O pozisyonda adama dirsek atmak için çok istekli ama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pozisyonda adama dirsek atmak için çok istekli ama"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Adama bakıyor, hedefliyor yani. Ardından da dirseğini öyle bir kaldırıyor ki öyle bir doğal hareket yok. Yorumcular da aynı fikirdeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
[MENTION=2760]Travelair[/MENTION] Akın abi yorumcular zaten genel olarak bizim karşımızda bunda şaşırılacak bir şey yok.
Bence kesinlikle defalarca kazanılmak üzere iken kaybedilmiş maçların stresi ile mücadele ederken yapılmış isteksiz bir hareket. Kasıtlı yada ağır bir hareket olduğuna inanmıyorum ben şahsen ki, siz kurguladığını söylemişsiniz. Bu biraz ağır bence.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Kurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunlar sürekli oluyor. Böyle her pozisyona ceza vermeye kalksak istekli oynayan bir tane topçumuz kalmaz. Çok çok gereksiz ve kasti olmadığı sürece hoşgörülü olmanın daha faydalı olacağına inanıyorum ben.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurgu değil ama adama bakıp dirsek vuruyorsa kasti yaptığını tahmin ediyorum Cevat kardeşim. Kimseyi itham etmek gibi bir niyetim ya da iddiam yok. O halde neye ceza verilecek?
Yorum
-
Ceza verilir, verilmez ayrı konu.Ama profosyenel takımda ceza verilse bile kamuoyu ile paylaşılmaz.Futbolcu taraftarın önüne atılmaz.
Belki vermişlerdir.Verdilersede, vermedilersede duyurmayarak iyi yapıyorlar.
Ayrıca kendini takımın üstünde görüyor.Ama buna da kızamıyorum.Bu takımın hali öyleki sadece onun ayağına bakıyorsa o da böyle hisseder.Doğal sonuç.Dünyanın her yerinde böyledir.
Yorum
-
Başakşehir maçında trabzonsporu satmıştır. 1 maçta 3-4 tane net pozisyonu atamayan özellikle ikinci yarıda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yere düşüp 5 saniye içinde kalkıp hakeme penaltı yok demesi kendini ele verdi. Senelerdir futbolu takip eden birisi olarak burak yılmaz'ın böyle bir hareket yaptığını ilk defa gördüm. Halbuki her maçta yere düştükten sonra elini kafasına koyar penaltı beklerdi. Benim gözümde bu maçtan sonra düştü seneye teşekkür edip yollanmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu düpedüz niyet okuma.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum