Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin kral

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• "Maliyetini Muharrem Bey düşünsün, işin o tarafında değilim" diyordum. Dünkü videoda taraftara Hidayet gibi "Maddi manevi laylaylay... Kombine ve forma alın" demecine denk gelene kadar...

Bunun taksidi gecikse video çekip taraftara seslenir: "Para lazım hacılar. Forma alın da kulüp benim taksidi ödesin. Bu arada Avni Aker'de size hareket yapmıştım ama siz onu gömersiniz mideye çünkü 2010-11 şampiyonu... Bana para lazım demiş miydim? Kombine de alın hadi..."

Müthiş camiayız.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Maliyetini Muharrem Bey düşünsün, işin o tarafında değilim" diyordum. Dünkü videoda taraftara Hidayet gibi "Maddi manevi laylaylay... Kombine ve forma alın" demecine denk gelene kadar...

Bunun taksidi gecikse video çekip taraftara seslenir: "Para lazım hacılar. Forma alın da kulüp benim taksidi ödesin. Bu arada Avni Aker'de size hareket yapmıştım ama siz onu gömersiniz mideye çünkü 2010-11 şampiyonu... Bana para lazım demiş miydim? Kombine de alın hadi..."

Müthiş camiayız.
          Bu konuda bi daha yazmama kararı almıştım, onun için +1'leyip geçiyorum sadece.
          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Maliyetini Muharrem Bey düşünsün, işin o tarafında değilim" diyordum. Dünkü videoda taraftara Hidayet gibi "Maddi manevi laylaylay... Kombine ve forma alın" demecine denk gelene kadar...

Müthiş camiayız.
            Keşke durum o kadar basit olsa Oğuzcuğum....

Klübün gitgide büyük bir hızla artan mali yükü bulunmakta.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hayırlı olsun.

Valla ne yalan söyleyeyim oyun stili olarak istediğim bir adam değil Burak. Burada çoğunluk arkadaşın dediği gibi hız ve kuvvet birazda gelişmiş son vuruş becerisi ile belli bir gol sayısını bugüne kadar tutturdu. Bundan sonrası Ersun Yanalın hünerine kalıyor ya onun istediği tarzda oyunu üzerine kuracağız yada Burak (madem gelmek için bu kadar istekli ve fedakar davrandı) kendini aşarak mevcut yeteneğinin üzerine koyup daha nitelikli golcü olacak.Hırsı ve azmi ile oyun içi motivasyonunun düşmesini engelleyecektir bu zaman zaman teknik yeterlilikten de öne çıkabilir(orası güzel)

Rakipler fena geliyor herkes eksiğini gediğini kapattı.Bize kendini aşacak 11 lazım başka türlü başarı gelmez.

Haydi BY17.... hamama giren terler . Can-ı gönülden başarılar vurduğun gol olsun.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Profesyonel futbolcu. Söylemleri zaman zaman her Trabzonsporlunun ruhunu okşasa da ben kendisine hala kızgınım. Bizi sinirlendiren söylemleri ve hareketleri de fazlasıyla oldu. Futboldaki profesyonellik ne gerektiriyorsa onu yapıyor adam. Burak yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay önce dönersem yalnızca gsye dönerim diyordu. Ben eminim gs kendisine teklif yapmış olsa idi bizi değil onları tercih edecekti. Videodaki konuşmalar duygulandiriyor elbet ama benim kızgınlığımı da gecirmiyor samimi olduğuna inanmadığım için. Benim için kral değil kendisi. Gol kralı olabilir o ayrı inşallah olur hatta önemli olan Trabzonspor. Özetle gelmesini istemiyordum ancak geldi. Bu saatten sonra desteklemek düşer. Insallah faydalı olur fazlasıyla para bağladık çünkü. Trabzonspor bu işten zarar etmesin inşallah Burak gol kralı olarak bizi de şampiyon yapsın. Hayırlı olsun.
                TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Profesyonel futbolcu. Söylemleri zaman zaman her Trabzonsporlunun ruhunu okşasa da ben kendisine hala kızgınım. Bizi sinirlendiren söylemleri ve hareketleri de fazlasıyla oldu. Futboldaki profesyonellik ne gerektiriyorsa onu yapıyor adam. Burak yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay önce dönersem yalnızca gsye dönerim diyordu. Ben eminim gs kendisine teklif yapmış olsa idi bizi değil onları tercih edecekti. Videodaki konuşmalar duygulandiriyor elbet ama benim kızgınlığımı da gecirmiyor samimi olduğuna inanmadığım için. Benim için kral değil kendisi. Gol kralı olabilir o ayrı inşallah olur hatta önemli olan Trabzonspor. Özetle gelmesini istemiyordum ancak geldi. Bu saatten sonra desteklemek düşer. Insallah faydalı olur fazlasıyla para bağladık çünkü. Trabzonspor bu işten zarar etmesin inşallah Burak gol kralı olarak bizi de şampiyon yapsın. Hayırlı olsun.
                  Aynen öyle.

Kelimesi kelimesine tam anlamıyla düşündüklerimi ifade etmişsiniz ağzınıza sağlık.
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Cok sevdigim cok begendigim bir adam degil giderken de cok kızmıştım ama bizimle bağını hic koparmadı bu noktada samimiyetine inanıyorum.

Yine sac bas yoldurur ama bir şekilde katki saglar..Hele transfer de yapmazsak onun firsatciligina cok ihtiyacımız olacak..

Hayırlı olsun cok gol atar insallah.

Yorum

• Eyvallah
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• hayırlı uğurlu olsunda maddi manevi kötü transfer.net

nedenlerini açıklayayım.

ileride pres yapmaz.top tekniği zayıf.dripling yok.arkadaşlarına pozisyon hazırlamaz.duygusaldır.küser.

tek yaptığı defansın arkasına sarkmak.bunu bende yaparım amiyane tabirle

maddi olaya girmiyorum bile.maddi olarak külliyen zarar.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hayırlı uğurlu olsunda maddi manevi kötü transfer.net

nedenlerini açıklayayım.

ileride pres yapmaz.top tekniği zayıf.dripling yok.arkadaşlarına pozisyon hazırlamaz.duygusaldır.küser.

tek yaptığı defansın arkasına sarkmak.bunu bende yaparım amiyane tabirle

maddi olaya girmiyorum bile.maddi olarak külliyen zarar.
                          Burak eski Burak değil. Şuanda hem pas dağıtabilen, hem kafa vurabilen, hemde iyi bitirişi olan forvet. Bukadar hızlı ilerlemesinin sebebi sürekli kendini geliştirmesi ki buna hırsı müsade ediyor. Emin olun en az 20 tane atacaktır.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Hayırlı olsun. Umarım artık daha olgunlaşmış bir Burak ile başarılara koşarız
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• golcü konusu sürprize bırakılamazdı 'suk' gibi yerinde bi transfer hoşgeldin kral
                              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

Çalışıyor...
                              X