Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ee napalım? Rodallega ve N'doye ikisini de gönderelim o zaman, Burak tek başına oynasın tüm sezon. Bu mudur yani? Böyle düz mantık olur mu?
    En azından Roda ya da Ndoye'den biri gider, gitmeli. Ben Ndoye gitsin isterim.

Şunu kabul edelim artık. İyi bir golcü 4-5 milyondan aşağı oynamaz. Avrupa'da falan bu miktarlar para değil. Ama kur nedeniyle bize yüksek maalesef.
    Beşiktaş'ın yeni forveti sanırım 4.2 alıyor. ee o adam Burak'dan 1 yaş ufak. Son 4 sezondur da gol yollarında sürünmekte.

Peki bu mudur mantık

Kimse 3.5-4 m bandında 26-29 arası iyi bir golcü beklemesin. Hele Tr için mümkün değil. Zaten gelenler de yüksek bonservisle İstanbul takımlarına gider. Şu sıralar onlar bile alamıyor.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak Yılmaz'ın dengeleri bozduğuna dair haber ;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=7409
      Bu konuyla ilgili Usta'nın başlığında geçen sene katıldığı programın videosundaki bölümü paylaştım. Burak'ın takım içi dengeleri bozduğu yadsınamaz bir gerçek. Fakat FFP'nin bize dayattığı takım için oyuncu ve teknik heyet bütçesinin 60-70 milyon lira arasında olmadığını, kendimizi frenlemek için bu rakamları söylediklerini dile getirmişti. Üstelik FFP anlaşması yapıldığında euro 3.3 lirayken şimdi 4.2 lira civarında. Ortada korkunç paraların döndüğü ve bu rakamların verilmemesi gerektiği hepimizin kabulü. Fakat sırf eleştiri yapmak için oyuncunun bonservisi + 3-4 yıllık sözleşme sözleşme yükümlülüklerini toplayıp lira üzerinen ortaya koymak, o yetmemiş gibi üstüne bir de 6 sıfır ekleyip eski liraya dönüştürmek psikolojik harp taktiğine girer...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• adam takım alındı ıdmana cıktı belkıde ılk macta ilk 11 oynayacak ama hala taraftarın dılınde denge bozuyor soylentılerı var ?? denge tabıkı bozulur bakıyorsun kombıne satısında rezaletız, kulube uye sayısında rezaletız, tsclub urun satısında rezaletız gsm hattı bile dogru durust alan olmamıs ( bu benzetmeler ıstanbul takımlarına gore oranlanlandı) derbi maclarda anca stad dolduruyoruz adamlar 220 mılyon lıra verıp oyuncu getırdıler bakın bakalım 24 saatte kac forma satmıslar.. taraftarın ısı muhasebe yapmak degıl takımına destek olmak... burak gittiginden beri forvet bolgesıne 65 mılyon euro harcamısız en fazla gol atan oyuncumuz henriqe ?? aertık lıgler baslıyor muhasebe yapmak yerıne kulubumuz ıcın ne yapabılırızı tartısmalıyız BMN ilesine ve bu ailenın bireylerine EN COK BU YAKISIR...
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhammet demirin alındığı ilk gün 2015: tarihe not düşülmesi için yazayım...
          -Muhammet Demiri büyük takımlar için yeterli görmüyorum ve gelecekte sıçrama yapacağını da düşünmüyorum , hele bu fizikle..
          -Lawal kaliteli topçudur lakin bize ne kadar lazım? Mbia-Aytaç dan fazla defansif olarak ne katar?
          -bize lazım olan adam Eren Derdiyok tarzı bir forvet, öne oynayan "kuvvetli-teknik-hızlı" bir orta saha james rodrigez tarzı.. Glowacki ayarında bir stoper ve isim bile yazamadığım yürüyebilen sol bek..

yazın kenara Denizi bursada herkes görecek.

