmayın ortasaha kurgumuz güçlü değil kanatlar zayıf.zayıf kadroda inanılmaz gol yüzdesi var. sosa deyin kucka deyin bişey deyin anlarım ama burak demeyin.ayıptır

Yorum

Çalışıyor...
                                X