Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın dibi; golün pirisin
    Colmandante

Yorum

• Kafası Trabzonspor'da olacaksa iyi futbolcu, kalmasını isterim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Karadeniz denen gazete müsvettesi hemen hemen her gün Burak gs'ye imza atacak diye haber yapıyor .
        Şöyle mor olduğu günleri göster bana RABBİM bu müsvettenin
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İnşallah Gs haberi doğru değildir... Yoksa sarı kırmızı forma ile Trabzonda emre belezoğlundan beter olursun.

Yorum

• Peşini 'Burak'mıyorlar
            Burak Yılmaz M.City Sesleri
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• avrupaya gitmesine birşey demem ama, bu gs olursa o zaman olmaz işte...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Dzekonun Bayerne satilma ihtimali var.. Pek yalan haber gibi durmuyor. Hadi bakalim hayirlisi.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• “5 milyon avroyu getiren Burak’ı alır”

tarafından 15/05/2012 12:23'te yayınlandı 15/05/2012 14:00'da güncellendi
                  Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ın İtalyan kulübü Lazio’ya transfer olacağı yolundaki haberlere açıklık getirdi.

Burak Yılmaz’ın transfer dedikodularına, oyuncunun temsilcilerinden Ogan Tarhan açıklık getirdi. Tarhan, Lig Radyo’ya yaptığı açıklamada “Burak’ın son iki sezon içindeki performansından ötürü onunla ilgilenenler olması doğal. Kendisi Trabzonspor ile olan kontratına saygı duyuyor. Netleşmiş bir şey yok transferine ilişkin. Burak Türkiye standartlarının üzerinde bir para kazanıyor Trabzonspor’dan. Daha büyük teklifler de geldi ama Trabzonspor Burak’ın verdiklerine karşılığını fazlasıyla veren bir kulüp. Ayrıca kalması için biraz daha fedakarlık yapabileceklerini bildirdiler. Burak da onu ciddi şekilde düşünüyor şu an.” dedi.
                  Oyuncuların şanslarını Avrupa’da denemeleri gerektiğini bildiren ve Mehmet Topal ile Umut Bulut örneklerini ortaya koyan Ogan Tarhan; “ iş bonservis pazarlığına geldiğinde insanlar tanınmaz olabiliyorlar. Yönetimler, teknik adamlar değişebiliyor. Evvelden fiyat belirlemek her şey demek değil. Burak için belirlenen 5 milyon avroyu Avrupa kulüpleri düşük buluyorlar. Önümüzdeki birkaç hafta her şeyin belirleneceği günler olacak. Burak için sözleşmede yazan 5 milyon avroyu getiren yerli ya da yabancı herhangi bir takım oyuncuyu transfer edebilir. Ancak yineleyeyim ki bugüne kadar hiçbir kulüple görüşülmedi. Burak konuşulanlardan rahatsız… Burnu kırıldı Galatasaray maçında oynayamadı, ortada bir dolu spekülasyon dolaştı. Sezon sonuna kadar bir şey konuşulmayacak. Ancak yeni sezonda takımlar toplanmadan bu konuda bir karar vermiş olacağız hep birlikte. Şahsi kanaatim şu ki; Burak ya bu sene yurt dışına transfer olur, ya da hep Trabzonspor’da kalır. Ben kendisini iyi ve oynayabileceği bir Avrupa kulübüne transfer olması yönünde telkin ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ın İtalyan kulübü Lazio’ya transfer olacağı yolundaki haberlere açıklık getirdi.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ücretinde iyileştirme yapıp şu 5 milyon maddesini de kaldırmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ücretinde iyileştirme yapıp şu 5 milyon maddesini de kaldırmamız lazım.
                      Daha ne iyileştirmesi Ömer. Allah'tan korksun senede 2.5 milyon euro neresine yetmiyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha ne iyileştirmesi Ömer. Allah'tan korksun senede 2.5 milyon euro neresine yetmiyor...
                        Cok bile.....
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet millet ayık olun, maçı izlemedim ama gol atamamış Eleştiriler ve savunmalar her an gelebilir, lütfen tek tek güzel güzel dinleyip süzüp sonra tartışma çıkarın,

! ! ! Geleneksel Burak'a Atma ve Tutma Savaşları'nın 349830. sını Başlatıyorum ! ! !
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet millet ayık olun, maçı izlemedim ama gol atamamış Eleştiriler ve savunmalar her an gelebilir, lütfen tek tek güzel güzel dinleyip süzüp sonra tartışma çıkarın,

! ! ! Geleneksel Burak'a Atma ve Tutma Savaşları'nın 349830. sını Başlatıyorum ! ! !
                            Çok çok çok kötüydü.

Not: Senden 1 milyon kez daha iyi bir futbol ve futbolcu oyun takipçisiyim.

Yorum

• İlk olarak Spykinqer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok çok çok kötüydü.

Not: Senden 1 milyon kez daha iyi bir futbol ve futbolcu oyun takipçisiyim.
                              Burayı anlamadım, bana laf mı geçirdin yoksa beni aşağılama gereği mi duydun ?
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Ne olursa olsun gitme...

Yorum

Çalışıyor...
                                X