Burak'ın 2. dönemi 2017: Burak Trabzonsporun aradığı forvet değildir. Sistem uğruna topçu bile harcayabilecek Ersun hocanın tarzı da değildir. Ha evet öyle ya da böyle 10-15 gol bandından aşağı düşmez bir sakatlık yaşamaz ise lakin vizyon dediğimiz bizi 3 adım öteye taşıyamaz. Aldığı bu paraların altında ezileceğini hep beraber göreceğiz. Gol kralı olduğu dönemde dahi tribünlerde homurtunun fazla olduğunu unutmayalım. Hücum aksiyonları çok kısıtlı mevcut kadroda daha çok sırıtacaktır.. jaja-alanzinho-selçuk-colman gibi ne efektif ortasahalar ne de kendisine alan açan Umut gibi bir hamal olmayacaktır. Umarız bizler yanılırız ve bizleri utandırır..
          Burak'ın Ersun Yanal sistemine uyum sağlayıp sağlamamadığını sahada göreceğiz,benim düşünceme göre Hoca risk almak istemiyor,sistem işleyecek ama bir yandan da gol atmasını bilen ve lige aşina biri lazım,Burak gol atarsa,Ersun Yanal'ın sistem üzerindeki ince dokunuşları göze batmaz ve zamanı geldiğinde de o sistemin golcüsü işleyen çarkın parçası olur.

Gol gelmeyip,skor alamayınca her türlü baskıyı yiyor takım ve Hoca,bunu bu şekilde aşmayı düşündüler,sponsorlar ve PR için de çok iyi bir isim.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ee napalım? Rodallega ve N'doye ikisini de gönderelim o zaman, Burak tek başına oynasın tüm sezon. Bu mudur yani? Böyle düz mantık olur mu?
            Evet öyle düz mantık olmaz. Ama o düz mantığı sen kuruyorsun, ben değil
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Radyo ve TV'lere baktığımızda Burak Trabzonspor'da gol kralı olurken o golleri Selçuk sayesinde attı diyene de, 2010-2011 sezonunda gol kralı olduğunu söyleyenlere de rastladım. Ulusal basının dersini daha iyi çalışması lazım. Burak 33 golü attığında 2011-2012 sezonuydu ve Selçuk da yoktu...
              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 08.08.2017, 03:25.
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Radyo ve TV'lere baktığımızda Burak Trabzonspor'da gol kralı olurken o golleri Selçuk sayesinde diyene de, 2010-2011 sezonunda gol kralı olduğunu söyleyenlere de rastladım. Ulusal basının dersini daha iyi çalışması lazım. Burak 33 golü attığında 2011-2012 sezonuydu ve Selçuk da yoktu...
                Bir önceki sezon da selçuk'un 3 4 asisti olmuştur burak'a, colman'in daha fazladir. Yine de bur kontrol etmek lazim.

Yorum

Radyo ve TV'lere baktığımızda Burak Trabzonspor'da gol kralı olurken o golleri Selçuk sayesinde diyene de, 2010-2011 sezonunda gol kralı olduğunu söyleyenlere de rastladım. Ulusal basının dersini daha iyi çalışması lazım. Burak 33 golü attığında 2011-2012 sezonuydu ve Selçuk da yoktu...
                  33 golü Colman Zokora Adrian orta sahası ile attı.

Arkasında Yusuf ve Kucka ile neler yapar.

Umarım utandırmaz. Sonsuz destek var şuanda yanında.

Bazı kokuşmuş dinazorlar hariç.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir önceki sezon da selçuk'un 3 4 asisti olmuştur burak'a, colman'in daha fazladir. Yine de bur kontrol etmek lazim.
                    Kontrole gerek yok . 33 golu satılmış Selçuk olmadan attı.. Gene atar
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Radyo ve TV'lere baktığımızda Burak Trabzonspor'da gol kralı olurken o golleri Selçuk sayesinde attı diyene de, 2010-2011 sezonunda gol kralı olduğunu söyleyenlere de rastladım. Ulusal basının dersini daha iyi çalışması lazım. Burak 33 golü attığında 2011-2012 sezonuydu ve Selçuk da yoktu...
                      İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha geçen işte, Burak transferi olurken ligtv'den 2010-2012 arası tüm gollerimizi tek tek izledim. Orada en çok dikkatimi çeken şu oldu: Serkan Balcı şampiyon olduğumuz yıl acayip asist yapmış, öyle böyle değil, 5-6 tane vardı en az.

Edit: Transfermarkt'tan kontrol ettim 7 tane yapmış.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• kral hoşgeldin..özledik gollerini hırsını azmini..inanıyoruz sana..

Yorum

• Madem böyle bir sloganla getiriyorsun adamı kullansana bunu,

TSClub bu ve benzer sloganlarla "Kralın Dönüşü", "Kral Geri Döndü", vb. tarzda Türkçe - İngilizce ürünler tasarlayıp satış yapamaz mı?

Vizyon is loading...(%61)

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Mükemmel olmaz mı?

Yorum

• Golleriyle, takımın dengesini bozacağını düşünüyorum...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Golleriyle, takımın dengesini bozacağını düşünüyorum...
                                Güzel mesaj
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X